Add new testimonial 

Kukche Mitra Sukses CV

JALAN AHMAD YANI NO.124
BOGOR WEST JAVA , 16151
INDONESIA
081806009091
KUKCHEMITRASUKSES@GMAIL.COM
https://www.kukchelanguages.com/

Review

Good place to study japanese and easy to understand the materials.

Review

Selama 3 anak saya les di kukche languages,banyak perkembangan yg significant.
Secara kukche languages setiap bulan slalu review anak2 didik nya secara mental dan perkembangan dalam setiap bidang les nya.
Trimakasih kukche languages sudah mengubah cara berfikir saya sabagai orang tua yg sudah hopeless masukin les anak2 sy ke berbagai tempat les.
Kukche languages ternyata berbeda..
Trimakasih kukche languages anak2 sy sudah dapat menemukan tempat les yg Fun dan berkualitas.

Review

Anak saya mengambil les bahasa Jepang di Kukche. Dari mulai kelas basic, sekarang mau lanjut ke kelas selanjutnya. Materi dan sensei yang mengajarnya bagus. Sepadan dengan harganya. Semoga kedepannya Kukche semakin keren lagi

(Translated by Google)
My son took Japanese lessons at Kukche. Starting from the basic class, now want to move on to the next class. The material and the sensei who teaches are good. Worth the price. I hope Kukche will be even cooler in the future

Review

Tempatnya strategis mudah dijangkau, dan nyaman juga tempat belajarnya, admin operasionalnya ramah, dan metode pengajarnya mudah dipahami siswa, sukses terus Kukche Languages

(Translated by Google)
The place is strategically easy to reach, and it's also a comfortable place to study, the operational admin is friendly, and the teaching method is easy for students to understand, keep going Kukche Languages

Review

Really great online classes to learn from during the pandemic. Many languages to choose from. very convenient!

Review

Pelayanan dan fasilitasnya sangat bagus, guru-guru dan karyawannya juga sopan dan ramah, materinya juga disampaikan dengan baik.

(Translated by Google)
The services and facilities are very good, the teachers and employees are also polite and friendly, the material is also delivered well.

Review

friendly teachers and staff, also good at maintaining health protocols during the pandemic :) thank you.

Review

Pernah kursus di Kukche language di kelas percakapan basic bahasa Korea dapat materi yang kerenn bgt, karena udah ada basic Korean dapat materi di sini serasa kaya makin dalam pemahamannya, apalagi bagian semacam listening training-nya, jadi lebih peka waktu mendengarkan kosakata yang diucapkan oleh rekamannya. Terima kasiih Kukche

(Translated by Google)
I once took a Kukche language course in the basic Korean conversation class and got really cool material, because there is already basic Korean, the material here feels richer and deeper in understanding, especially parts like listening training, so you are more sensitive when listening to the vocabulary spoken by the recording. . Thank you Kukche

Review

Dari segi materi. Kukche ini lebih bagus dan mudah dipahami dibanding dengan tempat kursus saya yang sebelumnya di Jakarta

(Translated by Google)
In terms of material. This cake is better and easier to understand than my previous course in Jakarta

Review

Pengajarnya bagus, udh gitu seru. Trs materi yg disampaikan oleh pengajarnya mudah dimengerti.

(Translated by Google)
The teacher is good, it's so fun. The material presented by the teacher is easy to understand.

Review

Recommended mandarin tuition in Bogor, good atmoshere and the teachers also very nice there, the place also located in very convenient area in the heart of Bogor city.

Review

Kukche kelas belajar bahasa asing yang terbaik, saya seneng banget bisa belajar disini.selain itu saya mengikuti kelas wawancara beasiswa dalam bahasa inggris dan juga ada meeting zoom dengan gratis. Penjelasannya sangat mudah dipahami dan juga bisa mengasah skill buat speaking dan interview shcolarship pokonya sangat sangat recommended banget deh di kukche languages terimakasih banget

(Translated by Google)
Kukche, the best foreign language learning class, I am really happy to be able to study here. Besides that I took the scholarship interview class in English and there was also a zoom meeting for free. The explanation is very easy to understand and can also hone skills for speaking and interview scholarships, the documents are very highly recommended in Kukche Languages, thank you very much

Review

Aku baru ikutan kelas wawancara beasiswa dalam bahasa inggris gratis di sini. Meski gratis, tapi ilmu yang dishare bagus nih. Cobain deh kelas kukche lainnya.

(Translated by Google)
I just took a free scholarship interview class in English here. Even though it's free, the knowledge shared is good. Try another Kukche class.

Review

Hallo Everyone!!
Scholarship Interview Class in English is the Interviewer class that really qualified me in interviewing.
I understand more and more and more able to face interviews well even in English. Here I also learned many things about English and many other things about how to take scholarships.
This interview is very helpful for me who want to take a scholarship abroad.
For friends who have arranged their future to go to study abroad and want to take a scholarship. Don't delay while you are young!!!
And most importantly I highly recommend all of you to come in and join @kukchelanguages (WHY??)
Because later there you will be guided directly by mentors who are professional in their fields.

Still sure you don't want to study abroad??? 🤪🤪🤪

Have A Nice Day & God Bless You!!

Review

Kelas wawancara beasiswa dalam bahasa inggris yang diselenggarakan oleh kukche languanges sangat bermanfaat untuk pelatihan bagi generasi muda indonesia yang berniat melanjutkan studi di luar negeri.

(Translated by Google)
Scholarship interview classes in English organized by kukche languanges are very useful for training for young Indonesians who intend to continue their studies abroad.

Review

I found this program is really helping me! kukchelanguages is the best Scholarship Interview Class so far so good!!

Review

saya sangat berterima kasih, karenanya beberapa hal yg membingungkan dapat saya pahami

(Translated by Google)
I am very grateful, therefore some confusing things I can understand

Review

Prorgram kelas wawancara beasiswa dalam bahasa Inggris yang diadakan oleh Kukche Languages ini sangat membantu saya sebagai salah satu murid yang ingin apply scholarship!🥰 Saya mendapatkan banyak sekali tips dan informasi baru dalam program ini. Program kelas wawancara beasiswa dalam bahasa Inggris ini juga sangat membantu saya untuk lebih mengenal bagaimana pertanyaan-pertanyaan yang sering diberikan saat interview beasiswa dan mereka juga memberikan koreksi kepada setiap jawaban kita loh! Jadi kita bisa tahu jawaban yang sebaiknya seperti apa.
Untuk kalian yang ingin apply scholarship, kalian harus banget ikuti setiap kegiatan di Kukche Languages, karena mereka benar-benar membantu sekali! Ayo segara ikut, supaya kalian juga bisa mendapatkan benefitnya🥰

(Translated by Google)
This scholarship interview class program in English held by Kukche Languages ​​really helped me as one of the students who wanted to apply for a scholarship!🥰 I got lots of tips and new information in this program. This scholarship interview class program in English also really helped me to get to know more about the questions that are often given during scholarship interviews and they also provide corrections to each of our answers! So we can know what the best answer is.
For those of you who want to apply for a scholarship, you really have to participate in every activity at Kukche Languages, because they are really very helpful! Come on, come soon, so that you can also get the benefits🥰

Review

Banyak pembelajaran ketika ikut Kelas wawancara beasiswa dalam Bahasa Inggris di Kukche Languages ini. Apa yamg salah dibenerin apa yang kurang ditambahin. Mantap pokoknya! Yuk belajar bahasa di Kukche Languages!

(Translated by Google)
There's a lot to learn when taking this scholarship interview class in English at Kukche Languages. What is wrong is given what is not being added. Great anyway! Let's learn languages ​​at Kukche Languages!

Review

Saya mengikuti kelas wawancara beasiswa dalam bahasa inggris di kukche languange, kelasnya berlangsung sangat seru dan pemateri nya sangat profesional jadi kelas berjalan dengan santai. Dari kelas beasiswa dalam bahasa inggris di kuckche languange ini membuat saya lebih paham dan mengerti tentang bagaimana menyiapkan persyaratan beasiswa yang harus di siapkan dan bagaimana contoh wawancara saat penerimaan beasiswa. Di kukche language ini
Menyediakan berbagai bahasa sesuai bahasa yang ingin kita pelajari dan tentunya dengan harga yang terjangkau. jadi jangan ragu untuk daftar dan belajar di kuckche language ya:))

(Translated by Google)
I took a scholarship interview class in English at Kukche Languange, the class was very exciting and the presenters were very professional so the class ran casually. From the scholarship class in English at Kuckche Languange, it made me more understand and understand about how to prepare the scholarship requirements that must be prepared and how to sample interviews when receiving the scholarship. In this kukche language
Provides various languages ​​according to the language we want to learn and of course at an affordable price. so don't hesitate to register and learn in Kuckche Language, OK :))

Review

I am very happy to be able to add knowledge in Kukche Languages ​​in the scholarship interview class in English. This class is free, fun and very useful to add to the knowledge of speaking in English.

