Add new testimonial 

Изумително но факт

Майка ми беше с неработещи бъбреци, много зле, вдигаше кръвно и температура, защото единия бъбрек се беше запушил и не отделяше в следствие на което беше се напълнил с гной, с не знаеха  с какво да я лекуват в болницата,, тя няма и вени. Благодарение на Албина, за 7 дни, гнойта от бъбрека изтече, паметта се върна, вече си е съвсем нормална, няма температура, няма кръвно. Благодаря безкрайно.

Цялото ни семейство ви благодари за Чудеста !!!!

Здравейте Албина, Мина една година от моята дистанционна програма и след контролните прегледи искам да ви се похваля с положителните резултати.
Черният ми дроб от - ХИПЕРЕХОГЕННА СТРУКТОРА на паренхима - вече е -ПОВИШЕНА ЕХОГЕННОСТ на паренхима. Има значителна разлика и се вижда на ехографа.
От болна с ОБЕЗИТАС- това било затлъстяване сега го разбрах - вече съм просто с метаболитен синдром.
Благодаря ви Албина за всички тези чудеса , които правите с нас. Благодаря ви , че имам възможността да мина програмата още веднъж - септември.
Безкрайно сме ви Благодарни цялото ни семейство - майка ми, мъжът ми, аз, детето ми - благодарим ви Албина.

Инфинити са страхотни !!!

капките са страхотни - още на втория ден почувствах прилив на енергия и тонус, а след още 2 - кожата на лицето ми придоби свеж вид като след пълноценна почивка отвъд Океана :)
Сърдечно благодаря и пожелавам много вдъхновение да продължавате да правите добро за света!

Ще имаме бебе ... след 8 години пробване

Здравей Албина,Излязоха всички генетични изследвания и бебето е здраво! Другата седмица влизам в 6 месец! Успяхме! :) Успеха дойде не само заради твоята Програма, но и заради вниманието което ми отдели след нея и никога не се отказа! Ако не ми беше открила оловото и ако не го бяхме изчистили, най-вероятно все още нямаше да мога да забременея и други усложнения за мен и бебето, които идват от тежките метали! Смятам че Програмата промени моя живот. Пробвала съм много неща за последните 8 години и смело заявявам, че Програма "Нова Клетка" беше най-смисленото и сполучливото!  Благодаря ти от сърце.

Вагинален херпес и Чудото ИНФИНИТИ !!!

Благодаря, Албина!
Не мога да не споделя с теб колко ми помогна инфинити. Имах вагинален херпес, и той боли и пречи много. След ден се сетих да го намажа с инфинити и след първото намазване болката и паренето спряха. След още два пъти херпеса го нямаше! Предишният път, като имах същия проблем, минаха 10 дни с мазане и дискомфорт.
Много съм щастлива, че мина толкова бързо. Благодаря за инфинити.

ИНФИНИТИ и КоронаВирус

Здравей Албина

В събота ме "удари" корона-вируса. Вечерта вднигнах 38.5, гадеше ми се и ме стягаше главата. Започнах да пия Инфинити+цинк+Витамин Ц по твоята схема.


Събота до обед бях в леглото. Но до вечерта температурата спадна до 37.1. Тази сутрин (неделя) е 36.9, вече не ми се гади и ми се връща апетита. Вкус и мирис не съм губил, което е странно щото много пъти ми се е случавало при грипни състояния.  Благодаря.

ИНФИНИТИ .... Изумително !!!

Мила АЛБИНА,
Бързам да ти споделя какво изживяване имах днес
След като си взех душ сутринта, реших да пробвам Инфинити външно на оперираното коляно и на лявото рамо, защото ме боляха. След душа се подсуших , свалих пръстените от ръцете и капнах със стъкления капкомер 2-3 капки на коляното и 2-3 капки на рамото като леко втрих в чистата без никакви други мазила кожа.

Уау, докато се изправя, боже, някаква сила все едно ме блъсна отдолу-нагоре. .  Уау,  АЛБИНА, това е живо нещо. Сякаш пелена ме обгърна ... Това е нещо много мощно, живо нещо. АЛБИНА ,това е нещо изумително.

ИНФИНИТИ и КоронаВирус

Здравей, Албина!


Категорична съм, че Капките Инфинити отприщват Невероятна Енергия!...
Не знам как протича процеса на биохимично ниво (обяснявала си го), аз го усещам ... и не само аз!


