Add new testimonial 

Taste of Thailand

Merivalkama 2
Espoo Uusimaa , 02320
Suomi
0505206370
ravintola@tasteofthailand.fi
www.tasteofthailand.fi

Review

Review

Very good food for reasonable price. The only slight minus is that the place is so popular that you have to order your food at least a day in advance.

Review

Tämä se vaan toimii joka kerta. ehdoton plussa tuoreet kasvikset annoksissa! Luottothaikku meille vaikka ei vieressä asutakaan.

Review

Todella hyvää ja hyvistä raaka-aineista tehtyä ruokaa.

Review

Erittäin maistuva ruoka ja ystävällinen palvelu.

Review

No nyt! Olipahan todellakin 10/10! Allergiat otettiin äärettömän taidokkaasti huomioon. Ruoka oli autenttista thaimaalaista, freesiä, maut täydellisen kohdallaan. khoop khun khaa ขอบคุน

Review

Tilasin pitkän 14 tunnin työpäivän päätteeksi 19. Pad PrewW ahn stir fry jättikatkaravulla annoksen. Annos oli aivan täydellinen makuelämys ja keskitulinen maku juuri sopiva. Kiitos taas kerran!

Review

Ruoka oli hyvää ja maukasta

Review

Great food made with fresh veggies. Very tasty food and SUPERB customer service. I ordered too spicy food for myself and they even offered to make a new portion for me when I couldnt eat it. Staff was very considerate towards my toddler too.

(Googlen kääntämä)
Hyvää ruokaa, joka on valmistettu tuoreista vihanneksista. Erittäin maukas ruoka ja SUPERB-asiakaspalvelu. Tilasin liian mausteista ruokaa itselleni ja he jopa tarjoutuivat tekemään uuden annoksen minulle, kun en voinut syödä sitä. Henkilökunta oli hyvin huomaavainen myös pikkulasteni suhteen.

Review

Got lunch for take-away. Very good tastes even from the buffet.

(Googlen kääntämä)
Sain lounaan otettavaksi. Erittäin hyvät maut jopa buffetista.

Review

Ruuan makukehitys ollut huimaa. Viimeksi kun söin, niin yllätyin todella positiivisesti. Ei puhettakaan enään bulkki Kiinalaisuudesta. Perun kaikki negatiiviset aikaisemmat kommenttini. Hieno suunta teillä!

Review

Lämminhenkinen

Review

Todella maukasta ja tuoretta ruokaa! Haluttaessa myös erittäin tulista. Suosittelen!

Review

Thai food. Goooood.

(Googlen kääntämä)
Thai-ruoka. Goooood.

Review

I usually ger curry and spring rolls, sometimes a soup, and I have never been disappointed. The food is excellent and the staff is nice. As a vegan I deeply appreciate their highly adaptable menu :)

(Googlen kääntämä)
En yleensä pidä currya ja kevätrullaa, joskus keittoa, enkä ole koskaan pettynyt. Ruoka on erinomaista ja henkilökunta on mukavaa. Vegaanina arvostan syvästi heidän erittäin mukautuvaa ruokalistaansa :)

Review

This place is absolute diamond in the rough. Food is as oriental as it gets and so tasty

(Googlen kääntämä)
Tämä paikka on ehdoton timantti karkeassa. Ruoka on yhtä itämaista kuin saa ja niin maukasta

Review

Good food.

(Googlen kääntämä)
Hyvää ruokaa.

Review

Erittäin hyvä ja maistuva ruoka loistavaa että tulisuusasteet saa itse valita ????‍

Review

Very nice preparations always. Nice place and cool staff. Thanks!

(Googlen kääntämä)
Erittäin mukavat valmistelut aina. Mukava paikka ja viileä henkilökunta. Kiitos!

Review

Joka kerta yhtä maukasta ruokaa.

Review

Ankean sisäänkäynnin ja ujon tarjoilun jälkeen löytyy makuhermoja hivelevä monipuolinen setti aidonoloista thairuokaa.

Review

Hyvää ruokaa

Review

Came in with a baby stroller, which you have to leave unattended downstairs unfortunately, however the restaurant is baby friendly otherwise. Recommending a table reservation beforehand for the minimum amount of confusion, staff do their best and are friendly enough but not much for small talk. The decor reminds a bit of a white trash place at first, but this fear fades away quickly.

Me and my friend ordered a Tom Yum Kathi soup with prawns, a Green Curry with Beef and Pad Thai noodles with crickets. So much flavor in every spoonful! Rich taste and spicy without going overboard, every bit of fiery heat is compensated with creamy or milky ingredients and everything compliments one another perfectly. Meals are sizeable as well. Cannot praise the meals enough, can't wait to go again.