Review

Kursus onlinenya sangat bermanfaat! Kita di kelas wawancara beasiswa dalam bahasa inggris disini diajarin buat belajar percaya diri ngomong bahasa inggris walaupun belepotan mereka tetep kasih feedback yang ramah. Enggak yang ngejugde karena bahasa inggrisnya kurang baik kaya aku huhu. Setelah kita jawab-jawab pertanyaan mereka kasih saran kalau biasanya jawabannya lebih mengarah ke sini sini gitu jadi kita bisa koreksi salah kita. Pokoknya di kukche kita bisa belajar tanpa di jugde. Ini rekomendasi banget sih buat kalian yang pengen belajar trik-trik wawancara yang sering diajuin dalam wawancara beasiswa. Kalian harus ikutan pasti nggak akan nyesel karena pembelajarannya sangat mengasyikkan

(Translated by Google)
The online courses are very useful! We in the scholarship interview class in English are taught here to learn to be confident in speaking English even though they are busy, they still give friendly feedback. I'm not the one who juggles because his English isn't good like me huhu. After we answer the questions, they give us suggestions that the answers usually point more here and there so we can correct our mistakes. Anyway, in Kukche, we can learn without being juggled. This is really a recommendation for those of you who want to learn interview tricks that are often used in scholarship interviews. You have to follow, and you will definitely not regret it because the learning is very fun

Review

Kelas wawancara beasiswa dalam Bahasa Inggris sangat bagus sekali. Banyak ilmu yang saya dapat di dalam kelas ini. Selain ilmu, saya juga mengetahui banyak hal mengenai pertanyaan yang akan diberikan oleh interviewer kepada partisipants of scholarship. Lalu, kita juga mengetahui apa saja syarat dalam mengapply beasiswa baik dalam maupun luar negeri. Saya sangat merekomendasikan teman-teman untuk mengikuti kelas ini untuk mengembangkan skill kalian dalam berbahasa Inggris. Jangan sampai ketinggalan ya teman-teman. Semangat belajar pasti bisa. Terima kasih Kukche Languages .

(Translated by Google)
Scholarship interview classes in English are excellent. I got a lot of knowledge in this class. Apart from knowledge, I also know a lot about the questions the interviewer will give to the participant of scholarship. Then, we also know what are the requirements for applying for scholarships both at home and abroad. I highly recommend my friends to take this class to develop your skills in speaking English. Don't miss it, friends. The spirit of learning certainly can. Thank you Kukche Languages ​​.

Review

Kelas wawancara beasiswa dalam bahasa inggris di kukche keren abis dah karena mereka gak pelit-pelit dalam membagi ilmu karena ilmu apa yang mereka miliki selalu mereka bagikan agar kami bisa sukses dan mentor-mentor baik banget dah pokoknya.

(Translated by Google)
The scholarship interview class in English at Kukche is really cool because they are not stingy in sharing knowledge because they always share what knowledge they have so that we can be successful and the mentors are really good.

Review

Kelas Wawancara Beasiswa dalam Bahasa Inggris
I'm very happy to be a participant in this activity. This activity can expand my knowledge about what things do i should prepare to apply some scholarships. And this activity can improve my english in listening. It's also make me more confident to do public speaking.
I'm very lucky to join this class. Thank you. I hope we can meet again.

Review

I recommend taking scholarship interview classes in English at Kukche Languages, and i have taken a course at Kukche Languages to prepare fot the scholarship interview to Japan.

Review

recommended places to learn many languages!

Review

kelasnya nyaman banget, cara mengajarnya seru, staffnya ramah-ramah, bahasa yang diajarkan banyak, very good value and quality

(Translated by Google)
the class is very comfortable, the teaching method is fun, the staff is friendly, the languages ​​are taught a lot, very good value and quality

Review

Menurut pengalaman sy dr tempat ini, guru yg mengajar baik, ramah, ptofesional , kualitas dr guru2nya sendiri bgs2 y
Tempatnya jg bersih dan rapi..
Maju trs kukche languages,sukses selalu

(Translated by Google)
According to my experience from this place, the teachers who teach are good, friendly, professional, the quality of the teachers themselves is bgs2 y
The place is also clean and tidy ..
Move on to kukche languages, always success sukses

Review

Les nya sangat baik. Kakak pengajar dan kakak" staff nya juga sangat baik. Dan Modul pengajarannya juga baik.

(Translated by Google)
His tutoring is very good. Teaching brothers and sisters "The staff is also very good. And the teaching module is also good.

Review

Tutor²nya baik, mantapzz !!

(Translated by Google)
The tutors are good, great !!

Review

Pembelajarannya seru dan berkualitas. Materi yang diberikan dan yang ada di buku ajar mudah dimengerti.

(Translated by Google)
The learning is fun and quality. The material given and in the textbook is easy to understand.

Review

Senang bisa jadi bergabung di kukche language, tempat belajar nyaman, guru berkualitas, kurikulum berstandar internasional, yang berbeda dari kukche languges adalah dia memberikan sentuhan personal kepada muridnya dan selalu mengedepankan kualitas kepada muridnya. Rekomendasi banget.

(Translated by Google)
It is a pleasure to be able to join Kukche Language, a comfortable place to study, quality teachers, an international standard curriculum, what is different from Kukche Languges is that it gives a personal touch to its students and always puts quality first for its students. Really recommendation

Review

Saya suka belajar di kukche karena saya bisa berkomunikasi dengan baik saat belajar dan bisa mengerti pelajaran yang diajarkan oleh gurunya. Saya juga suka desain buku pelajarannya karena bukunya menarik banyak gambar nya dan berwarna

(Translated by Google)
I like studying at Kukche because I can communicate well while studying and can understand the lessons taught by the teacher. I also like the design of the textbooks because the books are attractive and colorful

Review

It’s a great place to learn languages. The teacher can teach in a different way to make us understand the material clearly.

Review

Saya ambil kelas express N5-N4 bahasa Jepang. Yang dimana posisi saya lagi di Jepang. Jadinya online class dengan 2 orang teman yang offline di Kukche Bogor.
So far tidak ada kendala walaupun jarak memisahkan ya. #tsahh
Sensei pun cooperative, menyenangkan, dan bantu banget kalau kita ada kekurangan. Kelas pun jadi menyenangkan. ^^

(Translated by Google)
I took the Japanese N5-N4 express class. Which is where I am in Japan. It became an online class with 2 friends who were offline at Kukche Bogor.
So far there are no obstacles even though the distance separates it. #tsahh
Sensei is also cooperative, fun, and really helps if we are short. Class becomes fun. ^^

Review

Kukche language adalah tempat yang nyaman untuk mempelajari bahasa asing. Materi-materi nya mudah untuk dipahami dan buku yang diberikan sangat membantu dalam proses pembelajaran. Guru-guru dan pelayanan di sini sangat ramah dan professional.

(Translated by Google)
Kukche language is a comfortable place to learn foreign languages. The materials are easy to understand and the books provided are very helpful in the learning process. The teachers and service here are very friendly and professional.

Review

Kukche Language is the best language course in Bogor. They have good hospitality and service

Review

Keren kukche, pengajaran nya bisa dimengerti

(Translated by Google)
Cool kukche, the teaching is understandable

Review

tempatnya enak guru”nya baik juga sangat membantu untuk belajar bahasa baru :D

(Translated by Google)
the place is nice the teacher ”is good also very helpful for learning a new language: D

Review

Belajar disini seru! Materinya mudah dipahami walaupun belajar secara online. senseinya juga ramah. Bagus banget deh pokoknya!

(Translated by Google)
Learning here is fun! The material is easy to understand even though studying online. the sense is also friendly. Really good anyway!

Review

Great learning experience

Review

tempatnya sangat nyaman untuk belajar dan pelayanannya bagus banget bener bener ramah, materi yang dikasih juga ngebantu banget untuk naikin skill dalam berbahasa asing. recommended si asli

(Translated by Google)
the place is very comfortable to study and the service is really good, really friendly, the material provided is also very helpful for improving skills in foreign languages. the original recommended

Review

It is such an amazing experience to take a language course at one of the best language courses in town. I have been taking Mandarin courses at Kukche for about six months. The staff is very patient and kind. The teacher is very knowledgeable and professional. At Kukche, it is also very flexible because you can choose whether you want to take online or offline classes.

Review

Kukche Languages creates good atmosphere for us to study. They offers so many language classes with interactive and fun methods. The teacher and staffs are very friendly and helpful.

Review

Menurut saya Kukche Languages tempat yang bagus untuk menambah wawasan tentang bahasa, khusunya bagi saya Bahasa Mandarin. Laoshi yang mengajar sangat kompeten dan disiplin sehingga saya sebagai murid tidak hanya paham materi tetapi juga ikut perilaku disiplin.

