Add new testimonial 

Smarte Produkter

Prestlia 41
Jevnaker Oppland , 3520
Norway
+47 45634047
testimonials@smarteprodukter.com
www.smarteprodukter.com

Anbefales. Veldig bra

Jeg har brukt plastfolie veldig mye. God kvalitet og veldig praktisk.

Takk for flotte produkter!

Jeg har kjøpt en til bakepapir og en til aluminiumsfolie. Plastfolie dispenser hadde jeg fra før. Jeg er kjempefornøyd. Jeg liker ikke å ha for mye på benken, så da står de i skapet, med kortsiden ut som viser hva som er oppi, genialt. I tillegg kan jeg kutte opp akkurat passe lengde på en veldig enkel og lett måte. Takk for flotte produkter.

Enkel å bruke!

SmartWrap er enkel å bruke og ikke minst- man slepper å bruke tid på å få løs filmen som stort sett alltid klistrer seg så godt fast i rullen at man til slutt gir opp. Praktisk og flott design også! 

Veldig Praktiske og Smart

Jeg har kjøpt beholder for aluminiumsfolie og plastfolie og er veldig fornøyd med produktene! Veldig praktiske og smarte produkter med fine designer

Supergod Kvalitet!

SmarWrap er Supergod kvalitet og veldig praktiske!!!

Absolutt verdt pengene!!

Jeg har plastfolie- og bakepapirdispenser og er kjempefornøyd med både brukervennlighet, kvalitet og design! Absolutt verdt pengene!!

Anbefales til alle :)

Vi bruker plastfolie fra SmartWrap og er veldig fornøyd med produktet. Veldig praktisk og lett å bruke. Og i tillegg til det kan vi bare kjøpe ny rull med plastfolie som refill. Veldig økonomisk. Anbefales til alle :)

Veldig Fornøyd

Prøver å redusere plastbruken min, men når jeg må bruke plastfolie anbefaler jeg smartwrap. Er veldig fornøyd med at den er «sterkere « enn vanlig plastfolie og at boksen er så anvendelig :))

Superfornøyd!

Nå har jeg brukt plastikkfolien med kutter i 1 1/2 måned, hver eneste morgen til 5 matpakker, og er superfornøyd. Den er så lett at barna gjerne bruker den og plastikken folder seg raskt rundt mate og sitter bedre enn den vi hadde før. Kan virkelig anbefales! 

Wow! So Smart!!!

I have cut myself more than once, trying to hold the plastic or other wrap, tight enough and at just the right angle so as to tear it off in, hopefully, a straight line (very rarely happens) and it gets SO FRUSTRATING. I have tried Smart Wrap and that's the only way to go, so far as I am concerned!!! I plan on buying three, for my plastic, wax paper, and aluminum- - no more wasting the wrap with horrible, diagonal tears and ending up using a scissors.