Add new testimonial 

Pictures by lin

Twickellaan 51
Almere , 1333 ZA
Nederland
0614839795
info@picturesbylin.nl
www.picturesbylin.nl

Review

Lin is echt een professional in haar vak! Zodra ze binnen komt is de sfeer goed en heb je het gevoel dat je elkaar al jaren kent. Zodra ze je kindje vast heeft voelt het meteen vertrouwd. Ze heeft super veel geduld en weet wat ze doet. Het is voor een nieuwe mama makkelijk om het aan haar over te laten. Ook met onze oudste dochter die wat koppig was had ze engelen geduld. We hebben prachtige fotos gekregen en bevelen haar aan iedereen aan! Echt een topper!

Review

Wat een mooie herinnering hebben wij gekregen met de newborn shoot van onze zoon! Lin is zo professioneel, lief & weet wat ze doet. Daarnaast straalt zij heel veel liefde voor haar vakwerk uit. Het is ook mooi om te zien en te ervaren hoe rustig Lin je kindje kan krijgen om zo niks en niemand te forceren voor de shoot. Wij zijn ontzettend blij met de newborn foto's van onze zoon, en benaderen haar graag weer terug voor een volgende fase shoot! Zo puur & Prachtige foto's!

Review

Enorm mooie shoot, goed met newborn baby’s! Fantastische foto’s als resultaat.

Review

Gekregen als Babyshower-gift en zeg altijd dat dit ons mooiste cadeau is. Onze dochter werd toen ze 3 weken was gefotografeerd door Lin. Dit doet ze met zo veel rust, kalmte en liefde. De foto’s die genomen zijn, zijn denk ik onze meest dierbare. Volgende shoot is ook al gepland!

Review

Toen onze dochter 2 weken oud was kwam Lin bij ons thuis voor een fotoshoot. Ze neemt alle spullen mee en nam echt de tijd voor ons gezin. Dit hebben wij als heel fijn ervaren. Wij hadden een combinatie van lifestyle en geposeerd, dit was perfect voor ons. En we zijn super blij met het eindresultaat, een mooie blijvende herinnering!
Zeker een aanrader!

Review

Toen onze Luus 2 weken oud was heeft Lin prachtige foto’s van haar gemaakt.
Ze neemt alle tijd, heeft fijne materialen en het is heerlijk dat ze dit thuis komt doen.
Vooraf hadden wij fijn contact via de mail. Snel en prettig, alsof wij elkaar al langer kenden.
Ik zou haar bij andere moeders (en vaders) aanraden!

Review

Lin maakt niet alleen prachtige foto's maar zorgt er ook echt voor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Gewoon natuurlijke foto's, zonder te poseren, precies zoals wij wilde.
Ze is zelfs zo goed dat we niet alleen 2x een Newborn shoot bij haar gepland hebben, maar ze heeft ook onze bruiloft gefotografeerd

Review

Ontzettend fijne newborn fotoshoot met Lin gehad in september. Ze komt aan huis, zorgt voor alle spulletjes en neemt ruim de tijd zodat iedereen helemaal op z'n gemak is. Dat zie je ook terug in de prachtige foto's die ze maakt. Echt een aanrader!

Review

Wat een fijne vrouw en wat een fantastische foto’s! Lin ging geweldig met onze zoon: heel lief en rustig en niets forcerend. Hij was helemaal zen. Ze weet fantastische shots te maken en zijn zo puur, prachtig! Niets anders dan lof en ik zou haar dan ook aan iedereen aanraden!

Review

Naast dat de foto’s magisch mooi zijn geworden heb ik een super fijne dag gehad tijdens de fotoshoot. Zelfs me baby was de rest vd dag zeer kalm ondanks de buikkrampjes. Tijdens het maken van de foto’s kreeg wist ik al dat het eindresultaat geweldig zou worden.