(Translated by Google)
I think Kukche Languages ​​is a great place to gain insight into the language, especially for me Mandarin. Laoshi who teaches is very competent and disciplined so that as a student I not only understand the material but also follow disciplinary behavior.

Review

Tempat yang pas dan tepat sih untk yang mau belajar bahasa asing dengan suasana yang nyaman, materi yang lengkap dan guru yang menyenangkan.. Banyak pilihan bahasa dan program nya juga
Trus free konsul jga untuk menentukan pilihan program yang tepat sesuai kebutuhan kita..
Buat aku yang bnr bnr belajar dari nol, terbantu banget dengan cara belajar di Kukche
baik guru maupun staff nya ramah dan sangat membantu juga selama proses belajar.. Sukses trus untuk Kukche
Semangat semua yang sedang belajar bahasa asing

(Translated by Google)
The right and right place for those who want to learn foreign languages ​​with a comfortable atmosphere, complete material and a pleasant teacher .. Many choices of languages ​​and programs too
Then free to consult to choose the right program according to our needs ..
For me, who is learning from scratch, it was really helped by studying at Kukche
both the teacher and staff are friendly and very helpful as well during the learning process .. Success then for Kukche
The spirit of all those who are learning foreign languages ​​

Review

Bagus.... Kereeeennnnn......

(Translated by Google)
Good .... Kereeeennnnn ......

Review

Pelayanan kualitas staff sangat bagus

(Translated by Google)
The service quality of the staff is very good

Review

Kualitas materi yang diajarkan & fasilitas yang disediakan sangat baik.

(Translated by Google)
The quality of the material taught & the facilities provided are very good.

Review

Tempat les bahasa yang memiliki kualitas baik

(Translated by Google)
Good quality language tutoring places

Review

comfy environment and nice teachers! keep it up!

Review

Love the kukche ambience, moreover the teacher and supportive academic staff are very friendly and helpful to guide the student. Keep it up Kukche!!

Review

Pelayanannya amat sangat ramah, dan kualitas pengajarnya oke banget ayo buruan daftar dikuche ..

(Translated by Google)
The service is very, very friendly, and the quality of the teachers is really good.

Review

Tempat lesnya bagus dan bahasanya sangat lengkap!

(Translated by Google)
The tutoring is great and the language is very complete!

Review

Sangat comfy tempatnya buat belajar dan orang2nya ramah2 untuk tanya2

(Translated by Google)
Very comfy place to study and the people are friendly to ask questions

Review

Tempat les terbaik di Bogor! Lengkap bahasanya lagi!

(Translated by Google)
The best tutoring place in Bogor! Complete the language again!

Review

Sangat menarik, menyediakan banyak bahasa untuk di pelajari

(Translated by Google)
Very interesting, provides many languages ​​to learn

Review

Sangat membantu dalam mempelajari bahasa. Gurunya baik dan sangat komunikatif.

(Translated by Google)
Very helpful in learning the language. The teacher is kind and very communicative.

Review

Wow sangat membantu saya dalam mencari tempat les terbaik terimakasih

(Translated by Google)
Wow really helped me in finding the best tutoring place, thank you

Review

Kukche is a place to learn any language that can help us to be more confident and fluent in language. There, the students were identified first by their character and then taught according to their character and needs. I found that my child could learn Japanese happily and quickly. thanks Kukche.

Review

Bimbel bahasa asing terbaik sekota bogor

(Translated by Google)
The best foreign language tutoring in the city of Bogor

Review

Multi languge learning centre with professional services. They serve to teach 12 languages.

Review

rekomendasi banget buat belajar bahasa asing di kukche, materinya gampang di pahami, gurunya asik, staff'nya baik, tempatnyaa baguss. Pokoknya buat yang mau belajar bahasa asing ke kukche aja, the best banget hehe

(Translated by Google)
Really a recommendation for learning a foreign language at Kukche, the material is easy to understand, the teacher is cool, the staff is kind, the place is good. Anyway, for those who want to learn foreign languages ​​just go to Kukche, it's really the best hehe

Review

Saya mendaftarkan anak saya untuk belajar bahasa mandarin. Karna di Kukche memiliki materi dan buku yang bagus dan anak saya terlihat senang belajar di Kukche, ayo jangan ragu untuk kursus disini

Review

aku belajar bahasa Jerman di Kukche Languages, disini juga ada program pengurusan studi ke Jerman loh, ayo langsung cari tau infonya di Kukche Languages

Review

Menurut saya Kukche Languages merupakan tempat belajar/les bahasa asing yg keren. Karena metode pengajaran nya sangat mudah dipahami,pengajarnya sangat baik dan ramah, dan staff kukche languages juga baik dan ramah.tempat belajarnya juga sangat nyaman dan tenang jadi bisa membuat saya fokus untuk belajar.
Hebat banget deh, saya senang bisa kursus di Kukche Languages

Review

Good place for study language with fun teacher & friends!‍

Review

Sy kursus private bhs Belanda. Admin & pengajarnya ramah2 dan baik. Program pengajarnya sistimatis, cepat & mudah dipahami. Sukses !

Review

Saya mengambil dua bahasa sekaligus disini, kebetulan saat itu ada promo buy 1 get 1 mantap kan hihi saya ambil bahasa Jerman dan Inggris, Bukunya bagus tempatnya asik, nyaman, dan banyak promo2 menarik loh buruan daftar disini!

Review

Suasana nyaman, bersih, dan aman. Lokasi strategis sekali dekat jalan raya. Recommended!

(Translated by Google)
The atmosphere is comfortable, clean, and safe. Very strategic location near the highway. Recommended!

Review

Menyenangkan belajar disini, suasana yang tenang membuat saya dapat belajar dengan nyaman dan fokus. Kalian harus Kursus kesini!

(Translated by Google)
It's fun studying here, the calm atmosphere allows me to study comfortably and focus. You have to Course here!

Review

walaupun disaat pandemic ini pembelajaran online jadi solusi, tapi tidak menurunkan kualitas para guru disini loh. Tetap mudah dimengerti. Recommend banget

(Translated by Google)
even though during this pandemic online learning is a solution, it doesn't reduce the quality of the teachers here. Keep it easy to understand. Really recommend

Review

Kualitas pengajarnya profesiional

Metoda pengajaran yang memyesuaikan demgan karakter anak .
Anak saya merasa nyaman

(Translated by Google)
The quality of the teaching is professional

Teaching methods that adapt to children's character.
My child is comfortable

Review

Seneng banget bisa kursus bahasa jepang disini... Senseinya ramah banget dan metode pembelajarannya juga mudah dipahami... Terimakasih

(Translated by Google)
Very happy to be able to take a Japanese course here ... The senses are really friendly and the learning method is also easy to understand ... Thank you

Review

i think this place is good to learn more languages or improve your language skills, And the teacher fun and friendly!

Review

Pengalaman saya belajar di kukche language, bertemu dengan pengajar profesional dari universitas ternama,saya dapatkan fokus dalam belajar.. menyenangkan.. punya tantangan tersendiri agar lebih giat lagi belajar..

(Translated by Google)
My experience is studying in Kukche Language, meeting professional lecturers from well-known universities, I get a focus on learning .. it's fun .. I have my own challenges to be even more active in studying ..

Review

Belajaranya seru... Kakak-kakak pengajarnya enggak ngebosenin! Kemampuan bahasa Jepang saya juga semakin meningkat padahal baru dua minggu belajar

(Translated by Google)
The lessons are fun ... The teachers are not boring! My Japanese language skills have also improved even though it's only been two weeks of studying

Review

Tempat nya bagus, kelas nya nyaman, gurunya asik, orang2 nya disana juga ramah, dan harganya juga termasuk ga mahal dengan kualitas yang baik

(Translated by Google)
The place is good, the class is comfortable, the teachers are cool, the people there are also friendly, and the price is also not expensive with good quality

Review

Overall Kukche is a great place to learn languages. The way of teaching is also extraordinary. The teacher teaches by understanding our character first so that it makes me comfortable studying at Kukche.

Review

Tempat yg bagus untuk belajar bhs asing ????
Staff nya ramah2 ????

(Translated by Google)
Great place to study foreign languages ​​????
The staff is friendly ????

Review

Sangat menyenangkan belajar di kukche languages

(Translated by Google)
It's great fun studying in the kukche languages

Review

Tempat yg bagus untuk belajar bhs asing
Staff nya ramah2 ????

(Translated by Google)
Great place to study foreign languages ​​
The staff is friendly ????

Review

Lembaga kursus bahasa asing yang berdedikasi, profesional, dan memiliki materi ajar serta pengajar terbaik di bogor.

(Translated by Google)
A dedicated, professional foreign language course institution that has the best teaching materials and teachers in Bogor.

Review

Ruangan kelasnya nyaman banget! Buku-buku disini original bikin makin semangat belajar. Pengajarnya jg bagus dan bersertifikat, juga asikkk bgt. Bahkan Staffnya ramah2, selalu menyapa tiap datang kursus, top banget recommended deh!!

