Add new testimonial 

De Voice-Over Coach

Soest Utrecht , 3762 KB
Nederland
+31356316888
info@devoiceovercoach.nl
https://www.devoiceovercoach.nl/

Leuk en leerzaam

Ik vind het best lastiger dan gedacht. Het is echt een vak waar je tijd in moet stken om het goed om controle te krijgen. De feedback van Silvan vind ikheel erg leerzaam

Eindelijk de stap gezet!

Na jaren twijfelen, vorige maand de stap gezet om het toch echt te gaan proberen. Dankzij deze workshop is het een feestje geworden om te starten. Veel bruikbare tips gehad en veel feedback op mijn oefeningen. Echt aan te raden.

Mooie stem

ALs telefoniste hoorde ik vaak dat ik een mooie stem had, dus daar wou ik iets meer mee gaan doen. Tijdens deze workshop ben ik erachter gekomen wat alle mogelijkheden zijn. Erg intrigerende cursus.

Elke dag een feestje

Elke dag nieuwe filmpjes en fragmenten. Silvan geeft je goede feedback. Kortom een leuke en leerzame online cursus.

Mijn kracht ontdekt

Door de persoonlijke feedback van m'n coach weet ik nu precies waar mijn kracht ligt! Tijdens de workshop direct aan de slag gegaan met de tips en tricks en heb nu al mijn eigen website :)

Aanrader!

Ik heb de Basic Pro cursus gedaan bij de VoiceOverCoach. Blij van geworden! Elke dag een cadeautje om te mogen doen :) :) Dank voor al jouw feedback, Silvan!

Erg leuk en leerzaam!

Stiekem heb ik mij verkeken op 'zelfstuderen'. Gelukkig kwam de informatie dagleijks in stukjes, dus ik heb mijn eigen tempo bepaald. Wel erg gaaf om dit onder de knie te krijgen.

Tekenfilm stemmetjes

Vroeger wilde ik altijd al stemmetjes na doen van tekenfilms. Nu ik ouder ben bleef deze droom aan mij knagen. Tijdens deze online training kwam ik erachter dat er nog veel meer mogelijkheden zijn met mijn stem. LEUK!

Veel geleerd!

Complimenten voor deze cursus. In een korte periode heb ik erg veel geleerd, terwijl ik dacht dat ik al veel wist :) Dank je Silvan voor de prettige begeleiding.

Mezelf ontdekken

Ik geef deze workshop 5 sterren omdat het echt een leuke manier is om de voice-over skills van jezelf te ontdekken. Ik ben er erg enthousiast door geworden.

Dank voor de feedback

Erg leuke en leerzame workshop! Ook de feedback op mijn oefeningen was fijn.