Prices are standard for the region, great value with the meals being as tasty and good as they are. Just lovely all around, very highly recommended.

(Googlen kääntämä)
Tuli sisään vauvan rattailla, jotka sinun on jätettävä ilman valvontaa alakertaan valitettavasti, mutta ravintola on muuten lapsiystävällinen. Henkilökunta tekee parhaansa ja on tarpeeksi ystävällistä, mutta ei paljon pientä keskustelua varten. Sisustus muistuttaa aluksi hieman valkoista roskipaikkaa, mutta tämä pelko häviää nopeasti.

Minä ja ystäväni tilasimme Tom Yum Kathi -keiton katkaravulla, vihreän curryn naudanlihalla ja pad thai-nuudelit sirkilla. Niin paljon makua jokaisessa lusikassa! Rikas maku ja mausteinen menemättä yli laidan, jokainen tulinen lämpö kompensoidaan kermaisilla tai maitomaisilla ainesosilla ja kaikki täydentää toisiaan täydellisesti. Ateriat ovat myös mittavia. Ei voi kehua aterioita tarpeeksi, en voi odottaa palata uudelleen.

Hinnat ovat vakiona alueelle, erittäin arvokkaat, kun ateriat ovat yhtä maukkaita ja hyviä kuin ne ovat. Vain ihana ympäri, erittäin suositeltavaa.

Review

Ruoka oli sellaista perushyvää, muttei tajunnan räjäyttävää. Plussaa siitä, että tulinen on oikeasti tulinen, mikä ei ole itsestäänselvyys. Pienet asiat jäi häiritsemään, kuten kukkakaali annoksessa. Ei hirveän thai-tyylinen vihannesvalinta. Pienillä yksityiskohtien viilauksilla voisin helposti nostaa arviotani. Som tam-salaatti oli oikein hyvä.

Review

Todella hyvä lounas. On kuin Thaimaassa kävisi. Plussana pahviset take-away rasiat.

Review

Super good Thai food, amongst the best I've had in finland. Warmly recommended!

(Googlen kääntämä)
Erittäin hyvää thaimaalaista ruokaa, parhaimpien joukossa, mitä minulla on ollut Suomessa. Suosittelemme lämpimästi!

Review

Herkullista ja laadukasta Thai-ruokaa. Maistui koko perheelle. Ravintolan ympäristö ei toki kaikkein houkuttelevin, mutta kotiinkuljetuskin onneksi löytyy.

Review

Excellent food. Spicy levels from Finnish to real Thai. Will bring my mom here, because she whines there's no proper Thai food in foams.

(Googlen kääntämä)
Erinomainen ruoka. Mausteiset tasot suomesta oikeaan thaihin. Tuo äitini tänne, koska hän vinkuu, ettei vaahdoissa ole asianmukaista thaimaalaista ruokaa.

Review

Ok

(Googlen kääntämä)
Ok

Review

Todella hyvää ja laadukasta thairuokaa!

Review

Hyvää ruokaa, mutta ravintolassa haisi home js kaipaisi muutenkin freesausta.

Review

No nyt oli chilit thailmaalaisessa curryssa kohdallaan. Kiva paikka,ystävällinen henkilökunta j a ruoka erinomaista. Jatkoon

Review

Syöty on paikan päällä ja kotiin tilattuna. Aina ollut hyvää ruokaa. Kunnolla mausteita, mistä pidän. Keitot olleet todella herkullisia. Ja se Pad Thai - todella hyvää Täällä tulisuus ei ole vitsi, vaan sitä saa riittämiin. Thai Spicy -tulisuus tullut testattua kerran ja oli aika kivulias kokemus, suosittelen vain harrastajille

Review

Ruoka 5/5. Mut jos tilaat himaan, niin toimitusajat kusee. Vkl kestää pari tuntia ilman varoitusta.

Review

Ruoka oli maukasta ja sopivan,autenttisen tulista. Annoskoot juuri sopivia ja palvelu ystävällistä ja mukavan rentoa.

Review

Very good Thai food. Lots of options.

(Googlen kääntämä)
Erittäin hyvä thaimaalainen ruoka. Paljon vaihtoehtoja.

Review

Hyvä tulinen curry. Ystävällinen palvelu.

Review

Hyvä ruoka ja hyvä palvelu!

Review

Best Thai-food I had in Finland!

(Googlen kääntämä)
Paras thaimaalainen ruoka, mitä minulla on ollut Suomessa!