Преди да ни повали COVID-19 , вече близо месец приемах капките и познавах прилива на свежа Енергия и повишаване на жизнен тонус, който ми даваха. В началото на ноември вируса повали цялото ни семейство. Два дни след първия ми сблъсък с него вече бях с неудържим прилив на енергия и обгрижвах с лекота семейството си. Това няма как да остане незабелязано, след като прекарах безпаметни първите два дни в леглото.

При съпруга ми нещата бяха малко по-изострени, но безкрайно ти благодаря за вниманието и телефонните консултации, напътствията и увереността, които ти ми даваше!
Определено смятам, че капките бяха най-доброто, което той приемаше в този момент!

Разсъждавах над евентуалната причина за по-тежкото протичане при него и смятам, че причината да се размина така леко се дължи на двете поредни Програми "Нова Клетка", които аз преминах.

Благодаря ти, Албина...
Наистина... дълбоко и искрено ти Благодаря...

ИНФИНИТИ: "Спасение", "Чудо", "Невероятно" ....

Моля приемете огромната  ми благодарност за Уникалния ефект от капките АТР Infinity – Бих ги определила с думи :„Спасение!“, „Чудо!“, „Невероятно!“, …каквото и да напиша , ще е малко…Албина -твоя труд е нещо изключително, достойно, без алтернатива ! Благодаря ти!


Искам да изброя някои от ефектите от ATP Infinity след 50 дни употреба:
Проблеми с щитовидната жлеза – напълно нормализирана функция, спряно 3 годишно „лечение“, което ми нанесе допълнителни щети и странични ефекти, като възли и др.

Износена тазобедрена става, денонощни мъчителни  болки,куцане -двигателния ми режим е като на млад човек, без болка ????

Депресивни състояния, безсъние , стрес – енергична съм, спя спокойно, заредена съм  с положителни емоции, върнах желанието си  да се радвам на малките неща, въобще може да се каже ,че в емоционален план „извиках отново младостта и виталността“, концентрирана съм, спокойна  и бих казала доста по-успешна като ефект!


Наднормено ми  тегло, инсулиновата ми резистентност – всичко се нормализира , изпратих 10 кг „на кино, да гледат пълнометражен филм “..и слава на препоръките за хранене на Албина и на „ детето й“ АТР Infinity - не се завърнаха ????,… не ги и чакам ????… останаха още малко, но да си призная …аз съм доста „пощелива“ и явно ще ми трябва упорство, но началото е силно стимулиращо….благодаря!... и хора, това е за 2 месеца….а кожата ми е „кадифе“…е как стана това след години, години безрезултатни мъки и лишения….нямам думи!

Чести главоболия – от мигрената вече  няма и следа…. забравих къде седят таблетките в къщи, а бях пристрастена. Прахчетата “OKI“ ме следваха навсякъде… Подути лимфни възли - след няколко намазвания ,изчезнаха необяснимо за медицината и т.н.

Имах следи от катастрофа и петна  по кожата: почти се скриха.
Преди 10-тина години се сдобих с едни образувания и бенки - плитки с гъбеста структура: потърсих ги, да ги намажа с капките след месец вътрешна употреба, но …и те бяха изчезнали…необяснимо, радващо, напълно задоволяващо, не тъжа за тях ????!


…и за да не звуча налудничаво или да съм някаква жертва на „плацебо“ ефект давам още инфо : който в екипа ми или семейството ми , се оплаче от болка , го намазвам с „моята чудодейна водичка“ (глава, крак, кръст- някой нещо го боли)…и какво мислите: на другия ден ме заливат с думите: “какво беше това, …. аз вече съм добре“????Другото доказателство е  впечатлението , което правя на хората, които не са ме виждали 1-2 месеца. Приятелките ми вече са уверени, че ходя на „тайни козметични процедури“ , които не желая да споделя с тях ???? ????????,…. а мъжете, че „имам нова тайна любов в живота “ разбира се мъжкото его не допуска ,че причината една жена да изглежда по-добре , не е в мъж …а нова любов признавам имам, тя е към  моите капки….????????????.Благодаря за помощта и стимула, получен от  Албина и нейния впечатляващ труд! ….Подарихте ми младост и спасение….Малко е да кажа:  благодаря! Просто БЪДЕТЕ, защото това което правите и давате е ЧУДО, ВТОРИ ШАНС ЗА НОВ ЖИВОТ !