(Translated by Google)
The classrooms are really comfortable! The books here are original to make learning more enthusiastic. The teachers are also good and certified, also very cool. Even the staff are friendly, always say hello every time a course comes, really top recommended !!

Review

Belajarnya seru, gurunya juga baik dan pastinya pelajaran jadi lebih mudah dimengerti

(Translated by Google)
Learning is fun, the teacher is also kind and of course the lessons are easier to understand

Review

Kukche languages itu tempat les paling lengkap di bogor, mulai dari bahasa yang diajarkan sampe ke fasilitasnya pun lengkap. Saya puas sekali kursus ditempat ini

(Translated by Google)
Kukche Languages ​​is the most complete place for lessons in Bogor, starting from the language taught to the complete facilities. I am very satisfied with the course in this place

Review

Tempat kursus yang nyaman

(Translated by Google)
Comfortable course

Review

Belajarnya menyenangkan, bisa dapet temen baru juga

(Translated by Google)
Learning is fun, you can get new friends too

Review

Pengajarnya profesional, metode dan bukunya juga mudah dipaham

(Translated by Google)
The teachers are professional, the methods and books are easy to understand

Review

Suana kelas dan gurunya bagus

(Translated by Google)
The class suana and the teachers are good

Review

Lokasi mudah diakses, tempat belajar menarik, pengajar menguasai materi dan menyampaikan dengan baik jadi pelajaran mudah dipahami. Bagian administrasi/akademik juga membantu dalam berkomunikasi.

(Translated by Google)
The location is easily accessible, the learning place is interesting, the teacher masters the material and delivers it well so that the lesson is easy to understand. The administrative / academic department also helps in communicating.

Review

Kelasnya kondusif, memiliki guru kompeten dan cara mengajar mudah dipahami

(Translated by Google)
The class is conducive, has competent teachers and the teaching method is easy to understand

Review

Asyiknya les di Kukche Languages! Mau belajar bahasa apa saja di sini ada!?

Ich interesse schön und super wunderbar!

(Translated by Google)
Study fun at Kukche Languages! Want to learn what languages ​​are there !?

Ich interesse schön und super wunderbar!

Review

Harganya terjangkau, guru2nya friendly banget. Jadi lebih mudah untuk memahami bahasa asing. Wajib banget buat yang ada keperluan untuk belajar bahasa asing

(Translated by Google)
The price is affordable, the teachers are very friendly. So it is easier to understand foreign languages. It's really compulsory for those who need to learn a foreign language

Review

Mantapp...

(Translated by Google)
Great...

Review

Mantapp...

(Translated by Google)
Nice ...

Review

keren bgt laoshinya bagus ramah jg mau offline online ttp profesional,bukunya jg bagus,stafnya ramah ,cozy jg temptnya ,pkoknya seneng bgt lah bisa bljr di kukche languages

(Translated by Google)
cool how good laoshinya good friendly also want to go offline online but professional, the book is also good, the staff is friendly, cozy too, the place is very happy to be able to go online at kukche languages

Review

Keren bgt, materinya mudah di pahami. Seneng bisa gabung di Kukche dan ikut kelas online Jepang GOI & KANJI, sensei nya juga baik sama ramas bgt

(Translated by Google)
Very cool, the material is easy to understand. Happy to be able to join Kukche and join the Japanese online class GOI & KANJI, the sensei is also kind to Ramas bgt

Review

Seneng baget ikutan kelas online GOI dan KANJI????????????????????penyampaian materinya mudah dimengerti dan pas belajar langsung sama sensei melalui apk zoom. Senseinya sangat ramah????????????????????pokoknya bikin murid cepat paham dengan apa yg sedang diajarkan.????????????????????

(Translated by Google)
I am happy to join the GOI and KANJI online classes???????????????????? the delivery of the material is easy to understand and when it comes to learning directly with sensei via the zoom apk. The senses are very friendly just make students quickly understand what is being taught.

Review

Seneng baget ikutan kelas online GOI dan KANJIpenyampaian materinya mudah dimengerti dan pas belajar langsung sama sensei melalui apk zoom. Senseinya sangat ramahpokoknya bikin murid cepat paham dengan apa yg sedang diajarkan.

(Translated by Google)
I am happy to join the GOI and KANJI online classes the delivery of the material is easy to understand and when it comes to learning directly with sensei via the zoom apk. The senses are very friendly just make students quickly understand what is being taught.

Review

Seneng banget bisa belajar disini, sensei nya ramah dan enak ngajarnya

(Translated by Google)
Really happy to be able to study here, the sensei is friendly and good at teaching

Review

Belajar di kukche dengan mengikuti kelas GOI sangat menyenangkan. Kita berada di dalam grup, disana sensei nya akan memberikan materi. Lalu setiap dua minggu sekali ada kelas online dengan zoom. Seru sekali thank you sensei. Berharap next time bisa ikutan kelas tatap mukanya

(Translated by Google)
Studying at Kukche by taking the GOI class is very fun. We are in a group, there the sensei will provide materials. Then every two weeks there is an online class with zoom. Very exciting thank you sensei. Hopefully next time you can join face-to-face classes

Review

Kukche sangat membantu saya dalam belajar bahasa Jepang, terutama dalam menulis hiragana

(Translated by Google)
Kukche really helped me in learning Japanese, especially writing hiragana

Review

Kukche punya buku ajar yang berkualitas, kukche juga punya tenaga pengajar yang bersahabat dan staff nya yang ramah.

(Translated by Google)
Kukche has quality textbooks, Kukche also has friendly teaching staff and friendly staff.

Review

Here you will get effective program, a professional experienced teacher, supportive academic staff and a comprehensive test method. Good Option to improve your language skill????

Review

Teacher was very patient and a good listener. Learned German using a private tutor from Kukche.

We used Zoom during the pandemic. No connection issues. Teacher adapted well to the new platform.

Review

Saya Amelia dari kelas private bahasa korea,Seneng banget baru 3kali pertemuan sudah bisa membaca Hangeul bisa paham percakapan dan yang pling penting fasilitasnya yang sangat mendukung staffnya yang ramah im happy to here.THANK YOU KUKCHE LANGUAGES.

(Translated by Google)
I am Amelia from a private Korean language class, I am very happy that I have been able to read Hangeul only 3 times to understand conversations and most importantly the facilities are very supportive of the friendly staff im happy to be here.THANK YOU KUKCHE LANGUAGES.

Review

Belajar nya menyenangkan, cara guru mengajar sangat komunikatif, lokasi mudah dijangkau, tempat parkir transportasi luas, kelas nya sangat lengkap dan nyaman, dan tetap menggunakan protokol kesehatan yang memadai.

(Translated by Google)
Learning is fun, the way the teacher teaches is very communicative, the location is easy to reach, the transportation parking lot is large, the class is very complete and comfortable, and still uses adequate health protocols.

Review

Banyak bahasa yang bisa dipelajari di Kukche. Walau saat pandemi seperti ini pembelajarannya tidak terganggu dan tetap efektif. Pembawaan gurunya saat pemberian materi juga seru, sabar dan bisa dimengerti.

(Translated by Google)
Many languages ​​can be learned at Kukche. Even during a pandemic like this the learning is not interrupted and remains effective. The teacher's character when giving the material was also fun, patient and understandable.

Review

i've joined the french class for almost 3 weeks now. it's been great and i have so much fun learning here since it's really easy to understand the teacher.

Review

Anak saya ikut kelas private bahasa jepang, korea, mandarin dan inggris. Saya puas banget dengan pelayanan, sistem dan guru2nya. Sukses selalu buat Kukche Languages. Keep up the good work

(Translated by Google)
My children take private classes in Japanese, Korean, Mandarin and English. I am very satisfied with the service, system and teachers. Always success for Kukche Languages. Keep up the good work

Review

Harga sesuai dengan kualitas mengajar.

(Translated by Google)
Prices are in accordance with the quality of teaching.

Review

Kukche has got comprehensive facilities to help learn all kinds of languages.

Review

Mantap

(Translated by Google)
Great

Review

It’s the right place buat bljr banyak bahasa :D the teachers are very patient and friendly which could make the students feel very comfortable :D They’re very professional too karena walaupun lagi quarantine, masih ada les lewat zoom. Very nice :D

Review

ngebantu banget buat aku yang mau belajar bahasa korea, jadi ga perlu takut untuk belajar karena bener2 di bantu banget!!

(Translated by Google)
really helpful for me who want to learn Korean, so no need to be afraid to study because it really helps !!

Review

To be honest I only joined one class (french) but it's really great. The teacher is really patience, the students are cool, and all four of us were like close friends already. Great environment, and I love the teaching methods, keep it up Kukche

Review

Gurunya asik, tempatnya pun bagus dan bersih. Kualitas pembelajaran sangat baik.

(Translated by Google)
The teacher is cool, the place is nice and clean. The quality of learning is very good.