Review

Erittäin hyvät ruoat! Vegaanillekin kivasti vaihtoehtoja – mausta tinkimättä. Tom kha -keiton liemi oli aivan täysi 5/5, mutta kasvikset tuntuivat hieman teollisilta. Moneen vastaavaan raflaan verrattuna hyvin autenttisen makuista. Thai spicy -tulisuus oli myös juuri sitä, mitä odotinkin, eli todella tulista ilman, että kaikki muut maut peittyvät. Ehdottomasti iso suositus!

Review

Todella hyvät ruoat ja loistava palvelu.

Review

Ruoka oli todella herkullista, aidot thaimaalaiset maut . Koko perhe sai mahan täyteen ja red chili chicken maistui kaikille, jopa 9 vuotiaalle. Rauhallisen viihtyisän tunnelman kruunasi iloinen asiakaspalvelu.

Review

The best Thai food I have ever eaten. A very big big recommendation!

(Googlen kääntämä)
Paras thaimaalainen ruoka, mitä olen koskaan syönyt. Erittäin iso iso suositus!

Review

Kiitokset äskeisestä loistavasta kotiin tuodusta 3 hengen ateriasta!

Kokemukset myös paikalla käytynä aina erittäin hyvät, loistava ruoka ja ystävällinen palvelu.

Review

Todella maukasta ruokaa, suosittelen lämpimästi :)

Review

Taivaallista ruokaa, vahva suositus.

Review

Tilasin ruokaa lisämerkillä niin tulista kuin kokki pystyy, ja erittäin tulisen ruuan ystävänä 5/5 tulisuudesta ja 4/5 itse ruuasta arvostelut annan ravintolalle mielelläni.

Review

ruoka ja palvelu olivat ensiluokkaista,uus vakkaripaikka!

Review

Otimme mukaan kahdet takeaway -annokset. Ravintolassa myyjä palveli minua samaan aikaan kun puhui puhelimessa, joten en kokenut palvelua kovin henkilökohtaiseksi. Ravintolan alakerrassa haisi pinttynyt tupakka. Hieman tunkkaisen oloinen ja kaipaisi hieman ehkä remonttia. Ruoka oli perushyvää. Itsekkin toivoisin ruoassa rohkeampaa limen, korianterin sekä kasvisten käyttöä. Riisi oli mielestäni huonolaatuista ja oli ehkä jopa hieman mössömäistäkin.

Review

Hyvä lounas. Aika tulista.

Review

Sympaattinen Thaimaalainen, aidot maut, siisti ja ystävällinen henkilökunta. Suosittelen.

Review

hyvä lounas, runsas salaatti

Review

Perushyvä thaikku jota kuitenkin dominoi ei niin aromikkaan peruschilin käyttö. Moni ruoka myös monesti lounasaikaan jo klo 11 aavistuksen liian kypsäksi wokattu. Kaipaisin itse ehkä enemmän limen ja korianterin sekä monipuolisten kasvisten käyttöä wokeissa. Eräänä torstaina syömäni banaanipannukakku ja kermavaahto taas oli taivaallista tästä torstaista voisi ottaa tavan !

Review

Makua on 10e lounaassa koko rahalla.

Review

Ruoka oli todella hyvää ja maukasta

Review

not a dinner place. Very slow service not value for you money. This may be better as a take way or buffet place. Food is ok.

(Googlen kääntämä)
ei päivällispaikka. Erittäin hidas palvelu, joka ei ole sinulle vastinetta. Tämä voi olla parempi tapa kulkea tai noutopöytä. Ruoka on ok.

Review

aina hyvää ruokaa ja palvelua varsinkin, suosittelemme pariskuntana

Review

Aivan mahtava seisovapöytä arkisin! Mo ta eri vaihtoehtoa ja kerrankin Thai -paikka jossa uskalletaan laittaa maustetta kuten kuuluu. Ala carte annokset myös hyviä.

Review

Aivan älyttömän hyvää ruokaa, superhyvä palvelu ja persoonallinen paikka! Vahva suositus.

Review

Kiitos Oli taas mahtavan maukas hyvä takeaway lounas

Review

(Googlen kääntämä) Täällä ravintola on sisustettu kauniisti ja tilavasti, näyttää lämpimältä, siinä on nurkka, josta voi valita mukavan istumisen. Monet henkilökohtaiset kulmat eivät ole epämukavia. Henkilöstö on kohtelias, hyväntuulinen, maukasta ruokaa riippuen kulmasta Ja siellä on myös buffet-lounas. Halpa ja
Ravintolan on kiivetä portaita toiseen kerrokseen.