Изпращам ви цялата си обич и положителни емоции!
Ако има нова програма през пролетта, запазете една усмивка и едно място за мен!

Не мога да не споделя горното, би било егоистично и не ме интересува колко патетично или прозаично звуча… стоя зад думите си, защото знам ,че споделям нещо реално. В дни на съмнение, уплаха и стрес, аз съм спокойна, променена и много доволна!Благодаря, Албина!
Мариела

ИНФИНИТИ !!!

Споделям с благодарности личния си опит към Албина и целия ви екип. Наскоро ми се наложи да прехвърля на ръка един самосвал с пръст и преуморих дясната си ръка. Ръката над китката се поду и втвърди и сухожилията започнаха да скърцат при движение на китката.

Болката беше голяма и не можех да си служа с дясната ръка. Реших да използвам Infinity ATP и външно. За сведение от около 2 месеца го вземам вътрешно за профилактика. За около 4-5 дена оттока отшумя, болката намаля, скърцането изчезна и сега нормално ползвам ръката си, като естествено избягвам да я претоварвам.

Такава травма отнема месеци за да се възстанови и обикновено се прибягва към сериозни медикаменти не дотам безвредни за организма.
Огромно Благодаря за всичко, което правите.

Както вярвам в Господ, така вярвам и в теб

Албина, голяма,огромна благодарност!
Както вярвам в Господ, така вярвам и в теб !И ЗНАМ , ЧЕ АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА НИ СПАСИ, СИ ТИ, С ТВОИТЕ ЗНАНИЯ, С ЧОВЕШКОТО ТИ ОТНОШЕНИЕ КЪМ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС! ПОКЛОН И БЛАГОДАРНОСТ С ❤️

Инфинити е Чудо !!!

Здравей Албина!
Искам само да ти кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ!

Твоите капки или както аз ги наричам вече ЧУДОТО, защото си е точно ЧУДО, ми помогнаха в борбата ми с един отдавнашен проблем, който имам – потенето и адската миризма от това.От един месец пия това ЧУДО и потенето ми спря. Не съм правила изследване на щитовидната си жлеза, но гушката която имах, вече я няма.

Черният ми дроб също вече не ме боли, както преди.

Лявата лумбална област и седалището много ме болеше и аз я мазах, като само след два дни ми мина. Друго, което забелязах е, че след намазване с капките на мястото ухапвано от комар, то моментално се успокоява и раздразнението и отока бързо преминават.


След приема на капките установих, че се наспивам по-добре, бодра съм, пълна с енергия!


Продължавай да твориш, защото хората имат нужда от теб!

Много те обичам!

Благодаря!

ИНФИНИТИ

Здравей Албина,
Приемам капките Infinity ATP повече от месец, по 2 мл . Първоначалното главоболие, което имах след приема им постепенно изчезна.


Чувствам се добре и съм благодарна , че те открих Албина.

Даже смело мога да кажа ,че и зрението ми е по-добре. По-малко болезнени са и ставите и я няма тази схванатост , както беше преди да приемам капките. По-жизнена и тонизиране се чувствам.

Мисълта ми е по-бърза и не се чувствам като в мъгла.

Съпруга ми също приема от тях , даже си ги търси , и е изключително доволен.


С огромна обич и благодарност !!!

ИНФИНИТИ !!!

Здравей, Албина!


Цялото семейство благодарим, че направи Инфинити. Това, което сме установили досега е, че на мен и мъжа ми ни помага при начални грипни симптоми и дразнене в гърлото, пресича разболяването по-нататък, няколко пъти вече се случва, така че сме сигурни, че е от капките.

При майка ми - изчезнаха болки от бъбречна криза след два дни прием. При детето - кашлица.

Благодарим ти и бъди здрава!

Благодаря за ИНФИНИТИ

Здравейте Албина,
аз съм Ирина. През февруари бях в Хисаря при вас. Сега взимам капките INFINITI вече един месец.
Накъсо да припомня моя случай: Счупени 3 шийни прешлени, травмиран гръбначен мозък, увредени нервни коренчета.
Квадрипареза.

Съгласно официалната медицина операцията с поставените метални импланти е максималното, което може да се направи, но болките, които изпитвам вече 9,5 години ме караха да се съмнявам,
че това е изход от ситуацията.


