Add new testimonial 

Review

Het begon al met t telefoongesprek dat door mij als zeer prettig werd ervaren. Alles werd goed uitgelegd. Ook de afspraak bevestiging per mail was heel helder en duidelijk. Vandaag, de dag van mijn ingreep (zaterdag 20-03-21) was ik erg gespannen. Ook niet voor niks natuurlijk want het is en blijft toch een ingreep op een delicate plek. Daar bij mij in het verleden 98% van de gezette verdovingen niet werkten was ik hierdoor extra nerveus. Mij was echter verzekerd door de arts dat de gehele ingreep pijnloos zou verlopen. En ik kan mededelen dat dit absoluut het geval is geweest. Geen pijn...!!! Elke stap werd uitgelegd door de vakbekwame vriendelijke arts en zijn vriendelijke assistente. Beiden stelden me gelijk gerust en ik was binnen no time op mn gemak ondanks de ingreep. Deze kliniek kan ik iedereen aanraden. Super professionele arts en assistente die de tijd namen om de ingreep nauwkeurig en goed uit te voeren. Zeer zeker weten mijn vertrouwen waard...!!!

Review

Duidelijke informatie vooraf waarbij ook de tijd genomen wordt. Bij de ingreep werd dit nogmaals gedeeld. Zeer professionele aanpak waarbij constant een persoonlijke benadering genomen wordt en je je comfortabel voelt. Ook de ingreep zelf ging snel, eenvoudig en pijnloos. Daarnaast een goede nazorg waarbij een week later nog gebeld werd om te vragen wat de ervaring was.

Review

Sterilisatie perfect verlopen, zeer professioneel team met aandacht voor de patient. Duidelijke informatie en goed contact vooraf en hele vakkundige opvolging achteraf. Denken mee en houden rekening met specieke eigenschappen en situatie van de patient.

Review

Met een goede en zorgvuldige voorbereiding door de arts gesteriliseerd. Ook het traject na afloop verliep prima. Goede nazorg en afstemming over controle.

Review

Ik heb me laten steriliseren. Hele fijne arts. Goede uitleg. En heel geruststellend gewerkt. Fijne benadering. Ik zou het iedereen aanraden die overweegt een sterilisatie te laten doen hier.

Sterilisatie

Heel toegankelijk contact van begin tot eind. Ik was nogal nerveus voor deze ingreep. Dokter Chaudhry en zijn collega's hebben mij hierin goed begeleid. Stap voor stap uitgelegd wat ze gingen doen en controleerden steeds hoe het met mij ging. Na de verdoving heb ik helemaal niets meer gevoeld. Ik ben ontzettend blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Sterilisatie

Ik ben ontzettend tevreden hoe mijn sterilisatie bij Vaso Kliniek is verlopen. Ik werd goed ge├»nformeerd en de communicatie verliep perfect. Alles werd tot in de puntjes uitgelegd. De medisch professionals weten je op je gemak te stellen en zijn bijzonder geduldig en klantgericht. Bij Vaso Kliniek begrijpen ze duidelijk het menselijke aspect. Dit voelde erg prettig voor een ingreep waar je enigszins nerveus voor bent. De behandeling zelf is probleemloos verlopen. Nadien een prima nazorg en ook geen complicaties of problemen ondervonden. Ik kan een sterilisatie bij Vaso Kliniek absoluut aanraden.

Sterilisatie

Erg tevreden over mijn ingreep. Duidelijke begeleiding en helder uitleg. En zeer professioneel! 

Sterilisatie

Ik ben in mijn jeugdjaren geopereerd geweest voor niet goed indalen van de testikel aan de rechter zijde. De arts had al aangegeven van te voren dat in zo een geval soms lastig is om de zaadleider goed te vinden. Dit was ook bij mij het geval, er moest nog op een 2e plek een klein sneetje gemaakt worden. Toen verliep de procedure heel soepel. Heel fijn dat de artsen open en eerlijk communiceren. Dat vond ik als pati├źnt erg fijn, ik wist wat mij te wachten stond. Bedankt voor jullie hulp!