Review

Lin heeft de newborn shoot van ons eerste kindje gedaan. Los van het feit dat we enorm blij waren met het resultaat, was ook de hele ervaring eromheen ten tijde van de shoot heel fijn. Het is toch je eerste kindje en je wilt graag dat alles fijn en vertrouwd verloopt, door de ervaring, kennis en kunde van Lin hebben wij geen moment het idee gehad dat er ook maar iets niet goed zou gaan en de kleine vondt het met haar ongeveer 3 weken oud net zo fijn. Wat mij betreft is Lin echt een aanrader!

Review

Lin neemt alle tijd, straalt rust uit, ontzettend lief en warm hoe ze met onze kleine Kay te werk gingz ondanks natuurlijk de warmte. We zijn haar eeuwig dankbaar voor de waanzinnige foto's, ze pronken prachtig op een IXXI boven de bank

Review

Lin is een professionele (newborn) fotograaf. ze wist onze baby, schitterend te fotograferen zonder dat ze wakker werd. Ze houdt de baby goed warm, en comfortabel en wist goed gebruik te maken van de ruimte in onze woonkamer. Daarnaast waren de foto's fantastisch! Snel klaar en geleverd. Volgende keer kiezen wij weer voor Pictures by Lin!

Review

Lin is al twee keer bij ons geweest voor een newborn shoot! Ze is heel kundig in de omgang met baby's en neemt uitgebreid de tijd om op een relaxte manier mooie foto's te maken. Ze komt aan huis, ideaal als je zelf net bevallen bent. Zeker een aanrader! En mocht er hier nog een derde komen dan vragen we haar zeker weer!

Review

Zo blij met de foto's die Lin heeft gemaakt. Ze heeft heel goed vast kunnen leggen de liefde voor onze zoon. Lin is een prettig persoon die ondanks de heftige situatie waar wij in zaten je kan laten ontspannen. Daardoor hebben wij een mooie herrinering

Review

Lin is een hele lieve fotograaf en ze luistert naar al je wensen en niets is te veel zij denkt altijd met je mee en ze heeft altijd super mooie ideeen ook wist ze precies wat ik wilde ik hoefde niet eens veel voor te zeggen en ze wist het al gelijk dat is wat ik zo mooi vindt aan Lin en ze maakt altijd hele mooie natuurlijke fotos... wij vinden lin zo geweldig dat dit is al de derde keer dat lin fotos van ons heeft gemaakt en wat zijn we toch elke keer weer blij zij heeft twee keer newborn foto's gemaakt en afgelopen zaterdag 8 juni voor onze bruiloft ik zou niemand anders willen om al onze foto's te maken, ze viel mij de hele dag niet eens op nmaar ik weet 100% zeker dat ze de perfecte foto's van ons bruiloft heeft mogen vastleggen
Lin ik wil je hartstikke bedanken voor alle mooie foto's dat je hebt gemaakt wij zijn ontzettend blij

Review

wat een geweldig mooie foto's! zo leuk ok te zien hoe Lin te werk gaat, zo rustig en lief ze met mn meiden omgaat. ze neemt echt rustig de tijd om de kleintjes mooi neer te leggen. het resultaat is dan ook echt super mooi!

Review

Al vroeg in de zwangerschap had ik een idee wat ik ongeveer wou voor shoot. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en zorg. Met die insteek zijn we heel wat websites van fotografen afgegaan! Maar bij Lin bleven we hangen. Haar stijl sprak ons direct aan! Een tijdje gevolgd op social media en het was al snel duidelijk, de liefde voor het vak spat er vanaf! Haar moesten we hebben :-)

Op de dag van de shoot was ik toch wel een beetje zenuwachtig. Ik herinner me nog dat ik vroeg; ‘Oké waar kan ik je mee helpen’ toen ze ging beginnen. Ze vertelde me ‘Je mag gaan zitten en de komende twee uur genieten’. En dat is exact wat ik heb gedaan! Wat een rust straalt ze uit in haar werk. Ze weet exact hoe ze je kindje op zijn/haar gemak kan stellen. Maar ook qua houdingen weet ze precies wat kindjes fijn vinden. Je staat er als leek niet zo bij stil, maar ook een lesje anatomie komt hier natuurlijk van pas. Een super fijne ervaring, waar ook de oudste bij werd betrokken. Wat voor ons een unieke ervaring was, aangezien ons zoontje zich in 3,5 jaar nog niet een keer heeft laten fotograferen :-)

De galerij was erg snel klaar, en het bestellen van de foto’s ging heel soepel en snel!

