Add new testimonial 

Adamin psykoterapicenter

Döbelsngatan 65
Stockholm , 11352
Sweden
0790438252
ricard@adamil.se
www.adamil.se

Review

Har aldrig fått så bra och personinriktad hjälp som jag får hos Ricard!
Han är lugn, förstående, klok och mycket motiverande! Rekommenderas varmt!

Review

Professionell och erfaren, har gett mig ovärderlig hjälp. Mycket tacksam för Ricard och Adamil, jag ger mina varmaste rekommendationer!

Review

Vi gick hit som par för att jobba på vår kommunikation. När man levt med en människa så länge börjar man utgå ifrån att ens antaganden om denne är självklarheter och vi fick hjälp att höra varandra - på riktigt - på nytt.

Review

Ricardo är en jordnära människa som verkligen bryr sig. Han är framstående inom sitt yrke och det märks av väldigt tydligt i den kunskap han besitter. Hur dramatiskt det än låter skulle jag vilja påstå att han har räddat mig.

Review

För mig har det varit inget annat än positivt att arbeta med Ricard. Han är förtroendeingivande på så många sätt. Inte bara att han ur forskning kan bevisa på hur olika metoder skulle kunna fungera för att hjälpa mig, de fungerar! Jag har inte stött på någon person eller metod som så systematiskt och i lugn och ro kunnat lägga upp en plan som faktiskt har haft inverkan och för det är jag evig tacksam.

Review

Jag kan varmt rekommendera Ricardo ! Jag har aldrig träffat en psykolog som arbetar så helhjärtat med en klient ! Både lyssnar och det vikigaste av allt ger verktyg för att hantera situationer! Har varit tidigare hos flera , men önskar att jag hade träffat Ricardo tidigare !
Så stark rekommendation till Ricardo !
/ Mia

Review

Har haft kontakt med Ricard och fick superbra stöttning mitt i allt det svåra. Så tacksam. Rekommenderas.

Review

Jag har upplevt en trygg och respektfull miljö. Jag känner mig lyssnad på och bemött väl. Framför allt blir man bemött som en hel människa och fokuserar på verkliga scenarion med konkreta verktyg. Det är tidvis jobbigt och svårt men det har alltid varit givande.

Review

Jag har fått mycket bra hjälp av psykolog Ricard B. Väldigt professionellt och seriöst. Rekommenderas!

Review

Så glad att jag har hittat till Ricard! Sekunden jag satte mig i hans fåtölj kände jag mig trygg med att öppna upp mig. Han har ett lugn och en förmåga att verkligen se personen som sitter framför honom. Ricard har hjälpt mig i enskild terapi men även med parterapi och jag kan verkligen rekommendera honom oavsett vad en behöver hjälp med. Jag går alltid därifrån lugn och med en känsla av att allt kommer att bli bra.

Review

Ricard är engagerad och genuin. Han vägleder en varsamt genom processer och jag kan helt ärligt säga att han varit en del av livsavgörande utveckling för egen del.

Review

Ricard hjälpte mig och min fru i vår relation. Han är en fantastisk psykolog. Allt från kommunikation till andra fundamentala delar som krävs för en hälsosam och kärleksfull relation. Jag rekommenderar Ricard starkt när det kommer till parterapi. Tack för många viktiga stunder.

Review

Bästa jag har gjort i mitt liv. Rekommenderar Ricardo starkt.

Review

Jag drabbades av PTSD som varade under många år. Efter att blivit skickad runt hos alla möjliga läkare och psykologer där slutsatsen var att jag skulle acceptera läget och äta tabletter för resten av mitt liv fann jag äntligen Ricard. Han är den bästa på sitt yrke i hela världen. Han hjälpte mig i detalj att komma till roten med det onda och hitta botemedel på det. Nu är jag äntligen frisk och har aldrig varit så här lycklig i hela mitt liv.

Review

Otroligt bra terapeut som gör ett fantastiskt jobb. Vi har tack vare det arbetet vi har gjort tillsammans med Ricard kommit så långt i vår process. Han är lite som den vän man vänder sig till när krisar.
Kan varmt rekommendera Ricard!