Обръщам се към Вас с благодарност. Веднага, след първата употреба на Инфинити болките се редуцираха до поносимост, при това трайно. Нарочно изчаках промяната на времето, защото при захлаждане всяко
подобрение от другите неща, които правех до сега изчезваше. Сега, въпреки че захладня състоянието на подобрение не се променя.
Енергията, за която говорехте на лекциите е налице.

Още веднъж, Благодаря!

За пореден път благодаря

Скъпа Албина ,

За пореден път искам да ти Благодаря за грижата , любовта и подкрепата , която оказа на мен и семейство ми!!
На 21.10.20г. дъщеря ми(15год.) беше диагностицира с covid .

След твоята бърза реакция, тя и аз като контактна, започнахме да приемаме Infinity ATP според твоите специфични инструкции. Всички симптоми отшумяха за 3 дни !!! Бодра е, спортува вкъщи, спори с всички ????и се радва на здравето си !

Аз също съм отлично здраве! Нямам никакви оплаквания!!
Като част от екипа на Албина  "Нова Клетка" за мен е чест , привилегия и радост да споделя това !

ИНФИНИТИ: Чудо

Това, с което се занимавате, е спасение за много хора, измъчени от стандартната медицина и експериментите й!

Вие не сте просто Програма, не сте експеримент,…. вашите продукти са „ИСТИНСКО ЧУДО“, безотказно действащо във всички проблемни места, заболявания, преобръщащи целия енергиен тонус на човека, връщащи времето назад - …и ако това не е чудо, не знам какво може да се определи така!

Благодаря

ИНФИНИТИ: Невероятен ефект за всичко

Здравейте Албина,
С огромна радост и благодарност Ви пиша, че имам възможността да приемам инфинити капките!!!

Аз и моето семейство ги ползваме и имаме невероятен ефект за всичко: капилярите по лицето ми се прибраха почти, имах дълбока рана на лицето, която се затвори без да остане белег, херпесите ми минават бързо, гърлото което мъчи синът ми в неописуеми болки, след прием на капките минава на втория ден и то без никаква болка.Имах невродермит на врата и сгъвките на краката до слабините(, който лекувах с крем - кортикостероид (предписан ми от дерматолози), но кожата се лющи, пука се до месо и кърви. Боли сърби и щипе едновременно.

Искам да изкажа благодарност за Инфинити, защото се чувствам много добре...тялото ми е благодарно!


Пия капките Инфинити от 28 септември, резултатие са:

1. Имах дълбоки мазоли на ходилата от дълги преходи лятото. Намазах ги 3-4 пъти и отново придобиха обичайния си вид- гладки и меки.


2. Ударих си главата в слепоочието на микровълновата фурна и зейна рана около 1 см и дълбока 0,5 см. Намазах веднага с капките. Около пет 5 пъти и раната заздравя и то без белег. Преди години се ударих по същия начин на челото и имам белег от тогава.


3.Намазах и финните, капиляри на лицето около носа. Някои от тах са почти изчезнали. Сега ги мажа през ден, защото изсушават много кожата, а аз разбрах , че трябва да се слагат на чиста кожа без друг крем и редувам.


4. Синът ми 22 г. пие капките от 2 седмици. Миналата седмица го заболява гърлото, но на втория ден минава без особени болки, благодарение на капките Инфинити! Беше щастлив и изумен. Обичайно при него болката е много силна, трае около седмица и боли толкова, че той почти не се храни и трудно пие течности.


5. По- налкият ми син на 19 г. си беше навехнал крака в глезена... от 3 намазвания му мина. Като го беше боляло 2 седмици преди това и не чувстваше облекчение преди намазването с капките.

6. Неконтролируемият апетит, който винаги съм имала, от тази седмица го няма!Чувстваме се прекрасно.

Благодарим !!!

ИНФИНИТИ !!!

“Детето ми учи в Лондон и ми изпрати снимки (които прилагам), за кожен проблем .... показах снимките на Албина и тя веднага каза “ringworm”, което всъщност е много досаден паразит !!!

https://bit.ly/3kuzZqs

Албина изписа мазане с Инфинити и след седмица от гадината нямаше следа !!! Безкрайно сме благодарни, посещение на лекар в Лондон и предписани медикаменти

би ни струвало £350 + !!!”

ПАНАЦЕЯ !!!