(Alkuperäinen)
ที่นี่ภายในร้านอาหารตกแต่งสวยงาม และกว้างขวาง ดูอบอุ่น มีมุมให้เลือกนั่งได้ตามสบาย หลายมุมส่วนตัวไม่อึดอัด แล้วแต่จะชอบมุมไหน พนักงานสุภาพ อัธยาศัยดี อาหารรสชาติดี และมีอาหารกลางวันแบบบุฟเฟ่ต์ไว้บริการด้วย ราคาไม่แพงและ
ร้านอาหารต้องขึ้นบันไดไปที่ชั้น2

Review

Hyvä lounas paikka Kivenlahdessa.

Review

Tosi hyvä lounas

Review

Maistuva ruoka ja hyvä palvelu. Tullaan kyllä toistekkin.

Review

Oli todella hyvä ruoka. Tarjoilija puhui englantia. Musiikki oli jotain muuta kuin thai musiikkia... Palvelu suht nopeaa.

Review

Nice price for lunch buffer with many options.

(Googlen kääntämä)
Hieno hinta lounaspuskurille monilla vaihtoehdoilla.

Review

Hyvä ruoka, sekä myös palvelu. Suosittelen.

Review

Fast and friendly service. Absolutely excellent food, good flavor, good quality ingredients. Spring rolls were the best I've had in the Nordics. Pad kee mao was delicious and spicy, but not too hot for me. Grapao was ordered Thai hot and it certainly was, so beware! If you ask for hot, they will deliver. Also really good drink prices, 4€ for karhu.

(Googlen kääntämä)
Nopea ja ystävällinen palvelu. Ehdottomasti erinomainen ruoka, hyvä maku, hyvälaatuiset ainesosat. Kevätrullat olivat paras, mitä minulla on ollut Pohjoismaissa. Pad kee mao oli herkullinen ja mausteinen, mutta ei liian kuuma minulle. Grapaolle tilattiin thaimaalaista thailaista ja niin se oli, joten varokaa! Jos pyydät kuumaa, he toimittavat. Todella hyvät juomien hinnat, 4 € karhulle.

Review

Food is excellent here. It is not just another "fake Chinese" restaurant, but has a real Asian taste.

At lunch time you get so much goodness for so little (10€ in 2019). Excellent salads (6-ish) and 5-6 warm foods + soup.

(Googlen kääntämä)
Ruoka on täällä erinomaista. Se ei ole vain uusi "väärennetty kiinalainen" ravintola, mutta sillä on todellinen aasialainen maku.

Lounasaikaan saat niin paljon hyvyyttä niin pienestä (10 € vuonna 2019). Erinomaiset salaatit (6-ish) ja 5-6 lämpimää ruokaa + keitto.

Review

Menin sinne ensimmäisen kerran viime kesänä suosituksen pohjalta. Varsin hyvä lounas, varsinkin keitot olivat erinomaisia. Kaksi plus luokituksen kananuudeli oli aika hitsin polttavaa. Eläkeläisalennus on kiva. Se ei ole voimassa kesäaikana. Kesäaikana ei ollut myöskään buffet- pöytää. Viime aikoina nautitut buffet - ruuat eivät ole olleet mitään erityisiä, mutta ei niissä mitään valitettavaakaan ole ollut.

Review

Erinomainen thaimaalainen ruoka, sensaatiomaiset, kesällä suuren suosion torilla saavuttaneet burgerit sekä paikalliset, Cheers from Espoo -oluet. Mainio konsepti!

Review

Hih tämä Thailand oli aikoinaan vuonna 1980 Ravintola Seurahuone jota huumorilla hah sanottiin houruhuoneeks???? Nykyään on ravintola ihan upea ja siellä tosi hyvää ruokaa. Mutta jos jalat huonot ja kävely vaikeuksia on ,niin ravintolaan sisälle vaikea mennä. Koska korkeat raput kiivettävä, että pääsee ihanan ravintolan sisälle????

Review

Hyvä lounas, ei ole pettänyt kertaakaan. Burgeri buffa 6/5

Review

Maukasta ruokaa!

Review

Hyvää ja varsin autenttista. Minusta Espoon paras paikka thairuoalle. Annokset voivat kuitenkin olla tosi tulisia, eli vältä kolmea plussaa ja thaitulista ensimmäisellä vierailulla

Review

Keitot ovat todella hyviä ja autenttisten makuisia.

Pad Thai myös loistavaa.

Muista ei juurikaan kokemusta.

Review

Erittäin maittavaa thaimaalaista ruokaa!!

Review

Pariin kertaan ollaan kotiin tilattu, ja oltu erittäin tyytyväisiä ruokaan toimitus oli myös nopea! Kiitos

Review

Todella hyvä lounas. Hinta-laatu 5/7.

Review

Very good!

(Googlen kääntämä)
Oikein hyvä!

Review

aitoa Thaimaa makua, ystävällisyys.