Ik zal Lin echt aan iedereen aanraden!

Liefs Danielle

(Translated by Google)
Early in the pregnancy I had an idea what I wanted for shoot. We attach great importance to quality and care. With this approach we have gone through many websites of photographers! But we stayed with Lin. Her style appealed to us immediately! Followed on social media for a while and it soon became clear, the love for the profession was noticeable! We had to have her :-)

On the day of the shoot I was a bit nervous. I remember that I asked; 'Okay, where can I help you?' When she started. She told me 'You can sit down and enjoy the next two hours'. And that's exactly what I did! What a rest she radiates in her work. She knows exactly how she can put your child to his / her ease. But she also knows exactly what children like about attitudes. You do not think about it as a layman, but also an anatomy lesson comes in handy here. A super nice experience, where also the oldest was involved. What a unique experience for us, since our son has not been photographed in 3.5 years :-)

The gallery was ready very quickly, and ordering the photos went very smoothly and quickly!

I will really recommend Lin to everyone!

Love Danielle

Review

Wat is Lin lief en rustig. Ze heeft zoveel geduld en zorgt dat je baby zich rustig en geborgen voelt. Onze foto's zijn prachtige geworden. Heel leuk voor nu en een mooie herinnering voor later. Bedankt, Lin. Je bent een echte aanrader.

Review

We had a newborn photo-shoot session with Lin, and the results far exceed our expectations! She is professional with her clients, attentive to the baby, great photography skills. Big bonus that she is a very skillful "baby whisperer" :)

Review

We had a fantastic newborn photo session together with Lin where she helped us to capture magical moments of our newborn and family. Lin is very attentive and takes her time for the little one to get the perfect shot, and the result exceeded our expectations! Did I forget to mention she has a special skill of making babies calm? :) I can highly recommend anyone who is looking for a newborn photographer to look no further!

P/S: She also accepts requests outside Almere for a very reasonable fee.

Review

Wat een aanrader! Lin is super geduldig, professioneel en vooral talentvol. Ze weet precies wat ze moet doen om het perfecte plaatje te schieten. Prachtige foto’s van mijn kleine man en geweldige familie foto’s.

Review

Super! Hele lieve dame ze heeft geduld en maakt echt super mooie foto's. Met een kleine meid van bijna 2 rond lopen heeft ze toch echt mooie shots weten te maken wij zijn echt heel tevreden.
Zeker een aanrader!

Review

Vorige week heeft Lin onze zoon Cas gefotografeerd. We zijn enorm onder de indruk over haar kundige, geduldige en warme werkwijze. De foto's zijn een prachtig aandenken aan deze speciale tijd en aan deze ervaring houden wij een waardevolle herinnering over. Dankjewel Lin!

Review

Super leuke foto’s gemaakt van ons zoontje. Wij zijn erg tevreden!

Review

Wat een geduld en wat een prachtige foto’s zijn het geworden! Wij raden Lin zeker aan

Review

Supermooie foto's en een mooie waardevolle herinnering voor later van onze trots

Review

Lin heeft op een professionele en liefdevolle manier de newborn shoots van onze beide dochters gedaan. Het resultaat is een prachtige herinnering aan toen ze nog zo klein waren. Lin is aardig en gezellig en zorgt zo voor een fijn contact voorafgaand, tijdens en na de shoot. We zijn heel blij met haar!

Review

Fotoshoot gehad van m’n tweeling. Ik vond het echt zo fijn hoe je rekening hield met de kindjes. Wat voor hun prettig was en haalbaar. Echt onwijs bedankt voor het resultaat!

Review

In januari 2016 heeft Lin voor ons een newborn shoot gedaan en wij waren zo tevreden over de shoot en het resultaat dat we deze maand voor onze dochter weer Lin hebben ingeschakeld voor een newborn shoot. Ze neemt echt de tijd voor je kleintje en het resultaat is super!! Voor ons echt een aanrader!

