Add new testimonial 

Voeding maakt je beter

Van Leijenberghlaan, 4c
Amsterdam , 1082 GM
Nederland
+31 652674107
sharonasscher@gmail.com
www.voedingmaaktjebeter.nl

Review

Hele interessante informatie-avond van Sharon over Voeding tijdens de zwangerschap! Ik raad zwangere vrouwen zeker aan deze avond bij te wonen.

Review

I went to the information evening about Nutrition during pregnancy in Femme Amsterdam with Sharon and it was perfect. She explained everything very well, answered our questions and give a lot of useful tips.

Review

Review

Ik ben begonnen met eten volgens de adviezen van Sharon. En ik voel mij aanzienlijk beter! Nog wel moe en misselijk, maar veel minder heftig. Heb ook een aantal supplementen ter ondersteuning gekocht. Dus echt veel dank Sharon!

Review

Een jaar na mijn zwangerschap voelde ik mij nog niet helemaal zoals voorheen. Ik wilde graag helder hebben welke vitamines ik nodig had om me weer fit te gaan voelen. Daarom gekozen voor een EMB bloedtest bij Sharon. Tijdens onze eerste afspraak kreeg ik al tips mee die ik direct kon toepassen. Ook de uitslag werd uitgebreid besproken en voor vragen kon ik altijd terecht. De begeleiding van Sharon was zeer kundig en met de juiste supplementen en voeding voel ik me weer de oude. Ik ben onwijs blij met de hulp en adviezen van Sharon!

Review

Onder begeleiding van Sharon ben ik met veel succes van mijn klachten afgekomen. In zowel de goede als de mindere momenten tijdens dit proces, was Sharon altijd bereid om extra tips en adviezen te geven zodat je je altijd gesteund en begrepen voelt. Op een zeer professionele wijze en persoonlijke aanpak, weet Sharon zich volledig in jouw situatie te kunnen verplaatsen, waardoor je het gevoel krijgt dat je het echt samen doet. Een inspirerende vrouw die ik iedereen kan aanbevelen!

Review

Lieve Sharon, Met heel veen liefde en passie heb jij mij geholpen met je advies. Vorig jaar kwam ik bij jou met artritis klachten. Ik was zo wanhopig, maar wilde geen medicatie gebruiken. Na een maand wilde ik ook mijn dieet opgeven omdat ik meer last kreeg van ontstekingen. Mijn lichaam was aan het ontgiften en Sharon zei tegen mij; “geef het nog een maandje;)” Ik ben zo blij dat ik jou gevonden heb en jou goede adviezen serieus genomen heb. Ik ben nu zeker al ruim een half jaar pijn vrij, dankzij jouw. Voeding maakt je echt beter. Liefs Sabrina.

Review

Sharon weet letterlijk alles over gezonde voeding. Door haar advies, ben ik zo veel beter en verstandiger gaan eten. Daardoor kreeg ik dagelijks veel meer energie. Haar adviezen zijn leerzaam, nuchter en realistisch. Een bezoek aan Sharon is zeker een aanrader.

Review

Ik kan bijna geen woorden vinden om te omschrijven hoe de adviezen van Sharon mijn leven hebben veranderd. Daar waar dokters mij niet van mijn chronische blaas- en nierontstekingen af hebben kunnen helpen, ik geregeld in het ziekenhuis lag, en geen toekomstplannen kon maken, heb ik nooit meer ergens last van gehad sinds ik de voeding en supplementen gebruik die Sharon mij heeft aangeraden. Daarnaast ben ik zo blij dat ik af ben van de vicieuze cirkel van antibioticagebruik (elke maand!) en het steeds weer te horen krijgen dat dat de enige optie was voor mij. Ik kan nu weer leuke dingen doen met mijn gezin, fulltime werken, sporten, en ik heb veel meer energie in het algemeen. Kortom ik heb mijn levenskwaliteit en gezondheid weer terug, en daar ben ik haar echt enorm dankbaar voor! Ik kan haar diensten dan ook voor 100% aanraden bij iedereen, die niet de gewenste antwoorden kan vinden in de reguliere geneeskunde.

Review

Voeding maakt je inderdaad beter. Ik heb al jaren ervaring met eten. Deze relatie is niet altijd gezond geweest. Ik heb veel last van darmproblemen gehad, al meer dan 30 jaar. Sharon was tijdens de intake al duidelijk welke etenswaren ik het beste kan mijden en welke ik het beste kan toevoegen aan mijn voedingsschema. Vervolgens heb ik binnen korte tijd van Sharon een voedingsschema gekregen met do's and don'ts. Het was hartstikke helder maar ik had toch veel vragen. Deze vragen werden keurig allemaal snel beantwoord. Sharon is duidelijk, niet (ver)oordelend, geeft advies, denkt met je mee en is flexibel. Lust je iets niet, geeft ze je alternatieven. Kan niet bestaat niet. Ik hou daarvan. Ik had veel weerstand maar zij kijkt samen met je naar de mogelijkheden. Ik was binnen een week van mijn darmklachten af en viel ook af. Ik ben heel blij en trots dat ik na jaren pijn eindelijk bewust wordt van "voeding dat beter maakt".