Add new testimonial 

MC Kliniek

Becanusstraat 17
Maastricht
Nederland
info@mckliniek.nl
https://www.mckliniek.nl/

besnijdenis Kind 6jaar

Een hele fijne kliniek(Maastricht). Super lieve arts en assistentes. Alles wordt duidelijk uitgelegd en gaan professioneel te werk. Zowel online en tel. altijd bereikbaar. Zonder twijfel aanraden

Besnijden

Onze zoon van 6maanden is besneden bij Mckliniek,
Ze hebben het heel netjes en goed gedaan.
We zijn erg tevreden

Besnijdenis

Wij hebben onze 2e zoontje ook laten besnijden allebei goed gegaan De artsen waren zeer professioneel en heel vriendelijk alles werd goed uitgelegd de wond van onze zoontje was binnen week genezen en heeft nergens last van gehad Ze hebben ook telefonisch met ons besproken wat er allemaal zou gebeuren en achteraf na de behandeling ook contact gehad hoe alles verlopen was
Zeker een aanrader !!

Besnijdenis

Wij hebben onze zoon op 1 Augustus laten besnijden.
De artsen waren zeer professioneel en zeer vriendelijk.
Ze hebben ook telefonisch met ons besproken wat er allemaal zou gebeuren.
Super gedaan!

Besnijdenis kind

Goede tips gekregen om de kleine af te leiden tijdens de ingreep. De lolly was een succes. De kleine heeft enige ongemak gekend nadat de verdoving was uitgewerkt, ook gebuild. Verder in de avond /nacht goed geslapen en gedronken. MashAallah! Hiermee is alles gezegd, mooi en snel genezen, geen pijn, geen last en echt mooi gedaan. Wij zijn de artsen erg dankbaar en raden hun manier van werken aan iedereen aan.Een aanbeveling is een koffieapparaat en een besnijdenisdiploma uit te reiken als aandenking.

Besnijdenis kind

The 'operation' was carried out neatly. The way the doctors pursue my child was good. Stiches were put very goog. After 2 weeks my son could rung and play normally. The only confusing part was when we had to find the address of MC Kliniek. 

Besnijdenis kind

Iedereen was erg vriendelijk en ons zoontje werd goed ontvangen. Ook was het erg fijn om van te voren gebeld te worden met informatie over de ingreep. Dit was erg geruststellend en we zijn dus heel erg tevreden! MC Kliniek is zeker aan te raden!

Besnijdenis kind

We hebben onze zoon bij MC Kliniek laten besnijden. Eerst uitleg gehad via telefoon. Toen afspraak gemaakt. Personeel is goed. Leggen alles goed uit stap voor stap. Alles is goed gedaan. Wij zijn erg tevreden en raden iedereen aan om daar naar toe te gaan. 

Besnijdenis kind

Ben Godzijdank erg tevreden over de besnijdenis van MC kliniek en het resultaat. Kon direct mijn afspraak inplannen voor mijn zoontje van drie, alles verliep zoals aangegeven. Tijdens en na de behandeling wordt je goed geadvisseerd en ze nemen na de behandeling ook contact met je op. Ik merkte al snel op dat het advies om iedere dag in badje te doen en de vaseline goed helpt. Het ziet er goed uit en lijkt snel te genezen Alhamdu liLLaah. Kan een besnijdenis, mits goed uitgevoerd, iedereen adviseren. Het is een stuk hygiënischer en ziet ook nog eens verzorgd en mooi uit. MC Kliniek, Dankjulliewel!

Besnijdenis kind

Wij hebben onze eerste zoontje van 4 maandjes oud pas laten besnijden. De arts gebeld voor een intake, waar we duidelijke informatie kregen en 1 week later vond de besnijdenis plaats.Onze zoontje heeft de prikjes niet gevoelt door de verdovings crème hij heeft de hele ingreep gespeeld met papa en mama en fijn rustig gelegen en niet eens gehuild. Dit gaf ons als ouders een super gevoel ! Ook de Artsen gaven een goed vertrouwelijk gevoel bij ons..het herstel loopt goed onze zoontje heeft geen last ervan ,ook niet bij het plassen. Kortom We zijn erg tevreden over het eindresultaat en de goede zorg wat we gekregen hebben.

Besnijdenis man

k kreeg een verwijzing om de voorhuid weg te laten halen. Ik vond dit heel beangstigend. Ik heb mij goed ingelezen en uiteindelijk ook geïnformeerd in het ziekenhuis. Gezien ik erg gespannen was, werd ik niet gerustgesteld. Toen heb ik ook contact gehad met MC Kliniek vanaf begin kreeg ik een begripvolle arts aan de lijn die mij geruststellende. Dit voelde voor mij heel goed. Daarom heb ik gekozen om de behandeling bij MC Kliniek uit te laten voeren. Alles goed uitgelegd en al mijn vragen werden goed beantwoord. De operatie verliep soepel. Ik heb alleen de verdovingsspuitjes gevoeld, daarna niets meer. Het herstel verliep soepel zoals uitgelegd. Als je twijfelt raad ik de MC Kliniek zeker aan!