Review

Lin is niet alleen een vrouw met veel talent voor fotografie (zowel technisch als qua compositie), ze weet ook op een perfecte manier je kindje rustig te krijgen. We hebben Tygo nog niet eerder zo relaxt meegemaakt :-)

Review

Echt een aanrader!! Lin is fantastisch in haar werk en ze was geweldig voor ons kleine mannetje!! Super lieve vrouw die geweldige foto's maakt!!!

Review

Fantastische fotografe met liefde voor haar vak!! Ze was zo lief voor ons kleine mannetje en de foto's zijn echt geweldig!! Kan iedereen haar aanraden :)

Review

Een super enthousiaste fotograaf, professioneel en oprecht betrokken. Een leuke, spontane collega!

Review

De fotoshoot had ik cadeau gekregen. Via de mail een afspraak gemaakt voor de shoot, kreeg netjes de voorwaarden door. En eventuele extra kosten zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan. Tijdens de shoot heb ik me laten leiden door de kennis en ervaring van Lin en dat is helemaal goed gekomen! Mooie foto’s van onze pasgeboren dochter. Jolanda

Review

We hebben een newborn shoot geboekt bij Lin en zijn super blij met het resultaat. Lin had van alles meegenomen om het comfortabel te maken voor onze kleine meid, bijvoorbeeld een kacheltje zodat ze het niet koud zou krijgen. En tijdens de shoot alle geduld om de kleine mooi op de foto te krijgen in verschillende poses. Dus als je je baby op een mooie manier wilt laten vastleggen is Pictures by Lin een echte aanrader!

Review

Wat een lieve en professionele vrouw! Ze nam alle tijd en had zoveel geduld met onze baby en peuter. De foto’s zijn prachtig geworden. Bedankt voor de super ervaring�

Review

Review

Review

Ontzettend mooie foto's en super tevreden! Een echte aanrader.

Review

Super relaxed and een leuke sfeer. We zijn erg blij met de foto's van onze kleine jongen en Lin is zeker een aanrader.

Review

Hele gave newborn shoot gedaan. Ons mannetje kreeg halverwege erg veel last van buikkrampjes en Linda heeft met heel veel geduld gewacht tot deze weer wat minder werden totaal geen haast. En de foto's waren prachtig!

Review

Prachtige foto's en hele fijne sfeer tijdens fotoshoot. Linda heeft engelen geduld en zorgt dat de kleine baby zich op zijn/haar gemak voelt.

Review

Lin maakt altijd superfoto's! Ze is heel geduldig en weet mooie plekjes te spotten en de foto's zijn altijd nóg mooier dan je vantevoren kunt bedenken. Topfotograaf!

Review

Onze dochter was 3 weken oud toen Linda kwam voor de shoot. Onze dochter van 4 jaar werd op een heel natuurlijke manier meegenomen in de shoot, Linda is geduldig en toegankelijk! Prachtige foto's waar we dagelijks van genieten!

Review

Bij onze eerste dochter een zwangerschapsshoot en newbornshoot bij haar gedaan! Heel mooi resultaat en relaxte sfeer! Bij onze 2e dochter alleen een Lifestyle shoot gedaan! Ze kwam bij ons thuis en er was wederom een relaxte sfeer! Ik raad haar iedereen aan!!

Review

Superfijne en relaxte fotoshoot gehad met onze kleine meid.
Echt een aanrader om een fotoshoot te boeken bij Pictures by Lin. Ze neemt de tijd voor de shoot die nodig is en levert prachtige foto's af.
Wij zijn super tevreden en zijn heel erg blij met de prachtige foto's.

Review

Geweldige fotoshoot gehad dankzij Pictures by Lin met onze kleine meid.
Was erg relaxed, ze neemt de tijd (geen probleem ook als de kleine tussendoor komt voor borstvoeding) en zijn echt super prachtige foto's geworden.
Echt een aanrader om een fotoshoot te boeken bij Pictures by Lin!!!