Review

A great place to start to learn any languange! Handled by professional and certified teachers with a good curriculum!

Review

Walaupun belajarnya harus online karena pandemi, tetapi pengajaran yang dilakukan masih terhitung efektif. Gak kebayang kalau kelasnya offline tatap muka secara langsung.

(Translated by Google)
Although learning must be online because of the pandemic, the teaching being carried out is still relatively effective. Can not imagine if the class is offline face to face face to face.

Review

The learning method used in Kukche is intriguing as well as engaging and it had helped me improve my German a lot! The learning atmosphere is really nice

Review

Kursus les bahasa asing. Meskipun online, tapi tetap efektif. Gurunya friendly dan professional.

(Translated by Google)
Foreign language tutoring courses. Even though it's online, it's still effective. The teacher is friendly and professional.

Review

Kukche is such a great place to learn foreign language. I have an amazing learning experince there. The teacher and staffs are very friendly. Moreover, there are many options of languages ​​that you can choose.

Review

Very good place to learn foreign languages
Come and join ~

Review

Tempatnya mudah dijangkau. Suasana belajarnya nyaman, guru2 dan staf ramah semua :)

(Translated by Google)
The place is easy to reach. The learning atmosphere is comfortable, the teachers and staff are all friendly :)

Review

lesnya enak, guru-gurunya juga sabar banget dan baik-baik. Walaupun saya les dimasa pandemi ini tapi saya masih bisa mengerti pembelajarannya, pokoknya enak deh....

(Translated by Google)
the tutoring is good, the teachers are also very patient and kind. Even though I was tutoring during this pandemic, I can still understand the lessons, the point is it's good ....

Review

Banyak bahasa, bisa pilih kelas online juga, dan tersedia juga untuk anak-anak lho , biayanya untuk kursus memang bayar sekaligus paket tapi terbilang murah daripada les bulanan diluaran, karena disini ada targetnya dan ada test jadi tidak asal les mereka lengkap juga bisa test yang mau sekolah luar kalau tidak salah, info lengkap langsung aja kemari, karena recomended banget deh

(Translated by Google)
Many languages, you can choose online classes too, and they are also available for children, you know , the cost for the course is paid at the same time as a package but it is relatively cheap compared to the monthly tutoring out there, because there is a target here and there is a test so it's not as long as the lessons are they are complete too You can test those who want to go to an outside school if I'm not mistaken, just come here for complete information, because it's really recommended

Review

Tempat yang tepat untuk memulai belajar bahasa asing

(Translated by Google)
The perfect place to start learning a foreign language

Review

Tempat les Bahasa asing yang recommended di Bogor. Tempatnya teduh, adem, fasilitas oke, pengajar berpengalaman.

(Translated by Google)
Recommended foreign language tutoring spots in Bogor. The place is shady, cool, the facilities are okay, the teachers are experienced.

Review

Great place to learn new languages, good teaching methods and very considerable staff

Review

Jaman sekarang bahasa itu penting!
Apalagi kalo ada keinginan mau belajar/ kerja diluar negeri.
Saya sendiri selama proses belajar bahasa jerman dikukche language sendiri bisa lebih tau dari hanya sekedar mencari-cari dimedia sosial.
Mau tau lebih lanjut soal kuche langsung aja dateng, dan rasakan.
Sangat diuntungkan bisa langsung join. Seperti saya.
hoffe es kann dir helfen. Wir sehen uns in Kukche Laguanges

(Translated by Google)
Today language is important!
Especially if there is a desire to study / work abroad.
During the process of learning German, I myself can learn more about it than just searching on social media.
Want to know more about kuche, just come and feel it.
It is very beneficial to be able to join directly. Like me.
hoffe es kann dir helfen. Wir sehen uns in Kukche Laguanges

Review

Love the atmosphere! Super comfortable to study, good facilities, friendly staff.

Review

Tempatnya bagus dan rapih kalo mau belajar bahasa asing di sini aja,keren

(Translated by Google)
The place is nice and tidy if you want to learn a foreign language here, it's cool

Review

Terima kasih kukche languages. Saya jadi bisa belajar bahasa asing

(Translated by Google)
Thank you kukche languages. So I can learn foreign languages

Review

Selama les di kukche, saya merasa nyaman. Gurunya sangat ramah dan sangat sabar dalam mengajar. Walaupun saat pandemi seperti ini, materi yang disampaikan pun mudah untuk dimengerti. Terima kasih kukche ????

(Translated by Google)
During tutoring on the kukche, I feel comfortable. The teacher is very friendly and very patient in teaching. Even during a pandemic like this, the material presented is easy to understand. Thank you kukche ????

Review

recommended study place in bogor

Review

A good place to study foreign language in Bogor. The teachers and staffs are helpful, also the class ambiance is good.

Review

tempat les yang bagus,nyaman,penyampaian materi mudah diterima,dan guru yang perhatian terhadap murid'nya ketika belum mengerti

(Translated by Google)
a nice, comfortable tutoring place, easy to accept material delivery, and teachers who care about their students when they don't understand

Review

Great course to take foreign language, they have a lot of variety of studying aboard programs as well

Review

My 1st EN course in Kukche bogor. The class was enjoyable with friendly teachers. They made us easy to learning EN. Great !

Review

Pengajarnya berkualitas, fasilitasnya lengkap, worth it banget buat persiapan beasiswa ! :D

(Translated by Google)
Quality teachers, complete facilities, really worth it for the scholarship preparation! : D

Review

apapun bahasanya yang ad disini dapat dipelajari dengan sangat baik dan mudah dimengerti

(Translated by Google)
whatever language is here can be learned very well and easy to understand

Review

Kelasnya jelas dan sangat membantu kelasnya nyaman dan sabgat mengikuti prosedur kesehatan dan pencegahan covid 19

(Translated by Google)
The class is clear and really helps the class to be comfortable and always follow the health and prevention procedures for Covid 19

Review

staff nya ramah.. guru pengajarnya menjelaskan dengan mudah di pahami..

(Translated by Google)
the staff is friendly .. the teaching teacher explains it is easy to understand ..

Review

(Translated by Google) I've been to kukche, that's in Bogor. Bogor is in Indonesia. In the course Germany in kukche. That's nice.

(Original)
Ich war schon mal in kukche, das ist in Bogor. Bogor ist in Indonesien. Im kurs Deutchland in kukche. Das ist schön.

Review

selama pandemi, operasi les onlinenya sangat memuaskan dan baik bidang konsultan, akademik maupun marketing sangat ramah dan sedia membantu dan memberi informasi dengan baik. Dengan Kukche, saya semakin mahir dalam menguasai bahasa yang saya pelajari dan guru serta teman-teman juga ramah, sabar dan selalu saling membagi ilmu.

(Translated by Google)
During the pandemic, his online tutoring operations were very satisfying and both the consulting, academic and marketing fields were very friendly and willing to help and provide good information. With Kukche, I became more proficient in mastering the language I was learning and the teacher and friends were friendly, patient and always shared knowledge with each other.

Review

belajar disini enak banget, gurunya ramah & cara mengajarnya enak

(Translated by Google)
learning here is really good, the teacher is friendly & the teaching method is good

Review

Such a great place to study and develop in mastering foreign languages. Innovative teachers and friendly staff as well.

Review

Saya kursus bahasa Mandarin lewat zoom. Laoshi mengajarkannya dengan interaktif dan menyenangkan. Tidak ada halangan memperkaya pengetahuan jika kita ada kemauan meski tidak dapat bertatapmuka secara langsung.

(Translated by Google)
I take Chinese courses via zoom. Laoshi taught it in an interactive and fun way. There is no obstacle to enriching knowledge if we have the will, even though we cannot meet face to face.

Review

Great experience and outstanding teacher!

Review

Nice place to study. With a convenient environment and professional Teachers and Staffs. If you want to improve your linguistics skill, just come and join. You won't regret at all....

Review

Great place to learn new foreign languages or improving your language skill.

Review

Learning Japanese in Kukche is a fun experience. Our sensei, Sensei Yuyun teach us so many things such as:
- Read and write in hiragana, katakana, and kanji
- Grammar
- Vocab, etc.
Sensei Yuyun also teach us with us in Japanese to encourage us in speaking and listening Japanese fluently.

Review

Selama saya part time menjadi pengajar Mandarin disini, saya merasa sangat puas dengan layanan dan fasilitas yang disediakan Kukche. Menurut saya Kukche juga profesional dalam memilih pengajar serta bahan ajarannya, karena setiap pengajar harus mengikuti seleksi ketat dan setelah menjadi pengajar pun, akan ada pengawas yang melakukan kunjungan kelas untuk mengecek efektivitas pengajar dalam mengajar. Buku ajar yang digunakan juga sangat sesuai yang dibutuhkan para pelajar dengan skill set yang diinginkan. Saya juga sangat senang bisa mengajar murid-murid dengan harapan ilmu yang diberikan dapat bermanfaat.
感谢Kukche Language, 大家辛苦了!还有我的学生们继续加油!

