Add new testimonial 

Smrekovit

Podmolniška cesta 14
Ljubljana , 1261
Slovenia
+38640745453
info@smrekovit.si
https://www.smrekovit.si

Review

Ena velika pohvala in veliko zadovoljstvo. Kremo Smrekovit sem uporabila pri težavah s trnom v peti. Več let sem se borila z njim na najrazličnejše načine, vendar še nikoli ni bil učinek takšen kot sedaj. Po petmesečni redni, vsakodnevni uporabi več ne čutim bolečin, ki so še pred časom bile zelo močne. Res sem hvaležna gospodu Maticu Koncu za vse njegove prijazne nasvete in pomoč pri moji omenjeni težavi. Njegovim izdelkom zaupam in z veseljem delim svojo pozitivno izkušnjo tudi z ostalimi.

Review

smrekovit uporabljamo za vse težave vsi v družini, prehlad, vnetje dlesni, vnetje mehurja, išijas, udarci...in ga tudi uživamo. Res pomaga.

Review

Vrhunsko mazilo!

Review

Pri profesionalnem badmintonu so noge in še posebno sklepi izpostavljeni močnim vsakodnevnim obremintvam. Odkar sem odkril Smrekovit, je postal moj vsakodnevni spremljevalec - tako pri domačih treningih kot na turnirjih se dnevi začenjajo in končujejo z njegovo uporabo. Pomaga mi pri raznih poškodbah (klasik), pri regeneraciji (ekstra) in pri prehladih (prsilo). Učinek se največkrat čuti že v zelo kratkem času. Vsem, ki se rekreativno ali profesionalno ukvarjajo s športom, ga najtopleje priporočam!

Review

Super mazila iz smrekove smole. Sam ga uporabljam pri težavah z koleni in križem, pa prehlad hitro odpravi. Uporabljam ga že več let odkar sem si poškodoval koleno si mažem 2-3 na dan in bolečine se zmanjšajo oziroma izginejo. Prav tako je dober za mišiče pred in po vadbi. Sam uporabljam smrekovit ekstra vendar ga počasi zmankuje, tako da bom z veseljem proval smrekovit 365

Review

Super stran in izdelki.

Review

Smrekovit 365 krema je super stvar,se lepo razmaze in hitro vpije v kožo pri nas doma je v uporabi se smrekovo olje in mazilo,ki sta tudi odlicna izdelka !!!

Review

Najboljsa zadeva proti kaslju in se in se..

Review

Zelo sem zadovoljen.......Glivic na nohtih ni več !

Review

Odlično mazilo! Vsestransko uporabno in učinkovito za boleče sklepe, bronhitis, za alergije na sonce, za grlo in ustno votlino in še in še. Mazilo ne bi smelo manjkati v nobeni domači lekarni.Hvala vam, upam da bo še dolgo na trgu!

Review

Odlicna zadeva,vedno na dosegu rok uporabljamo jo za masažo utrujenih in bolecih nog,za male ranice,pri prehladu,zamasenem nosu,pri bolecinah v hrbtu,krizu,... Skratka zakon

Review

Odličan proizvod-nama pomaže kod uboda insekata i kod manjih ozljeda :)

Review

smrekovit je super naravo zdravilo!jaz ga uporabljam ze dolgo let in sem full zadovoljna!obezno gre zmano na pot!!!uporablja ga pri razlicnih zdravstvenih tezavah:
vnetem grlu
aftah v ustih
pikih isektov
koznih izpuscajih
bolecih sklepov
glavobolu
soncnih in drugih opeklinah
raznih ran in ranic

Review

Odlično in zelo uporabno. Žal premalo ljudi pozna smrekovit.

Review

zelo zanimiva in uporabna stran