Add new testimonial 

SERSHATI – PARTY PLANNING & STYLING

Genderparty baby Oenema

Voor onze genderparty waren wij opzoek naar een styliste. Wij kwamen terecht op het instagram account van Sershati events & styling. Wij waren opslag verliefd toen wij de foto’s zagen van eerdere party’s! Wij hebben contact gezocht en onze wensen besproken, Serena kwam al snel met veel leuke ideeën. Het eindresultaat was boven verwachting, het was echt een sprookje! De op en afbouw ging ook super snel, we hebben zelf nergens om hoeven denken! Serena is een echte perfectionist, een mega aanrader voor een party!

Review

In 1 woord “geweldig”! Ik heb Serena gevraagd om een feestelijke versiering voor de 10e verjaardag van onze zoon. Het zag er feestelijk uit.

Doordat Serena goed luistert naar de klant, weet ze precies er een juiste hand aan te zetten!

Mede door de creativiteit van Serena hebben wij, maar vooral onze zoon een mooie dag gehad! Nogmaals heel veel dank, Serena! ❤️

Ik kan haar iedereen aanraden!

Review

Een verjaardag voor een meisje dat 5 wordt in corona tijd.. dat is nogal een opgave, want wat kan op tegen het wegblijven van alle familie en vrienden?

Serena heeft, zoals wij hebben aangegeven, heel goed met onze dochter gepraat en geluisterd naar wat ZIJ graag wilde voor haar verjaardag. Unicorns en regenbogen waren de wensen :)

Wij hebben ons verder nergens mee bemoeid omdat Serena gelijk het vertrouwde gevoel gaf dat ze heel goed aan deze wensen kon voldoen.

Het was voor ons en onze dochter dus een grote verassing wat het ging worden. Het eindresultaat was super mooi! Zowel wij als onze dochter waren super verrast met het stijlvolle en vrolijke eindresultaat. Als kers op de taart waren zelfs de cupcakes die Serena heeft geregeld helemaal in het thema! Dat heeft voor ons nog meer bevestigd dat het door ons gestelde vertrouwen in Serena volkomen terecht was!!

Wij gaan Serena zeker aanraden in onze omgeving. Een super mooi versierd feest, tot in de puntjes verzorgd en daar zelf helemaal niks voor hoeven doen.. dat is toch ook een feestje voor de ouders!? :)

Review

Super blij met de ballonnenboog die voor mijn opening van de salon is gemaakt! Past ook precies bij het thema qua kleuren en de blaadjes erdoor, i love it! Echt een eyecatcher.✨Ik weet bij wie ik moet zijn voor het volgende evenement, echt een aanrader!????

Review

Ze heeft voor ons de styling gedaan voor het feestje van onze bruiloft. Ze kwam bij ons thuis om onze wensen door te spreken en de mogelijkheden die pasten bij ons budget. We wilden het niet over the top en daar heeft ze goed op ingespeeld door verschillende opties te geven. Het resultaat mocht er zeker zijn!! Heel tevreden, en de gasten ook!

Review

Mijn babyshower was tot in de puntjes verzorgd door Sershati. Van tevoren werden al onze wensen uitgebreid doorgenomen, kwam ze met hele leuke en originele ideeën en hebben we uitgebreid een moodboard doorgenomen om een goed beeld te vormen.

Op de dag zelf waren we bijzonder verrast hoe de babyshower was aangekleed; het was prachtig en alles klopte gewoon. Van de kleuren en decoratie, tot de taart en hapjes... Het was gewoon wow. Daarnaast zorgde ze ervoor dat de dag vlekkeloos verliep. 

Zowel ik als mijn gasten waren erg onder de indruk van haar werk, haar enthousiasme en haar professionaliteit. Ik zal haar zeker weer inzetten voor een volgend feestje en raad haar iedereen aan! Helemaal top!

Review

Het uitbesteden van de styling aan Sershati was een uitkomst. Naast het bontzorgen van de gastvrouw was het ook tot in de puntjes geregeld. Zeer aan te raden voor al uw feesten en partijen.