Add new testimonial 

Review

Marcus Skovfar har igen i år været på besøg i vores børnehave - endnu engang en kæmpe succes. Marcus` indlevelses i måden han fortæller på, får både børn og voksne til at lytte, grine og huske at trække vejret. Kæmpe varme anbefalinger fra os. Og skønt at ikke alt skal være så pædagogisk korrekt.

Hilsen alle os fra Lyngby Menighedsbørnehave.

Review

Utrolig flot børnebog, som både er sjov for børn og voksne.
Bogen er skrevet som små rim. Der er tal ud fra hvert rim, hvilket giver bogen en ekstra funktion.
Bogen er skrevet i en humoristisk tone, med et stærkt budskab.

Bogen kan helt klart anbefales.

Review

Marcus har skrevet 2 rigtig sjove og lærerige bøger, som vækker glæde hos børnene og oplæseren. Der er fyldt med fantasi som også giver en indsigt i forskellighed og venskab. Vil helt klart anbefalde begge hans bøger.

Review

Han er sjov og er god til at fortælle på en fængende og levende måde

Review

Her i vores private børnehave Natur´ligvis Troldbjerg har vi haft en skønt, varmt og morsomt besøg af Marcus Skovfar. Marcus var inviteret i forbindelse med et eventyr og fortæller projekt og leverede et super show, som bestemt bidrog til fortæller trangen for børnene. Det var en fornøjelse at være i det lille Alfred den ren Bjørn projekt, som Marcus skabte - at læse bogen, male tegningen og herefter se og høre Marcus fortælle og vise fortællingen. Marcus Skovfar vil vi bestemt anbefale - det var en stor fornøjelse.

Review

Marcus leverede et forrygende oplæsningsshow her I Midtjyllands Kristne Børnehave. Han fangede med hans skiftende stemmeføring, løbende børneinddragelse og medbragte billede alle 75 børn i de 15 min showet var. Børnene havde alle fået læst bogen, som var blevet sendt til os nogle uger før og det var stærk medvirkende til forståelse af historien...

Review

Vi havde Marcus ude og lave show til Emil(5år) fødselsdag for hans børnehave hvilket var ca. 20 børn. Alle børne var fanget for start til slut,hvorefter der blev lavet ballondyr til alle til stor fornøjelse. Måden han havde dem med i showet sammen med andre effekter(ballondyr, lydeffekter og sig) var også dejligt at se. Jeg kan kun anbefale showet til alle:)

Review

Jeg købte bogen og læste den højt for min søn. Det har jeg fortrudt... Drengen synes så godt om den at jeg efterfølgene måtte læse den hver aften i 1 1/2 uge derefter. Det har også haft den bivirkning at drengen bliver stiktosset når vi klasker en flue herhjemme :)
Bogen er sjov og giver rig mulighed for at snakke omkring de ting der sker i den sammen med børnene.
En varm anbefaling herfra.

Review

Tak til Marcus fra børn og voksne i KFUM's Institutioner i Randers for på levende og indlevende vis at have bragt Alfred ind i vores liv. Ballondyrene var også et hit

Review

Vi havde fornøjelsen af Marcus i Naturbørnehaven Bakkely. Han tryllebandt 30 børn i alderen 3-6 år og lavede sjove ballondyr til alle bagefter Hans bøger er efterflg. blev læst utallige gange. Der er et godt og sjovt børnesprog/rim i, som fænger børnene.Vi glæder os til, at Marcus udgiver en ny bog

Review

Vi havde fornøjelsen af Marcus på Bissensvej i Fredericia. Det var bare en super sjov historie og han var god til at fange både børn og voksne. Kan klart anbefale Marcus som fortæller og børnebogsforfatter.

Review

Han er god fortæller og fanger en stor alders gruppe af børn lige fra 3 til 6 år og nok også ældre og så er det en god og sjov bog han har skrevet

Review

Marcus tryllebandt alle børn og voksne med hans fortælling om Alfred. Han viste de skønne illustrationer fra bogen, og brugte sin stemme til at holde børnenes opmærksomhed. Bandt historien sammen med ballonfigurer, som han delte ud til børnene. Gav sig tid til hver og en.
Sproglig opmærksomhed er let at høre og fange, og de sjove ordspil gør, at også de voksne lytter godt efter, ligesom børnenes nysgerrighed vækkes.
Nu nyder vi de bøger institutionen fik, og glæder os til Marcus udkommer med den næste bog.

Review

Tak for et godt arrangement. 41 opslugte børn må være en anbefaling i sig selv!

Review

Alfred Den Rene Bjørn:
Super god bog - humoristisk, velskrevet og yderst relevant for målgruppen. Sproget stimuleres via rim og der er god mulighed for udvidelse af ordforrådet.

Forfatteren formår ved sin oplæsning at gøre fortællingen aktiv og levende, samt involvere og engagere børnene i fortællingen

Review

Spændende forfatter der fanger de mindre børn med hans levende fortællinger

Review

Marcus har en evne som få andre forfattere til at skrive bøger som virkelig fænger og som man får lyst til at læse igen og igen