Review

Maukasta ruokaa ja online tilaus on helppoa

Review

Haettiin sunnuntai iltana 21.00 ruokaa, tilattiin pitsa onlinen kautta ja oli todella hyvä hinta laatu suhde. Tuoretta ja mauistuvaa myös tähän aikaa viikonloppua! Varmasti käytetään uudelleen.

Review

Very good food and familiy friendly place to eat.

(Googlen kääntämä)
Erittäin hyvä ruoka ja perheystävällinen ruokailupaikka.

Review

Erittäin hyvää ja maukasta ruokaa Monta erilaista thaimaalaista testanneena tämä meni top3

Review

Mahtavaaaaa!!!

Review

Epävarmaan oloon tiukkaa mättöä sunnuntaisin Kivenlahdesta.

Review

I love Thai food. Even more than that I love Thai food done right. Taste of Thailand is a breath of fresh air in between the grey mass of oversalted, overcooked, Asian restaurant around Espoo. The restaurant is true to it's origin and make exceptionsl Thai cuisine. A must for anyone around the area looking for the best Thai curry.

(Googlen kääntämä)
Rakastan thaimaalaisia ​​ruokia. Vielä enemmän rakastan thaimaalaista ruokaa, joka on tehty oikein. Thaimaan maku on raikkaan ilman hengitys Espoon ympäristön ylikypsen, ylikypsennetyn aasialaisen ravintolan harmaan massan väliin. Ravintola on totta sen alkuperälle ja tekee poikkeuksia thaimaalaisista ruuista. Pakollinen kaikille, jotka etsivät parasta thaimaalaista currya alueellasi.

Review

Hyvä Thaimaalainen keittiö ja ystävällinen ilmapiiri.

Review

Pad Thai was too spicy

(Googlen kääntämä)
Pad Thai oli liian mausteinen

Review

Raikkaat, puhtaat selkeät maut. Tuoreet raaka-aineet, ja kypsyys just eikä melkein. Ei mitään rasva-suolasettiä mitä yleensä tuntuu olevan tarjolla. Todellinen löytö, lämmin suositus! Palvelu oli ystävällistä . Ehdottomasti *****

Review

Erittäin tuoreet ja maukkaat ruoat!

Review

Hyvä paikka . Paras Kivenlahdessa .

Review

Hyvää thaimaalaista

Review

Ruoka oli tosi hyvää ja makuja täynnä!! Kotiin kuljetus toimi mutkatomasti ja nopeasti suosittelen! Jatkakaa samaan malliin kiitos!

Review

Delicious Thai food and friendly staff.

(Googlen kääntämä)
Herkullinen thaimaalainen ruoka ja ystävällinen henkilökunta.

Review

Ruoka tilattuna kuumaa, rapeaa ja todella maukasta! Ihan huippu!

Review

Phad thai on ollut kerrassaan erinomainen. Ei ole tullut vielä edes testattua muuta täällä koska ollut niin hyvä. Saa myös mukavasti gluteenittomana.

Review

hyvä palvelu ja ruoka todella hyvää

Review

hyvät raaka-aineet ja loistava maku

Review

jäätävän hyvä ruoka. suosittelen

Review

Olipa hyvää ja tuoreista raaka-aineista tehtyä ruokaa. Lisäbonuksena kokki tuli erikseen kysymään ruuan mausta. Palvelu oli muutenkin erinomaista.

Review

Etten sanoisi Suomen paras Thaimaalainen Kap kun kap.

Review

Hintansa väärtti

Review

Hyvä ja maistuva lounas

Review

Noudin kotiin sunnuntailounaat - erittäin maittavaa thairuokaa, hintalaatusuhde kohdallaan!

Review

Mukava paikka, miellyttävä henkilökunta. Bufee lounas, hinta/laatusuhde hyvä. Eläkeläisille spesiaali hinta.

Review

Siisti paikka, keitot ovat todella hyviä yleensä, muuten buffet ei ole niin monipuolinen, välillä on parempia ruokia ja välillä ei.

Review

Todella hyvää thaimaalaista. Otimme annokset mukaan, mutta ravintolakin vaikutti ihan viihtyisältä - ja palvelu oli iloista. Tulemme varmasti toistekin!

Review

Ruoka oli herkullista, kuumaa ja annokset olivat runsaan kokoisia.
Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Tarjoilijat olivat ammattimaisen tehokkaita ja tarkkoja.
Paikka on siisti ja kaikin puolin viihtyisä.

Review

Wow - olipa hyvää! Ja kotiinkuljetus

Review

Hyvää palvelua ja todella hyvää ruokaa

Review

Resq-annokset on isot, edulliset ja todella maistuvat

Review

Ekaa kertaa kävin tuossa naapurissa ja hyväähän se oli. Menen toisenkin kerran :)

Review

Huikea! Täydellinen thairuoka. Melkein itku pääsi tom yum keiton tulisesta ja autenttisesta mausta :)

Review

Kap kun kap

Review

Amazing food. Great customer service. So much tasty things.