Review

Wij hebben een fotoshoot gedaan met onze zoon van 1, prachtige foto's en een top fotografe:)

Review

Lin is een heel fijn mens. Stelt je op je gemak en weet heel veel trucjes om de kinderen leuk op de foto te krijgen.
Erg blij met de mooie fotos van ons gezin

Review

Super relaxed en proffesionele sfeer. Echt een aanrader. En het resultaat is er ook naar.
Na de zwangerschaps shoot ruim 2 jaar geleden, de cakesmash shoot een jaar geleden. Deze maand de newborn shoot gedaan van onze jongste zoon. Wat was t weer vertrouwd en voelde het weer goed. Super bedankt voor de mooie foto's. Op naar de volgende shoot????

Review

Een hele fijne ervaring gehad! Geweldige foto's en een hele lieve fotograaf!

Review

Een ontzettend leuke en fijne shoot gehad waarbij Lin onze zoons super goed 'bespeelde' om het beste resultaat te krijgen en waarbij zelfs een peuter het nog leuk vond ook :) We zijn enorm blij met het resultaat, heel waardevol.

Review

Oog voor detail. Haalt het mooie van je kind en zet het in een foto. Ontzettend veel geduld (meer dan ik had op dat moment met 3 meiden die niet wilden meewerken).
Lief en mooi mens. Is ook belangrijk als het gaat om werken met jouw kindje.

Review

Newbornshoot laten doen toen ons meisje 9 dagen oud was! Hoe onervaren wij nog waren als ouders, zo ervaren was Linda! Ze neemt alle tijd voor de shoot en heeft heel veel geduld. Dit werd ook nog eens beloond met een enorm mooie foto's! Een echte aanrader!

Review

Review

Hier een recensie van een trotse Papa. Lin heeft eerst de zwangerschapsshoot van mijn vriendin gedaan in de Soesterduinen. Een prachtig resultaat, geschoten op een heldere koude dag. Een natuurlijke fotografe die je op je gemak doet voelen, ook als niet fotogenieke papa.

Lin heeft na de geboorte van onze zoon, ook de New born shoot gedaan, hetgeen waar ze eigenlijk nog beter in is. In 2.5 uur tijd heeft ze onze zoon prachtig vastgelegd, met engelengeduld en magische handen. Thijs heeft geen een keer gehuild.

Tot de volgende keer.

Jurriaan Cohrs

Review

Lin is 2 keer bij ons geweest voor een newborn shoot eerste keer voor mijn dochter en 2 jaar later voor mijn zoon ik zou nooit bij iemand anders gaan ze maakt zulke mooie foto's en ben zeer tevreden met alle foto's die ze heeft gemaakt pictures bij lin is zeker een aanrader

Review

26 mei kwam Lin bij ons thuis voor een newborn fine art fotoshoot. De sfeer was direct erg fijn! Lin is geduldig, neemt de tijd en luistert goed naar je eigen wensen met uiteraard veel ideeën vanuit haar professionele oogpunt.
De foto's zijn echt prachtig, zo mooi dat we niet kunnen kiezen een echte aanrader!

Review

Review

Lin heeft fantastische foto's van onze kleine man gemaakt. In alle rust en heel natuurlijk.
Een aanrader!!

Review

Picturesbylin heeft zulke mooie foto's gemaakt van onze kleine man Kyano. Het was daarom ook erg moeilijk uiteindelijk foto's uit te kiezen, ze waren stuk voor stuk heel bijzonder. Lin was erg lief met Kyano en had zoveel geduld. Ik raad Picturesbylin bij iedereen aan, zeker waar voor je geld!

Review

Lin is top! Ze heeft voor ons een zwangerschaps/life style shoot en een new born shoot gedaan. Beide resulteerde in prachtige foto's. We zijn er super blij mee!

Review

De sfeer was heel fijn tijdens de shoot! Naast de rust en warmte richting onze kleine man hield Lin ook rekening met onze oudste zoon van 2. De foto's zijn prachtig geworden! Onwijs bedankt voor alles!

Review

Review

Heel leuke shoot gehad en de foto's zijn prachtig!