Албина - ти си Бог! Колкото и банално да ти звучи, че ти го казват!
Това е на устата ми. Това излиза от сърцето ми, защото аз така го чувтвам!

Наскоро четох бестселъра Панацея на Ф. Пол Уилсън- лекар и писател и си мислех, че прототипа на героя му си Ти Албина - съвременния прототип. Но вече не си го мисля, вече съм убедена, че това, което ти създаваш е панацея, лек за всичко, решаващ всички болки и проблеми - носещо името на древногръцката лечителка Панацея.

Чакам с нетърпение и следващото ти откритие. Преклонението пред теб е най- малкото, което мога да направя! Благодаря - с цялата тежест и смисъл на тази дума!

Прекланям се

Здравейте Албина, пиша Ви за да изразя огромната си благодарност за индивидуалното ви внимание и всичко, което ми предписахте срещу световъртежите. Чувствам се много добре и откакто спазвам вашите предписания, не съм получавала такива.

Още веднъж се прекланям пред човека, посветил живота си на хората, които се нуждаят от Вас.

В резултат на нашите молитви

Здравейте Албина, Молихме се за ЧУДО и се появихте вие, като резултат от нашите молитви.

Благодарим ви за това, че включихте майка ми в програмата - февруари 2020 , а по - късно се включих и аз с дистанционната програма.


И за двете ни това е начало на един нов живот. 

Не ВИ познавам лично, а съм ви благодарна за цял живот, майка ми е имала честта да ви види и говори с вас в Хисар и ви е благодарна от все сърце.


Аз не съм предмета на  този имейл а майка ми Васка Толева.
След вашите насоки и индивидуалното ви внимание, започна значително подобрение. Язвите се затварят а туморите намаляват наполовина.  Прилагам епикризи и последните изследвания.


Благодарим от все сърце!!!

Много съм впечатлен

В неделя, 27.09, след дългичка разходка в парка, изведнъж на стълбите на подлеза силно ме заболя коляното.

В понеделник Инфинити АТП пристигна в офиса на куриера и аз тръгнах да ги взема.

Куриерът е на около 1 километър от мен и това ми е честа обичайна разходка. Но не и този ден! Болеше ме, куцах, спирах през няколко стъпки...Чудех се как ще отида и ще се върна, мислех дори да търся такси, въпреки че е трудно да се хване на малки разстояния.

Взех капките, върнах се бавно и трудно и веднага се намазах, следобяд - още веднъж. Във вторник - отново и вече към вечерта усетих силна положителна промяна - реално от сряда болките напълно спряха и ходя съвсем безпроблемно.

Междувременно започнах и вътрешната употреба.


Много съм впечатлен и доволен!

Благодаря ти Албина.

Огромно БЛАГОДАРЯ

Споделям как се чувствам след употребата на Формулата Infinity ATP. Заболяванията, които имах бяха ишиас със силна болка в областта на кръста и десният крак до петата, високо кръвно налягане, задух, дългогодишен синузит, наднормено тегло, дегенеративни процеси, в следствие на остаряването (на 69 г съм), отслабен слух.


По природа съм доста скептичен и недоверчив.

Изпитвах силна болка като трудно се движех и леко невярващ реших да пробвам капките! Веднага след като Албина втри в областта на кръста ми продукта, в рамките на 20-30 минути почувствах огромно облекчение и някак ми „светна пред очите”!Освен външно, приех и вътрешно продукта. Вечерта спах като бебе. Чувствах се някак лек и по-млад и не ме болеше. Това беше първото усещане. На другия ден съпругата ми сподели, че съм дишал по-леко и че изглеждам по-жизнерадостен.

Аз се чувствах много по-добре от когато и да било!

Приемах капките всеки ден, редовно, по едно и също време. Не спазвах никакви диети, а поотслабнах и кръвното ми се нормализира. Започнах да спя по-пълноценно и по-леко да дишам, да изпитвам желание да се движа.

Търсех Албина, буквално като часовник, за прием на капките.

Ясно е, че формулата работи не само върху физическото състояние на човека, но и върху психо-емоционалното и менталното му състояние. Въздействието на капките е многостранно и моментално.Препоръчвам да изберете за себе си здравето, като се доверите изцяло на Албина!

Огромно БЛАГОДАРЯ на Албина!

Новите капки Инфинити са страхотни!!!

Новите капки Инфинити са страхотни!!!