(Googlen kääntämä)
Amazing ruokaa. Hyvä asiakaspalvelu. Niin paljon maukkaita asioita.

Review

Erittäin hyvä lounas ja mukava henkilökunta. Kertaakaan ei ole tarvinnut pettyä, tosi hyvää ruokaa.

Review

Hienoa että ruoka toimitetaan kotiin pahvirasiossa. Se on paitsi tyylikästä niin myöskin ekologista

Review

Excellent food! Well worth the price.

(Googlen kääntämä)
Erinomainen ruoka! Hyvä hinta.

Review

Tilasin pari annosta arki-iltana ja kuljetus oli nopeaa ja täsmällistä. Ruoka oli suorastaan taivaallista. Suosittelen lämpimästi!

Review

Olen maistellut ympäri suomea erilaisia thaikku paikkoja ja tämä on nyt 10vuoden thaikkuruoan ystävänä paras tähän astisista :) kiitos!

Review

Maistuva lounas ja ystävällinen henkilökunta. Suosittelen!

Review

Erittäin kattava lounasbuffet edullisesti, ruoka on tasokasta.

Review

Ihan ok lounas

Review

I normally drive a pretty long way to get this really deligtful food. Mostly I pich the portions home , but sometimes sit and eat with friens. Superfriendly staff and a dogfriendly place and the meals are just heavenly!

(Googlen kääntämä)
Normaalisti ajetaan melko pitkä matka saada tämä todella deligtous ruokaa. Useimmiten pich osia kotiin, mutta joskus istua ja syödä friens. Superfriendly henkilökunta ja dogfriendly paikka ja ateriat ovat vain taivaallinen!

Review

Hyvää ruokaa ja loistava palvelu

Review

Haimme eilen kaksi annosta mukaan. Asiakaspalvelu oli todella ystävllistä, ruoat runsaita ja ihan uskomattoman hyviä. 3* tulisuus tulisuutta rakastavalle ihan täys kymppi! Suosittelen!

Review

Very happy with the order. Authentic Thai food with the right spice level!

(Googlen kääntämä)
Erittäin tyytyväinen tilaukseen. Autenttinen thai-ruokaa, jolla on oikea mausteen taso!

Review

Tosi hyvät ruuat ja kattava lista. Kotiin tilatessa nopea toimitus ja vaivaton tilaus netin kautta. Suosittelen! Paras pk-seudun thaimaalainen!

Review

Maistuva lounas!

Review

Top

(Googlen kääntämä)
Yläosa

Review

Hyvä ruoka. Mielestäni hyvä hinta/laatu-suhde.

Review

Paras thaikku Espoossa. Ei voi muuta kuin suositella. Ruuat on oikeesti autenttisen thairuuan makuusta ja sopivan tulista.

Review

Aitoja ihania makuja. Kastikkeet eivät olleet mitään perusmättöä. Kevätkääryleet todella rapeita & maukkaita.

Review

Spicy and quality foods..those who want to try real thai foods this is a great option..especially the thai fried rice..

(Googlen kääntämä)
Mausteinen ja laadukkaita elintarvikkeita .. jotka haluavat kokeilla todellista thai elintarvikkeita tämä on hieno vaihtoehto .. erityisesti thai paistettua riisiä ..

Review

Very delicious food, best lunch in the neighbourhood

(Googlen kääntämä)
Erittäin herkullinen ruoka, paras lounas naapurustossa

Review

Aivan loistava lohi-kookos keitto. Olisin voinut juoda lientä tuopista. Makunystyrät tanssivat ilosta matkalla kotiin.

Review

Hyvä. Kalliihko.

Review

Tilattiin kotiinkuljetus.
Ruoka oli hyvää, sitä oli riitävästi,
se tuotiin kuumana. Eli hyvinkin hintansa arvoinen.
Suosittelen!

Review

Erittäin hyvää, lämmin suositus! Aidosti tulista ruokaa

Review

Paras thai buffet missä on tullut käytyä. Suosittelen. Best thai buffet that I have ever seen. I strongly recommend

Review

Great Thai food in Espoo. I ordered a starter soup and Pad Thai. The soup was excellent with a nice spice level. The Pad Thai was great too.
I had arrived around 9pm so the restaurant was empty. The staff was excellent and courteous.