(Translated by Google)
During my part time teaching Mandarin here, I was very satisfied with the services and facilities provided by Kukche. In my opinion, Kukche is also a professional in selecting teachers and teaching materials, because every teacher must follow a strict selection and even after becoming a teacher, there will be supervisors who make class visits to check the effectiveness of teachers in teaching. The textbooks used are also very suitable for what students need with the desired skill set. I am also very happy to be able to teach students in the hope that the knowledge provided can be useful.
感谢 Kukche Language, 大家 辛苦 了 有 epang 我 的 学生 们 继续 加油!

Review

Very good study atmosphere, very strategic location, very adequately & sufficiently facilitated.

Review

BEST PLACE TO STUDY FOREIGN LANGUAGE IN BOGOR!

Review

Kekeluargaan banget

(Translated by Google)
Really family

Review

Tempatnya strategis dan nyaman..

Staff dan pengajar ramah..

Kukche tempat yang tepat untuk belajar bahasa asing di kota Bogor



(Translated by Google)
The place is strategic and comfortable ..

Friendly staff and instructors ..

Kukche is the right place to learn foreign languages ​​in the city of Bogor

Review

Bagus belajarnya dan jelas!!

(Translated by Google)
Good study and clear !!

Review

My son, 5 yo learn Japanese. Teacher very close with kid, and makes he enjoy to learn. So happy!

Review

pembelajarannya asik and seru

(Translated by Google)
the learning is fun and exciting

Review

Tempat kursusnya nyaman,strategis,tenaga pengajarnya juga baik

(Translated by Google)
The course place is comfortable, strategic, the teaching staff is also good

Review

(Translated by Google) The way of learning is exciting, fun and not boring. The teacher is good, patient even in the midst of this pandemic time.

(Original)
Cara pembelajarannya seru, menyenangkan dan tidak membosankan. Gurunya baik, sabar walaupun di tengah-tengah masa pandemi ini.

Review

Pengajarnya sangat baik dan mudah di mengerti

(Translated by Google)
The instructor is very good and easy to understand

Review

Kukche is one of the best language courses out there. With the cozy place and also professional teachers and staffs. Very very comfortable and definitely recommend!

Review

One of the best places to study and learn foreign language in town. Took a Mandarin course here for around a year. The class was enjoyable and the teacher was very capable and knowledgeable. The location itself is easy to find. My experience in their online class (+-4 months) was not that different from the offline one.

Oh, and their staff is very friendly la

Review

Very good place for learning new Languages.

Review

(Translated by Google) tempatnya cukup nyaman, pake AC pula.
cara mengajar Senseinya juga mudah dipahami. Dan ada bagian akademik yg memantau perkembangan / kemajuan siswa'y.
Kukche Language, thank you very much.
I can study Japanese more.

(Original)
tempatnya cukup nyaman, pake AC pula.
cara mengajar Senseinya juga mudah dipahami. Dan ada bagian akademik yg memantau perkembangan/kemajuan siswa'y.
Kukche Language, どうもありがとう。
もっと日本語の勉強ができるんだ。

Review

Bener2 bagus banget, tempat strategis dan nyaman banget, pengajarnya juga profesional

(Translated by Google)
It's really really good, the place is very strategic and comfortable, the teachers are also professional

Review

one of the best course places in Bogor, with good teachers and friendly staff, the right place for you to improve your language skills, thank you Kukche

Review

(Translated by Google) My experience while studying at Kukche for about nine months was very interesting and beneficial to improve my skills in learning a foreign language, I think all the facilities and infrastructure are available completely and well, professional teaching staff, friendly and provide a good explanation of the lesson. So for everyone who wants to learn other languages, I highly recommend you to choose Kukche

(Original)
Pengalaman saya selama belajar di Kukche selama kurang lebih sembilan bulan itu sangat menarik dan memberikan manfaat bagi peningkatan skill saya dalam belajar bahasa asing, menurut saya semua sarana dan prasarana tersedia dengan lengkap dan baik, staff pengajar yang profesional, ramah dan memberikan penjelasan yang baik mengenai pelajarannya. So for everyone who wants to learn other languages, I highly recommend you to choose Kukche

Review

Tempatnya asik, pengajar dan staffnya juga baik baik banget. Jaringannya bagus disini serba OK pokoknya. Sukses terus Kukche

(Translated by Google)
The place is cool, the teachers and staff are really kind. The network is good here, everything is OK. Kukche continues to succeed

Review

Staff dan tutor nya ramah

(Translated by Google)
Friendly staff and tutors

Review

sangat nyaman guru nya ramah bisa sabar buat ngajar anak seperti aku yang susah buat menghafal. guru gurunya semuanya baik . tempat nya bersih nyaman

(Translated by Google)
very comfortable, the teacher is friendly, can be patient to teach children like me who are hard to memorize. the teachers are all good the place is clean comfortable

Review

(Translated by Google) Place of recomended language lessons

(Original)
Tempat les bahasa yang recomended

Review

Tempat kursus berbagai bahasa yang oke. Lokasi strategis, pilihan bahasanya banyak, pengajar dan staffnya ramah. Sangat rekomen belajar bahasa di sini. 감사합니다 .

(Translated by Google)
Okay multilingual course place. Strategic location, many language choices, friendly teachers and staff. Highly recommend learning the language here. 감사 합니다.

Review

Good vibe for study environment, disini ikut kelas bahasa jepang. dari carring staff semua, selalu dibantu setiap ada kendala sampe metode pengajaran yg dikasih sangat membantu progresss belajar.

(Translated by Google)
Good vibe for study environment, take Japanese class here. from all carring staff, always assisted every time there is a problem until the teaching method given is very helpful for learning progress.

Review

Great working environment with nice staff as well

Review

Definetely the right place to learn languages. The staffs are very nice and the place is cozy. Moreover there are lot of languages options to choose.

Review

Pengajarnya seru, tempatnya enak, tempat nya stategis, transportasi mudah dijangkau.

(Translated by Google)
The teachers are fun, the place is nice, the place is strategic, transportation is easy to reach.

Review

Tempat les yang bagus untuk belajar bahasa asing, gurunya juga friendly bangett

(Translated by Google)
Great tutoring place to learn foreign languages, the teachers are very friendly too

Review

Walaupun pembelajaran masih dalam bentuk online aja menurut saya udah efektif gimana kalau sudah masuk dan belajar bersama dalam satu ruangan mungkin tambah efektif dan membuat kita lebih jago dalam bahasa yang kita minati! Aku sangat gak sabar ingin les bersama sensei dan teman teman tanpa harus melihat layar HP atau laptop~

(Translated by Google)
Even though learning is still in online form, in my opinion, it's already effective, what if you have entered and studied together in one room, maybe it will be more effective and make us better at the language we are interested in! I really can't wait to take lessons with Sensei and friends without having to look at the screen of my cellphone or laptop ~

Review

Ikut kelas Korea nggak kerasa udah 2 tahun, tempatnya strategis, nyaman, guru dan teman2nya bersahabat, wifi-nya ok, parkir gampang, recommended

(Translated by Google)
Joining a Korean class doesn't feel like it's been 2 years, the place is strategic, comfortable, the teachers and friends are friendly, the wifi is ok, parking is easy, recommended

Review

good environment to study the language

Review

Tempat kursus bahasa asing yang cukup lengkap dengan fasilitas yang memadai, pengajar yang baik juga kompeten dan stafnya yang ramah.

(Translated by Google)
A fairly complete foreign language course with adequate facilities, good teachers who are competent and the staff is friendly.

Review

Tempat kursus bahasa asing paling lengkap di Bogor

(Translated by Google)
The most complete foreign language course in Bogor

Review

Tempat les yang bagus, guru2nya juga kalau kasih penjelasan juga jelas dan klu ada yg salah dalam pengucapan juga di kasih tau juga dan staf2 di sana juga friendly bgt. Terima kasih.

(Translated by Google)
The place for tutoring is good, the teachers are also clear and if there is something wrong in the pronunciation, you will also be informed and the staff there are also very friendly. Thank you

Review

Ada bahasa Jerman, Korea dan Mandarin loh. Ramah-ramah biar kamu enggak ngerti tapi tetap betah kursus disama

(Translated by Google)
There are German, Korean and Mandarin. Friendly so you don't understand but still feel at home with the course

Review

Berdasarkan pengalaman saya selama saya les untuk mempersiapkan IELTS disini, kualitas dari guru les sangat bagus. dikarenakan setiap hari saya diberikan tugas untuk meningkatkan kosa kata dalam bahasa inggris. Selain itu juga kita belajar untuk berkomunikasi sekaligus tata urutan grammar sehingga membuat kita mengurangi kesalahan dalam berbahasa inggris.

(Translated by Google)
Based on my experience during my lessons to prepare for IELTS here, the quality of the tutors is very good. because every day I was given the task to improve vocabulary in English. In addition, we also learn to communicate as well as grammar order so that it makes us reduce mistakes in speaking English.