Просто нямам думи ... Благодаря от сърце ! Не можах да изчакам за указания, имах много болки. Всяко движение болка, сякаш ми беше ръждясало тялото. Започнах да вземам по 0.5 мл. ощде преди да получа упътванията и още от първото вземане се видя подобрение, движа се по-леко и болките поутихнаха в ставите.

Много благодаря !!!
Албина е страхотна

Не мога да повярвам на случващото се !!!

Опитах от Infinity течността веднъж и ефектът само в рамките на около 5 минути е УАУ!!! Не мога да повярвам на случващото се!!!

Стягането в областта на щитовидната жлеза, което се появи след лъчетерапията преди 3 месеца, изчезна буквално за минути.


Това е само, което усещам, а за всички останали неосезаеми процеси, които предизвиква тази течност, мога само да се радвам.
Огромно благодаря за целия ти труд, гениалност и човеколюбие!С много обич,
М. К.

Поклон и благодаря от тук до небето за INFINITY ATP

Здравейте скъпа Албина,
Марек и Вили!След получаване на капките, започнах същият ден да ги ползвам както външно, така и вътрешно с доза от 1 мл до 2 мл дневно с цел профилактика.

Резултатите са невероятни за мен, болките в ставите и дископатията отшумяха за 3- 4 дни, световъртежа го няма, дължащ се на шипове във врата, енергията и силите ми се върнаха, както при първата седмица от програмата 2018 г. - умората изчезна!

Продължавам с тази доза, с цел профилактика за есенно зимният сезон!

Огромно БЛАГОДАРЯ!!!Немога и да не споделя радостта си, че от капките прилагам и на моят съпруг, който има високо кръвно, което лекуваме от години с медикаменти. Сериозен проблем с външни разширени вени, оток по левият крак, паяжина от напукани вени и кръвонасядания, топче колкото орех на бедрото, схващания във врата и др., които с годините състоянието се влошава, въпреки предписаните медикаменти, които пие редовно....!

След като два дни видя моето състояние, след получаване на Вашите указания, започнах вътрешно с по 2 мл. на ден , вече 5 дни започна и се чувства добре, като външно мажем и вените, топчето на бедрото и схванатият му врат.Той не вярваше, но като видя че за 4 дни резултатът е удивителен!

Неможеше да си завърти главата, а сега я движи спокойно и то още от вторият ден, вените от намазването днес е 5 ден са се прибрали повече от 60 % , кръвонасяданията покафиняват, а топчето на бедрото е колкото лешник!Аз не съм се съмнявала и за миг от резултата, но когато и съпругът ми сподели радостта си, че се чувства добре и спи по спокойно, от това по голямо удовлетворение няма!Албина ти си най-голямото богатство за здравето ни, не само на моето семейство, но и за всички хора по света!Искрено и сърдечно Благодарим на Вас, на Екипа както и на д-р Брегова, без която нямаше да се докоснем до Вас!!!
РЕЗУЛТАТИ

Да благодаря лично и да разкажа:

Преди програмата бях изтощена от 4 поредни ин витро опита. Според лекарят ми няма причина да се чувствам зле от лекарствата (хормони, витамини, добавки). Но аз бях като смазана - като вдигнех крак да изкача стълба, усещах невероятна тежест, която ме дърпа надолу и жестоки болки в мускулите.Имах усещането, че ще се размажа по земята като сопол под въздействие на гравитацията. Плюс доста често главоболие, което се появяваше от нищото и беше прилично упорито.

Още след първата програма, в която участвахме със съпруга ми (февруари 17-23, в Хисаря), ефектът и при двамата беше страхотен. При него повече :) факт е, че в нашите очи другите се променят повече, отколкото ние самите. Но все пак - той е с 20 кг по-лек и изглежда видимо подмладен! :)

Холестеролът му отново е в граници!

Аз съм с 12 кг по-лека иии не това е най-важното обаче. Това, което ме прави щастлива е лекотата, с която се движа. А също и изключително бързото зарастване на раните - за човек живеещ с две котки, това е от голямо значение! Преди не играех много с тях, защото си носех драскотините месеци наред. Сега за около седмица са изчезнали; като още не следващия ден може да се забележи как кожата се възстановява!И освен това - витамин Д вече ми е в норма; бях със сериозен дефицит, който въпреки вигантола, който пиех си оставаше все под долната граница.