(Googlen kääntämä)
Suuri thai-ruokaa Espoossa. Tilasin käynnistyssekoituksen ja Pad Thaiin. Keitto oli erinomainen hienolla maustetasolla. Pad Thai oli hieno.
Olin saapunut noin kaksikymmentä, joten ravintola oli tyhjä. Henkilökunta oli erinomainen ja kohtelias.

Review

Parhaimpia ruokia suomessa =)

Review

Hyvää ruokaa kotinurkilla. Edullinen lounas. Suosittelen.

Review

Hyvää ja maistuvaa Thairuokaa.

Review

*****
Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu, suosittelen.

Review

Todella hyvää Thaikkuruokaa - erittäin toimiva lounasbuffa!

Review

loistavaa ruokaa ja lämminhenkinen palvelu

Review

Good experience. Genuine Thai food.

(Googlen kääntämä)
Hyvä kokemus. Aito thai -ruoka.

Review

Netistä tilaaminen oli helppoa ja ruoka saapui kohtuu nopeasti kotiin. Ruoat pakattu hyvin ja maistui sitäkin paremmin!

Toisen kerran tuli tilattua lounasaikaan ja odotusten vastaisesti ruoka saapui tilauksesta puolessa tunnissa kuumana kotiovelle. Sanoisin, että erittäin nopeaa toimintaa!

Review

Thaimaalaista fiilistä ja makuja, unohtamatta thaikku olutta . Vanha mijöö ei palvele oikein tarkoitusta.

Review

Tilattiin kotiinkuljetuksella lauantai-illan dinner. Kaikki ruoat maistuivat älyttömän aidon ”thaimaalaisille” ja olivat täyteläisiä. Vahva Suositus!

Review

Todella maukkaat ja hyvät annokset Henkilökunta todella herttainen

Review

(Googlen kääntämä) Lohikeitto suora yum-yum

(Alkuperäinen)
Суп из лосося прям ням-ням

Review

Tasty food. Good customer service.

Review

Erinomainen lounasbuffet.

Review

En oo käyny tääl miks tää tuli mulle!?

Review

Hyvää thairuokaa ystävällisellä palvelulla Satayt ja pähkinäkastike olivat herkkua

Review

Maukasta ja kohtuuhintaista thairuokaa.

Review

Fantastista ruokaa ja vielä kotiintoimituksella, jopa osaan Kirkkonummea. Mahtavaa!

Review

Tosi hyvä thai ruoka.

Review

Otimme take-awayna pari thai currya (tofu ja possu) sekä paistetut nuudelit. Possu thai curry sisälsi erittäin paljon rasvaa ja siinä oli pieni eltaantuneen maku, eikä tuoreita ainesosia näkynyt missään. Tofu-versiossa samoja ongelmia. Paistetut nuudelit oli paras annos ja siinä oli jopa tuoreita kasviksia mukana.

Review

Loistava ruoka ja kohtuullinen hinta.

Review

Kotiinkuljetuksesta iso plussa! Todella hyvät annokset ja sopivan kokoiset. Erityistä kiitosta siitä, kun saa valita tulisuusasteen! Taitaa tulla vakiopaikka.

Review

Shrimp Tom Yum was heavenly. Really enjoyed having lunch here. A bit expensive for the kids (almost the same price), but worth it.

(Googlen kääntämä)
Katkarapu Tom Yum oli taivaallinen. Nautin todella lounaasta täällä. Hieman kallis lapsille (melkein sama hinta), mutta sen arvoinen.

Review

Ihan mielettömän hyvä ruoka ja palvelu. Ollaan käyty vaimon kanssa jo yli 20 kertaa syömässä ja tilattu kotiin. Suosittelen kaikille thai ruuan ystäville. Lounas buffet on huippu.

Melkein kaikki Helsingin ravintolat on testattu ja enään ei tartte lähteä kotikulmia edemmäs syömään.

Review

Olihan loistavaa ruokaa!

Review

Erittäin maukkaat ruoat, hyvä palvelu ja nopea toimitus kotiin tilattaessa

Review

Monta keskitason thai-ravintolaa kiertäneenä Taste of Thailand osoittautui poikkeuksellisen positiiviseksi löydöksi, jonka hinta-/laatusuhde oli erinomainen. Myös palvelusta on kiitettävä ystävällistä ja ammattitaitoista henkilökuntaa. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan vaikkei asuisikaan aivan naapurissa (esim. Länsiväylällä pitkin matkaaville).

Review

Todella hyvää ja maukasta ruokaa. Ei mitään moitittavaa. Loistava red curry �.

Review

Ensimmäistä kertaa ja hyvää ruokaa! Seuraavaksi testaan kotiinkuljetuksen.

Review

Hyvää thaimaalaista! Kannattaa kokeilla!

Review

Oikeeta thaikkuruokaa ja tulinen on oikeasti tulinen. Hyvä palvelu.