Review

(Translated by Google) The teachers are friendly and helpful, and very comfortable to study.
Thank you so much!

(Original)
선생님은 친절하고 도움이 되며, 공부하기에 매우 편안합니다.
Thank you so much!

Review

a very great place to study language in Bogor.

Review

Terimakasih kukche, bener² enjoy banget les disini.... Sensei nya baik dan kaka² staff nya juga ramah banget ... Seseru ituu ... Cara mengajarnya juga seru banget sehingga kelas tidak terasa membosankan, dan jadi lebih mudah di pahami. Luvv banget dehh pokoknyaa ....

(Translated by Google)
Thank you, kukche, really enjoy tutoring here .... The senses are good and the staff are also very friendly ... Seseru ... The teaching method is also really fun so the class doesn't feel boring, and it becomes easier to understand. Really luvv anyway ....

Review

Terimakasih Kukche Languanges, akhirnya anak saya bisa menaikkan skor J-test ke level D (diatas 500) setelah kursus privat intensif 3 minggu saja untuk menaikkan skor J-test-nya. Sangat komunikatif, ramah dan mengarahkan sesuai kebutuhan. Sukses selalu

(Translated by Google)
Thank you Kukche Languanges, finally my son was able to raise his J-test score to level D (above 500) after just 3 weeks of intensive private course to increase his J-test score. Very communicative, friendly and directing as needed. Always success

Review

Teachers are friendly and helpful, also the place is very comfortable to study.

Review

Menyenangkan! Bagus banget buat mengisi waktu selama quarantine ini

(Translated by Google)
It's fun! Very good for filling the time during this quarantine

Review

Sejauh ini belum pernah les langsung ditempatnya tapi ikut salah satu kelas onlinenya dan rekomen banget buat yang mau belajar bahasa asing.
Pengajarnya baik dan bener-bener dicoba role play buat latihan ngomong secara langsung.
Good job kukche

(Translated by Google)
So far there has never been a direct tutoring in their place, but they take one of their online classes and really recommend those who want to learn a foreign language.
The instructor is good and really tried role play for practice speaking directly.
Good job kukche

Review

The teachers are very well prepared and friendly. They can teach very well, plus they can deliver the lesson in an interesting way.

Review

Tempat kursus yang baik

(Translated by Google)
A good course

Review

Kelas interaktif, belajar seru, materi jelas

(Translated by Google)
Interactive classes, exciting learning, clear material

Review

Walaupun belum sempat les ditempatnya langsung dan les online dirumah, tetep bagus kok sangat direkomendasi buat belajar bahasa yg ingin dipelajari. Orngnya baik baik jd nyaman :)

(Translated by Google)
Even though you haven't had a direct tutoring yet and online tutoring at home, it's still great to recommend the language you want to learn. People are good and comfortable :)

Review

The Most Foreign Languages Course in Bogor

Review

Tempat Les nya bagus , staff nya ramah dan baik , guru nya sangat profesional . Kukche language

(Translated by Google)
The tutoring place is good, the staff is friendly and kind, the teacher is very professional. Kukche language

Review

Suasana KBM nya menyenangkan dengan sensei-nya yg asik. Meskipun baru bisa belajar secara online, tapi tetap ga sabar untuk belajar dalam kelas supaya bisa lebih bisa implementasi ilmu.

(Translated by Google)
The atmosphere of the KBM is fun with its cool sensei. Even though I can only study online, I can't wait to learn in class so I can be more able to implement knowledge.

Review

Belajar bahasa korea untuk kebutuhan pribadi, berawal dari gabisa sama sekali baca dan tulis hangeul sampai bisa. Sistem pembelajaran yang sangat baik dan sesuai dengan kebutuhan, tidak bisa tinggalin anak ada kelas home private yang dapat disesuaikan dengan waktu kita. Ssaem yang sabar dan mengajar dengan sangat terampil. Tempat kursusnya juga sangat rapih, bersih, dan ada kantinnya. Terimakasih kukche , sangat recomend untuk belajar bahasa asing

(Translated by Google)
Learn Korean for personal needs, starting from not being able to read and write anything at all until you can. Learning system that is very good and in accordance with needs, can not leave the child there is a private home class that can be adjusted to our time. Ssaem is patient and teaches very skillfully. The course is also very neat, clean, and has a canteen. Thank you kukche, very recommend to learn foreign languages

Review

Saya sangat merekomendasikan kukche untuk yang mau belajar bahasa,Pengalaman saya selama belajar di sini..pengajar yang profesional,mengerti kebutuhan dan kekurangan kita serta mampu menumbuhkan rasa percaya diri untuk berbicara bahasa asing...staff yang sangat ramah dan menuruti kemauan dari murid...disediakannya minuman untuk yg kelas private,sehingga menambah kenyamanan murid dalam proses belajar..ruangan yang bagus dan buku yang di pakai untuk mengajar benar2 buku kualitas bagus yg dipakai oleh orang2 luar negeri...

(Translated by Google)
I highly recommend kukche for those who want to learn languages, my experience while studying here..Professional teachers, understand our needs and shortcomings and are able to grow the confidence to speak a foreign language ... staff are very friendly and obey the wishes of students. ... it provides drinks for private classes, so that it adds to the comfort of students in the learning process ... good rooms and books used to teach really good quality books used by people abroad ...

Review

Staff beserta Pengajar di Kukche Languages sangat ramah dan profesional. Staff Kukche Languages selalu memberikan informasi secara jelas kepada peserta terkait jadwal belajar. Lalu, untuk Pengajarnya selama ini sangat baik dalam hal menjelaskan isi materi. Sehingga murid pun merasa enjoy dan dapat mengerti isi materi secara bertahap. Terima Kasih Kukche Languages. Sukses selalu..

(Translated by Google)
The staff and teachers at Kukche Languages ​​are very friendly and professional. Kukche Languages ​​staff always provide clear information to participants regarding the learning schedule. Then, the instructor so far has been very good in terms of explaining the contents of the material. So that students also feel enjoy and can understand the contents of the material gradually. Thank you, Kukche Languages. Always success ..

Review

(Translated by Google) Teachers who teach are really good at teaching

(Original)
Guru yang mengajar sangat baik dalam mengajar

Review

Kelasnya nyaman.

(Translated by Google)
The class is comfortable.

Review

Such a great environment with a dedicated staff!

Review

Pengajar nya baik dan orang orang di kelas baik sehingga proses belajar nyaman

(Translated by Google)
The instructors are good and the people in the class are good so the learning process is comfortable

Review

Cara mengajarnya asik.. media pembelajarannya memadai.. kelasnya dingin sampe aku kedinginan wkwk

(Translated by Google)
The way to teach it is cool ... the learning media is adequate ... the class is cold until I get cold wkwk

Review

Ga bikin ngantuk dan jadi semangat belajar

(Translated by Google)
Not making you sleepy and so enthusiastic about learning

Review

Belajar di Kukche seru, sangat membantu saya dalam memahami Bahasa Mandarin. Terima kasih Kukche Languages!

(Translated by Google)
Studying at Kukche was fun, really helped me understand Mandarin. Thank you Kukche Languages!

Review

Tempatnya nyaman bgt yaaaa, bahasa nya lengkap bangett

(Translated by Google)
The place is very comfortable, the language is complete

Review

Nice atmosphere , high quality teachers

Review

Sangat tidak puas belajar disini. Ssaem diganti 3 kali tanpa konfimasi dr akademik. Ssaem ke 1 lumayan hanya terkadang fokus terpecah dengan urusan pribadi, ssaem ke 2 berasa lagi kerja kelompok, ssaem ke 3 bagus hanya harus ngejar materi dr awal karna udah mepet ujian. Kebayang kan belajar bahasa yang belum tau sama sekali dengan sistem kaya gini. Setelah ujian didiemin tanpa pengumuman apa2, paling tidak bilang kalau nanti dikabari lagi atau basa basi dari pihak kukche. Setelah "protes" baru ditanggapi. Walaupun buku dan materi bagus kalau sistemnya seperti ini ya percuma. Good job kukche!

(Translated by Google)
Very dissatisfied studying here. Ssaem was replaced 3 times without academic confirmation. Ssaem to 1 is quite good, sometimes focus is broken up with personal matters, ssaem to 2 feels more group work, third ssaem is good to only have to chase the material from the beginning because of the tight exam. Imagine learning a language that you don't know at all with this system. After the exam was granted without any announcement, at least say that it will be informed again or by courtesy from the kukche. After the "protest" only responded. Even though books and materials are good, if the system is like this, it's useless. Good job kukche!