И другото, което ме мъчеше, че боледувах при всеки полъх на вятъра. Дойде ли болен колега в офиса, на следващия ден съм с температура, сополи и кашлица; дори без да сме се контактували.След първата програма мога да кажа, че на няколко пъти усетих стягане на гърлото; но на следващия ден ми нямаше нищо! Това доста ме вдъхнови и реших, че може и още - изобщо да не се разболявам и да не ме стяга гърлото дори. И така се записах и за програмата през септември.


Отново имаше процес на клетъчно изчистване, както първия път. Сега новата ми придобивка е, че ходя на тоалетна след всяко хранене. Знам може да звучи незначително - но не е така, за мен е важно!Благодаря ти че те има, Албина

ПЪЛНА РЕМИСИЯ

Здравей, Албина!
Огромно БЛАГОДАРЯ!!! от цялото ни семейство за чудото, което се случи с живота и здравето на баща ми благодарение на Програма Нова клетка и твоите лични усилия!

Трудно е с думи да предам каква радост и облекчение е, след като в продължение на 6 месеца след поставена диагноза "злокачествено новообразувание на кожата на тялото" си живял в притеснение и тревога за живота и здравето на най-близък човек,  и видиш резултата от ПЕТ-скенера със заключение "Няма данни за рецидив и дисеминация. РЕМИСИЯ”!!!!
Именно такова беше заключението от ПЕТ-скенера, който направиха на баща ми на 08.06.2020 г.  - около половин година след  диагностицирането му с онкологично заболяване и то такова, за което представителите на конвенционалната медицина настоятелно ни обясниха, че е от най-коварните, с много ускорено делене на раковите клетки.
Този отличен резултат всички ние в семейството отдаваме изцяло на теб и програмата - основната програма Нова клетка, която баща ми мина в периода  17-21 февруари 2020 г. в Хисаря, както и изготвения впоследствие от теб индивидуален онко-протокол, който той прилагаше много стриктно, защото ти се беше доверил 100 %.Благодарим ти МНОГО  за това, че веднага се отзова, че положи толкова усилия,  и то безвъзмездни !!! (държа много да го подчертая), че през цялото време ни даваше кураж, особено на "болния", и то в тези месеци, в които в болниците в България настана голямото объркване покрай  Covid-19  и на баща ми беше отказано дори наблюдение...

Той обаче имаше спокойствието и сигурността, че е "в сигурни ръце", твоите Албина!!!


Тази му увереност, че е на прав път, беше напълно обоснована - тя се подхранваше както от твоите незабавни реакции на всеки негов/наш  въпрос във връзка с лечението !!!Моля се Програма Нова клетка да става достояние на все повече хора.
БЛАГОДАРЯ ТИ!!! Бъди здрава и все така вдъхновена и ентусиазирана за Великото си дело и Революцията, която лично правиш по отношение на човешкото здраве!


 

МАСТОЦИТОЗА

Здравейте.
От 14 години страдам от мастоцитоза - заболяване изразяващо се с петна по тялото и сърбеж. В болницата в която ме диагностицираха ми дадоха да пия Зенаро за симптомите и ми казаха че няма лечение.Никой не ми спомена, че проблемите ще се задълбочат и ще започна да получавам сърцебиене, задух, безсъние, отпадналост и постоянни боледувания.

През тези години съм ходил къде ли не и съм изпробвал всевъзможни диети, хомеопатия и терапии, но всичко беше без резултат!

Чух за "Програма Нова Клетка" и реших да пробвам. След преминаването на програмата почти не боледувам и ако се разболея то се изразява в леко неразположение за 2,3 дни ... почти всички симптоми изчезнаха.

Благодарение на помоща и всеотдайността на Албина и екипа на "Програма Нова Клетка" аз вярвам че ще успея да преборя напълно това заболяване!

TSH / Щитовидна жлеза

Бях участник в Програмата през февруари 2020 г. искам да разкажа за напредъка след изминалите 3 месеца: Нивата на TSH хормона от щитовидната жлеза бяха 6,02 mlU/l ... а сега са 3,50 mlU/l. Пролактина сега отново е в граници.

Благодаря

Бях се подготвил да живея с ежедневната болка

Здравейте, Албина!

Казвам се Владимир Лазаров и заедно със съпругата ми Нина Лазарова преминахме Програмата през месец февруари тази година в Хисаря.

