Add new testimonial 

Psychotherapiepraktijk Beekhuijzen

Tesselschadelaan 2
Zeist Utrecht , 3705AL
Nederland
+31624712018
info@aukjebeekhuijzen.nl
www.aukjebeekhuijzen.nl

Review

"In een moeilijke tijd van mijn leven waarin ik weinig vertrouwen had in (het herstellen van) mezelf gaf Aukje mij weer het vertrouwen dat ik de controle over mezelf weer terug kon krijgen. Ik hoefde niet voor mijn verdriet en angsten weg te rennen. Ik mocht ze ervaren en mijn emoties laten zien. Daar waar ik ze niet kon uiten kreeg ik bij haar de ruimte ervoor. De dag dromen en onze gesprekken hebben mij goed geholpen. Aukje is heel empathisch en meelevend. Ik ben dankbaar dat ik bij haar terecht kon. Verder zit ze op een prachtig plekje. De omgeving en de praktijkruimte is een oase van rust."

Review

"Het afgelopen jaar ben ik bij Aukje geweest. Ik had een slechte ervaring met CGT. Wat ik heel fijn vond bij Aukje is dat zij haar basis psychologie maar dat zij tegelijkertijd open staat voor de wensen van de client. Ik wilde graag  gevoelswerk' doen. Door middel van visualisaties, acceptance and commitment, mindfull exposure ging ik aan het werk. Ook zette zij andere methodieken in die op dat moment passend waren. Ik ben er enorm blij mee. Het heeft mij veel gebracht op het gebied van positiviteit, vitaliteit en op het gebied van acceptatie rondom mijn chronische vermoeidheid. Veel van mijn psychische klachten zijn weg of verminderd. Ik sta met veel meer plezier in het leven. Aukje
heeft mij ook geholpen om belangrijke waarden  voor mij op een rij te zetten en in lijn daarmee keuzes te maken en te handelen. Daarbij 'coacht' zij heel prettig. Aukje laat tegelijkertijd ook zien wie zij als mens is, dat vond ik heel fijn omdat psychologen ook heel afstandelijk kunnen zijn, althans zo was mijn ervaring. Dan haakte ik ook af. Een klik is voor mij essentieel. Aukje is rustig, intelligent en goed in het adviseren. Zij leeft zich echt in en hoort wat je zegt. Zij komt tegemoet aan je behoeften. Ik ben echt veel verder gekomen. Daar waar dat eerder absoluut niet het geval was helaas. Samen hebben we besloten dat het zo goed is. Ik kan zelf op weg, ik ben positiever, en ik heb de tools. Ik kan tegelijkertijd altijd terug mocht ik terugvallen."

Review

"De therapie sessies waren heel fijn, heel persoonlijk, rustige sfeer, de therapeut is met alle zintuigen bij het gesprek en dus bij mij, ook spannend de imaginatie – oefeningen te volgen, gaven me nieuwe inzichten in wat ik nodig heb. Ik kan haar zeker aanbevelen."

Review

"Praten kan ik wel, veel ook, maar iets écht zeggen, het menen en van binnen voelen, dat bleek ik helemaal niet te kunnen. Wat was het heftig om dat tijdens de therapie te ontdekken. Ik kreeg verschillende oefeningen, ook voor thuis, deed mijn best, maar kwam naar mijn idee niet vooruit. Uiteindelijk heeft Aukje met mij een dagdroom gedaan. Die eerste keer was zo fijn, nog steeds, nu 2 jaar verder, kan ik terug gaan naar de plek in die droom en mij weer zo veilig voelen. Door middel van de dagdromen heeft Aukje mij geholpen om mijn diepe(re) gevoelens naar boven te krijgen. Door samen de dromen te bespreken en dit vaker te doen, kwam ik steeds dichter bij mijn ware ik. Aukje heeft mij de best passende begeleiding gegeven om mijzelf te vinden, daar ben ik haar nog steeds erg dankbaar voor."

Review

"Aukje heeft veel voor mij betekend tijdens een moeilijke periode in mijn leven. Door haar prettige, open en vriendelijke houding, waarbij je je erg gehoord en op je gemak voelt, heb ik veel met haar kunnen delen en verwerken. Gesprekken met haar waren voor mij een baken van rust in een onrustige tijd. Ik heb erg veel baat gehad bij de ondersteunende en inzichtgevende gesprekken en kan behandeling bij Aukje dan ook van harte aanbevelen!"

Review

“Aukje heeft me geholpen op een moment waar ik zelf niet meer wist waar te beginnen. Vanaf het eerste moment gaf ze me vertrouwen, waardoor ik op een open manier over mijn moeilijkheden durfde te praten. Ze nam de tijd en moedigde me aan om over dingen na te denken. Door gerichte oefeningen m.b.t. symbooldrama kwam ik tot nieuwe inzichten. Dit is erg belangrijk geweest, omdat het voor mij veel veranderde. Ik leerde op een andere manier naar mezelf en bepaalde situaties kijken. Door deze positieve wending voel ik me nu weer heel goed en daar ben ik haar erg dankbaar voor.”