Review

Een aantal weken geleden is Lin bij ons geweest voor een newborn lifestyle shoot met onze zoon van 8 weken. Wat een super ervaring! We zijn ontzettend blij met de prachtige foto's, krijgen ook alleen maar positieve reacties op de foto's. Ze gaat heel relaxt te werk, neemt alle tijd en meest belangrijk ze heeft alle geduld met de kleine. Binnen 2 weken hadden we de foto's al. We kunnen haar alleen maar aanraden!

Review

Super fotograaf! fantastische omgang met pasgeboren baby's
Dolblij met het eindresultaat

Review

Een aantal weken geleden is Lin bij ons thuis geweest voor een Lifestyle shoot van onze kleine. Ondanks dat onze kleine niet echt haar dag had zijn de foto's super geworden. Lin is rustig, neemt de tijd, is gezellig en luistert naar wat je wil. Daarnaast maakt ze ook foto's vanuit haar eigen professionele manier van kijken. Echt een super leuk aandenken, de foto's, het boekje. Geweldig! Als we nog een keer een fotoshoot gaan doen, weten wij bij wie we moeten zijn!

Review

Via Google destijds bij Lin terecht gekomen en geen seconde spijt van gehad! Lin is heel professioneel en ontzettend spontaan en kletst gezellig weg. Ook is ze erg rustig en geduldig met onze baby Nikki omgaan, de foto's zijn ontzettend mooi worden. Een aanrader!

Review

Supermooie spontane foto's!
Lin is een vrolijke, enthousiaste en professionele fotografe. De lifestyle shoot met in de hoofdrol onze kinderen zijn prachtig geworden! Een uniek aandenken voor later in onze eigen vertrouwelijke omgeving ! Aanrader!

Review

Hoi Lin,
Bedankt voor het mooie foto boekje! Ik kan niet wachten tot Noud 1 jaar is voor de volgende fotoshoot. X

Review

Review

Prachtige fotoshoot geworden! Super bedankt!!!! Aanrader voor iedereen!

Review

Afgelopen zaterdag kwam Lin bij ons thuis om onze kleine prinses op de foto te zetten! Wat een genot om naar de newbornshoot te kijken. Lin is een talent in haar job, en gaat ontzettend geduldig en ontspannen met de kleine om. Echt een heerlijke ontspannen ochtend gehad. Wij kunnen niet wachten tot we het resultaat kunnen bewonderen! Bedankt Lin X

Review

Afgelopen zondag was Lin by ons thuis voor een newbornshoot! WoW wat een geduld, ontspannenheid en geborgenheid brengt ze met zich mee. Ze doet met veel passie haar werk. Wij hebben genoten en kijken erg uit naar de foto's! Lin ontzettend bedankt want zelfs papa heeft genoten!

Review

Een hele relaxte en leuke zwangerschapsshoot gehad! Lin wachtte geduldig af tot ons zoontje ook op de foto wilde waardoor de foto's prachtig zijn geworden. Kijk al uit naar de newbornshoot over een aantal weken!

Review

Geweldig hoe Lin de tijd neemt voor een shoot. Als ouders is het toch spannend om je kindje even uit handen te geven aan iemand anders. Alleen al de preview is een geweldig resultaat!

Review

Review

Review

Dolbij was ik toen mijn zoontje had gewonnen voor de sitter-shoot. Met veel liefde en passie maakte je foto's van Jaylen. En wat een resulaat, prachtig! Je bent super Lin. Harstikke bedankt voor een gezellige ochtend en de foto's!

Review

Een heel ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot, waardoor de kleine er ook van genoot :-) het resultaat was prachtig!

Review

Review

Een geweldige ervaring met een pracht resultaat! Engelen geduld!

Review

Gisteren is Lin bij ons thuis geweest voor een newbornshoot van onze Guusje. Naast dat het ontzettend gezellig was, was ik onder de indruk van hoe Lin met onze dochter omging. Zo liefdevol dat het hartverwarmend was! Al een voorproefje van de foto's mogen ontvangen en kan niet wachten op de rest van de foto's! Ze zijn ongetwijfeld prachtig! Dankjewel Lin!!