Review

Lokasinya di jl. Ahmad Yani, samping Asus service center

(Translated by Google)
Its location on Jl. Ahmad Yani, next to the Asus service center

Review

Tempat kursus bahasa yg nyaman, dgn berbagai macam bahasa .. Lokasinya mudah dijangkau, bahan ajarnya pun sesuai dr textbook luar (sesuai bahasa yg diminati)

(Translated by Google)
Comfortable language course, with a variety of languages ​​.. The location is easy to reach, the teaching material is in accordance with the external textbook (according to the language of interest)

Review

Temptnya nyaman
Lokasi mudah di jangkau
Ngajarinnya enak dan mudah di mengerti

(Translated by Google)
Comfortable place
The location is easy to reach
I teach good and easy to understand

Review

tempat les yang seru

(Translated by Google)
a fun place to learn

Review

Bagus pelayananya, gurunya baik

(Translated by Google)
Good service, good teacher

Review

great teacher, amazing study experience

Review

Kukche tempat kursus bahasa yang lengkap sih, fasilitasnya oke, pake buku ajar dari negara asal jadi kurikulumnya ga kaleng2

(Translated by Google)
Kukche is a complete language course, the facilities are okay, using textbooks from the country of origin so the curriculum is not canned

Review

Tempatnya menyenangkan. Guru dan staff nya friendly

(Translated by Google)
The place is fun. The teacher and staff are friendly

Review

(Translated by Google) It's funny !!

(Original)
재미있어용!!

Review

(Translated by Google) Belajar di Kukche seru banget! Fasilitasnya sgt mendukung buat proses pembelajaran, apalagi bahan2 materinya yg langsung bgt dari luar negeri! Plus semua pegawainya ramah2 bgt ga ngerti lagii euyyy???? I have been learning here for 2 years and my Korean language skills have really risen sharply !!! It's amazing

(Original)
Belajar di Kukche seru banget! Fasilitasnya sgt mendukung buat proses pembelajaran, apalagi bahan2 materinya yg langsung bgt dari luar negeri! Plus semua pegawainya ramah2 bgt ga ngerti lagii euyyy???? 저는 여기서 배운지 이미 2년 됐는데 제 한국어 능령이 진짜 급격히 상승했네염!!! 대박이죠

Review

Great Environment, cozy place, spacious parking lot, great and kind teachers, a lot of different courses you can pick, very friendly staff

Review

C’est bien. Tempat kursus belajar bahasa asing yang friendly dan menyenangkan, dari mulai pengajar, murid dan lingkungan lainnya. Bikin belajar jadi tambah masuk dan inovatif.

(Translated by Google)
C’est bien. A friendly and fun place to learn foreign languages, from teachers, students and other environments. Make learning more added and innovative.

Review

Kukche languages tempat nya strategis ,tempat yang cocok belajar bahasa asing..kukche languages isbthe best

(Translated by Google)
Kukche languages ​​is a strategic place, a suitable place for learning foreign languages..kukche languages ​​is the best

Review

Tempatnya nyaman, mudah di akses, pengajarnya baik, stafnya juga baik-baik.

(Translated by Google)
The place is comfortable, easy to access, the instructors are good, the staff is also kind.

Review

Guru2 disini baik2 dan seru kalo lagi ngajar, tempat nya juga nyaman dan deket Sama sekolah

(Translated by Google)
The teachers here are good and it's fun to teach, the place is also comfortable and close to the school

Review

pertama kali belajar dsini nyaman banget sih, soalnya tempatnya juga mudah dijangkau. guru nya asik banget, friendly juga. semuanya lengkap, ada kantin kecilnya, wifi, ac, lengkal bgt deh fasilitasnya! seneng banget belajar disini!

(Translated by Google)
the first time I learned this was really comfortable, because the place is also easy to reach. the teacher is really cool, friendly too. everything is complete, there is a small canteen, wifi, air conditioning, curved very good facilities! very happy to study here!

Review

Pengajarnya bagus dan seru tempatnya juga ok dan staff nya baik2 gurunya juga berkualitas.

(Translated by Google)
The instructors are good and fun, the place is ok and the staff are good, the teachers are also of good quality.

Review

Tempatnya bersih dan nyaman, belajar jadi semakin konsentrasi. Pengajar dan staffnya juga ramah dan asyik!

(Translated by Google)
The place is clean and comfortable, learning is getting more concentrated. The teachers and staff are friendly and fun too!

Review

(Translated by Google) Good German language courses ... Friendly staff and nice teachers.

(Original)
Gute Deutschsprachkurse... Freundliche Mitarbeiterinnen und nette Lehrer.

Review

Tempat khursus bahasa yang sangat rekomended, tempat nya nyaman pelayanan nya sangat ramah

(Translated by Google)
A very recommended language place, a comfortable place, very friendly service

Review

Staff baik, pengajar bagus. Saya dapat teman baru dan bahasa mandarin. Tempat dekat dan nyaman untuk belajar

(Translated by Google)
Good staff, good teacher. I got new friends and Mandarin. A close and comfortable place to study

Review

tempatnya bagus, orang orang nya juga ramah

(Translated by Google)
the place is nice, the people are also friendly

Review

Lembaga pendidikan bahasa asing yang lengkap di bogor,. Lokasinya pun strategis. Staff nya sangat ramah-ramah. Dan pengajarnya pun ramah dan bisa menjelaskan materi pelajarannya dengan baik dan mudah di mengerti. Selalu ada tes evaluasi di setiap unit atau setelah pertengahan unit untuk mengetahui sejauh mana kemampuan kita. Sehingga kita bisa memperbaiki lagi bagian mana yang kurang.

(Translated by Google)
A complete foreign language education institution in Bogor ,. Its location is strategic. The staff are very friendly. And the instructor is friendly and can explain the subject matter well and is easy to understand. There is always an evaluation test in each unit or after the middle of the unit to find out the extent of our abilities. So we can fix again which parts are lacking.

Review

Tempat kursus bahasa terlengkap di Bogor. Tempatnya strategis, kelasnya nyaman, materi dan pengajarnya berkualitas, staffnya ramah-ramah. Kontak WAnya juga well-responded. Recommended

(Translated by Google)
The most complete language course in Bogor. The place is strategic, the class is comfortable, the material and instructors are quality, the staff are friendly. His WA contact was also well-responded. Recommended

Review

Awesome teacher
Great staff
Brilliant learning experience

Best place to learn IELTS & TOEFL in Bogor

Review

Amazing courses, phenomenal teachers, as well as great learning facilities & experience!

Best place to learn foreign language in Bogor BY FAR

Review

It's a good and nice place to study about language do you want to learn

Review

best place to study languages, supported by the comfortable environtment.

Review

Guru-gurunya baik, seru pembelajarannya

(Translated by Google)
The teachers are good, fun learning

Review

sensei saya di sini baik dan seru, setiap kali belajar disana gampang dimengerti

(Translated by Google)
My sensei here is good and exciting, every time I study there it's easy to understand

Review

Best athmosphere, great teacher, great facilities.

Review

Environment is good, the teachers is nice too

Review

Great study envrionment.

Review

Ssaem nya baik, enak ngajarnya, mudah buat masuk ke otak, ngajarnya asik, enjoy

(Translated by Google)
Ssaem is good, easy to teach, easy to get into the brain, teach cool, enjoy

Review

Tenaga pengajarnya baik, ramah, dan menyenangkan. Tempatnya nyaman

(Translated by Google)
The teaching staff is kind, friendly, and fun. The place is comfortable

Review

Disini cara pembelajarannya seru dan komunikatif.

(Translated by Google)
Here the way of learning is fun and communicative.

Review

very comfortable place to learn some foreign languages.

Review

Belajar bahasa di kukche asik, bisa ngerti dengan cepat, gurunya juga ramah dan baik-baik banget!

(Translated by Google)
Learning languages ​​in cool kukche, can understand quickly, the teacher is also friendly and very kind!

Review

mantul

(Translated by Google)
Really good

Review

belajarnya asik, kelasnya seru

(Translated by Google)
the learning is fun, the class is fun

Review

Kesan pesannya lumayan seru belajar bahasa baru dan gurunya pun mengajarkan dengan baik

(Translated by Google)
The message impression is quite exciting learning a new language and the teacher teaches it well

Review

Agak kecewa pertama kali ikut kelas Jepang disini. Gurunya ramah sebenernya. Cuma terlalu kaku, dan text book. Pihak akademik kurang care. Dimana saat dikelas komputer utk menjelaskan tdk bs konek, pihak akademik hanya mengkonfirmasi kalau beliau jg bingung.
Mohon ditingkatkan kembali utk cara mengajar dan hal lainnya.
Trims

(Translated by Google)
It's a bit disappointed to have first joined a Japanese class here. The teacher is actually friendly. It's just too stiff, and text book. Academics don't care enough. Where when in the computer class to explain it could not be connected, the academics only confirmed that he was also confused.
Please improve again for teaching methods and other things.
Thanks

Review

Good place to learn foreign languages

Review

Belajar di kulche seru,gurunya baik,dan jadi cepet pahamnya

(Translated by Google)
Studying in kulche was fun, the teacher was good, and so he understood quickly