Review

Parasta thairuokaa mitä Suomesta saa! Etenkin keitot ���

Review

Finally a great Thai restaurant close to Kirkkonummi!

Review

Ruoka on erinomaista, palvelu ystävällistä ja annokset kauniita. Plussaa kotiinkuljetuksesta, jos aina ei ehdi paikan päälle.

Review

aroi

(Googlen kääntämä)
Aroi

Review

Review

Erittäin hyvä palvelu ja hinta-laatusuhde erinomainen. Hyvät curry-annokset etenkin!

Review

Ruoka oli hyvää, kevätkääryleet erinomaisia, palvelu nopeaa ja ystävällistä (kotitoimitus n. 30 min). Pientä miinusta kertakäyttömuoviastioista. Suositellaan ympäristöystävällisempiä astiavaihtoehtoja .

Review

Erittäin maistuvaa ruokaa ja kauniit annokset. Maista myös Thai Mojitoa kun käyt (myös alkoholiton). Irtojätskitiskiltä sai mieluisia jätskipalloja � Suosittelen.

Review

Tuoretta ja monipuolista lounasta! :) Ja todella ystävällinen palvelu.

Review

Tosi hyvä ruoka, maistu ihan samalta kuin Thaimaassa!

Review

Paras Thaimaalainen, missä olen käynyt Suomessa!

Review

Better than the one in soukka!!

Review

Aina hyvä ruoka mukava palvelu.

Review

Review

Review

Loistava palvelu ja todella maukasta ruoka!!

Review

Review

Kävin hakemassa pöperöt mukaan. Ruoka todella hyvää ja palvelu asiallista. Suosittelen!

Review

Oikein maistuva ja runsas lounasbuffet!

Review

Hyvän makuista ruokaa, ei mitään tusinatavaraa. Ystävällinen palvelu. Tasokas paikka sijaintiinsa nähden.

Review

Todella ystävällinen ja hyvä palvelu. Maukasta, aitoa thaimaalaista ruokaa.

Review

Erittäin maukasta ruokaa. So delicious, authentic thai taste.

Review

Ruoka maukasta ja tuoretta, annokset riittävän isot ja huippu palvelu �

Review

Review

Oikein herkullinen ruoka mutta ennenkaikkea ihana palvelu!

Review

Review

Review

Lämminhenkinen ja iloinen palvelu. Ruoka herkullista. Suosittelen lämpimästi.

Review

Ruoka oli hyvää. Siihen kylkeen vielä niin ystävällinen palvelu. Suosittelen lämpimästi!

Review

Mahtava paikka. Pääkaupunkiseudun parasta thai ruokaa. Ystävällinen palvelu ja todella herkulliset ruuat. Ruokaa saa "thai-tulisena", joka onkin todella tulista - tästä erikoisKIITOS koska Suomessa harvoin saa oikeasti tulista ruokaa pyydettäessäkään.

Review

Hyvää ruokaa, kauniit ja reilut annokset, kulmakunnan ystävällisin palvelu, joidenka vuoksi kannattaa tulla kauempaakin!

Review

Hienosti asetellut sovivan kokoiset annokset, mutta meidän ruuista cashew ateria melko suolainen. Muuten hyvä ruoka ja mukavasti kasviksia. Palvelu oli englanniksi.

Review

Review

Erittäin maistuvaa ruokaa.

Review

Review

Review

Ystävällinen palvelu, todella hyvä ruoka! Voin suositella, Espoon paras thai ravintola, ehkä koko pääkaupunkiseudun paras.

Review

Review

Aitoa thaimaalaista erittäin maukasta ruokaa tuoreista aineksista. Suosittelen.

Review

Review

Erittäin hyvä paikka. Suosittelen.

Review

Testaamassa uutta Thairavintolaa Espoon Kivenlahdessa ja pakko sanoa, että kannattaa tulla vaikka vähän kauempaakin! Annokset olivat erittäin hyvän makuiset ja visuaalisesti silmää miellyttävät! Tänne tulen uudestaankin!

Suosittelen!

Review

Friendly service and the soup tastes fantastic!

(Googlen kääntämä)
Ystävällinen palvelu ja keitto maistuu fantastiselta!

Review

Nice tasting food. Good sized take away portions. Fast and kind service.

(Googlen kääntämä)
Hienoa makuista ruokaa. Hyvän kokoiset ota annokset. Nopea ja ystävällinen palvelu.

Review

Ruoka ja palvelu loistavaa - 5/5

Review

Review

Review

Ruoka oli todella herkullista, tuoretta ja maistuvaa. Myös asiakaspalvelu erinomaista. Suosittelen!!

Review

Review