Review

Hele fijne, relaxte sfeer en dat zie je terug in de foto's. Mooie zwangerschapfoto's en de new-bornshoot was ook een hele leuke ervaring. En door die shoot is onze kleine prachtig vastgelegd. Een mooie herinnering om naar terug te kijken.

Review

Review

Top fotograaf met engelen geduld!

Review

Review

In 1 woord: fantastisch! Hoe je met onze Mason was, geen flitser, veiligheid stond voorop, je nam alle tijd.. En natuurlijk fantastische foto's! Ben erg benieuwd naar de complete shoot. Trotse mama says thnx a lot Lin!!

Review

Lieve lin, super bedankt voor de top foto's ben er super blij mee en vond het heel erg gezellig en leuk!

Review

Vandaag de foto's ontvangen. Wat een dilemma...Ik kan niet kiezen. Ik neem ze allemaal! Was te verwachten zulke leuke en mooie foto's na zo'n gezellige shoot!
Lin bedankt!

Review

Topper, heeft heel veel verstand van haar vak, haar passie en dat is in het eindresultaat te zien!

Review

Lin heeft ons erg uit de brand geholpen met haar snelle service. We zijn erg erg blij mee en hebben daardoor een mooi geboortekaartje kunnen versturen. Ook is lin erg geduldig. Super leuke ervaring en echt een aanrader voor iedereen :-)))

Review

Pictures bij Lin is echt geweldig! Het eerste contact was al erg relaxt, ondanks dat ze de dag van onze shoot al een opdracht had, wilde ze ons er wel achteraan plakken :) . De manier van werken tijdens de shoot was echt genieten, heel rustig, vrolijk, lief, echt fantastisch. Wij zijn Lin ook erg dankbaar voor de prachtige foto's die ze van Liz heeft gemaakt, dit hadden we niet willen missen. Wij raden Linda bij iedereen aan!!!

Review

Wat een leuke shoot en wat een prachtige foto's van onze meiden! Lin is erg creatief in haar fotografie en maakt gebruik van leuke accessoires (die ze zelf ook meeneemt, waaronder fantastische mutsjes!), mooie achtergronden en leuke dingetjes in je huis waardoor de foto's net wat extra's hebben. Het is duidelijk dat Lin dit met heel veel enthousiasme doet en dat zie je ook terug in de foto's. Een voordeel is ook dat de shoot aan huis gedaan kan worden. Zeker een aanrader!!

Review

Zondag weer bij Linda geweest met mijn mooie zwangere zus en mijn zwager. Wat een geweldige mooie shoot! Linda heeft weer top werkt verricht. Bedankt Linda, je bent een topper! :-)

Review

Review

Vandaag newborn shoot gehad van onze kleine vent...was erg fijn..lyn nam veel spullen mee dus zo was er genoeg keus..ze had erg veel leuke ideeën..en heeft veel geduld. .fijn dat ze op huisbezoek komt....wij hebben t Top ervaren ..Bedankt lyn !

Review

Wat een geduld, ideeën en gezelligheid! Lin bewoog mee met wat onze Lynn op dat moment wilde/deed. Alles ging heel rustig en ontspannen waardoor ze er weinig van heeft gemerkt! De tijd vloog voorbij. Het zijn prachtige foto's geworden en we willen zeker nog een keer een shoot (als ze straks wat ouder is) bij Lin!

Review

Review

Een combi shoot gedaan en super tevreden. Lin is geduldig, neemt de tijd en ook eigen ideeën waren geen probleem. Wat een super mooie foto's hebben wij van ons wondertje. Lin nogmaals super bedankt!!!!

Review

Afgelopen week hebben wij een zwangerschapshoot bij Lin gedaan. Het was een heel ontspannen en gezellig uurtje, waarbij er volop ruimte was voor eigen ideeën en inbreng. Lin had zelf ook super leuke ideeën. De foto's zijn prachtig geworden, we zijn er erg blij mee! We kijken nu al uit naar de newborn shoot :). Bedankt Lin!

Review

Review