Аз като човек вярващ в точните неща, да си призная се записах за Програмата с голяма доза скептицизъм и под пламенните увещания от моят колега Владимир Владимиров (използвам случая да ви изпратя сърдечните му поздрави).


Накратко:
Вече свикнал с ежедневният дискомфорт от направена преди години операция на петата, бях изградил мнението в главата си, че ще трябва да живея с тази болка до края на живота си. За последните 9 години съм посетил почти всички известни светила на травматологията в България (и не само), чух реплики от рода: „Ние не знаем какво ти е, но ще прочетем в интернет как колегите по света се справят с такива проблеми...“, преминах през доста „оздравяващи“ терапии (включително и инжектиране на кръвна плазма) без абсолютно никакъв резултат.

Оперираната киста в костта на петата беше запълнена със субстанция, която субстанция трябваше да провокира моят организъм да изгради костни греди и самата тя да бъде абсорбирана. На вторият месец след приключване на Програмата мога да се похваля, че най-сетне тази субстанция проработи, костните греди са изградени, субстанцията е на 100% абсорбирана и аз не съм пил болкоуспокояващи лекарства от края на Програмата.

Ще се постарая да Ви изпратя ренгеновите снимки преди и след Програмата, за да придобиете представа за какво говоря. В момента не разполагам с работещо дисково устройство. Като допълнителна екстра след Програмата която получих е това, че страдах от постоянно запушване на носа (не можех да заспя без да си впръсна Ксилометазолин), спрях да впръсквам капки още по време на Програмата в Хисаря - вследствие на това ми се възвърна обонянието, спрях да хъркам и я няма тежестта в главата в областта на челото.

За да не Ви отегчавам повече, само искам да напиша, че в областта на гърдите върху кожата преди няколко години ми се появиха две ангиоми с големината на зърно от леща, днес вече едната е само спомен – изчезна напълно, а другата е силно намаляла. За редуцирането на теглото няма смисъл да ви пиша (свалих 4 килограма още в Хисаря).


Това е накратко..., не съм много по словоизлиянията ????
Благодарен съм Ви от цялото си сърце, че ви има!
Пазете се!

Поздрави на Вас и на целия Ви Екип,
Владимир Лазаров


P.S.
Съпругата ми ще Ви напише допълнително за нейните победи над болежките и Хашимото.

Не съм и мечтала !!!

Благодаря ти отново за шанса да пием капките у дома. Искам да ти разкажа какво се случи. Пих ги от първи до четвърти април, заради 1 разширена вена около коляното, която болеше и имаше оток около нея.На втория ден, 15-20 мин след като приех капките,, внезапно се появи адски силна болка точно във вената. Не можех да мръдна и да си поема дъх. Помислих, че е тромб. И след 2-3 мин се появи същата по интензивност болка в челото, между веждите (имах и синузит и пиех ибупром синус).Успокоих се, че е ефект от капките (заради двете огнища на болката не е тромб) и се добрах до леглото. След час и половина болката отшумя постепенно. Вечерта, като си лягах, видях, че няма оток и вената се е прибрала изцяло ... И е избледняла ... И не боли ...

Много съм щастлива, имах постоянен дискомфорт, надявах се капките поне да спрат процеса ...
Но да се оправи??? Дори не съм и мечтала !!!


Още едно наблюдение: топлите вълни от които страдах спряха ... дори ми дойде отново цикъла !


Благодаря отново.

Няма и следа от всички ужасни симптоми на Хашимото

Здравей, Алби!

Една година след последната ни среща, бих искала да споделя как се чувствам и за някои промени, настъпили през последната година:


Tялото ми се чувства в отлична форма. Постоянната умора вече трета година не ме е навестявала, изчезнаха болките в гърба и плексита, който уж не се лекува. Няма и следа от всички ужасни симптоми на Хашимото.


През тази година изчезна и неприятната екзема, която се обръзуваше около лактите, придружена с неприятен сърбеж и зачервяване, което не ми позволяваше да нося къси ръкави.И нещо, което ме е съпътствало през целият ми съзнателен живот - постоянната хрема. Дори и през зимния период вече носът ми не тече.


Благодаря ти още веднъж, че ме научи да се грижа правилно за себе си, а и не само на мен. Благодаря, че имах възможността да се запозная и да бъда част на твоята уникална програма. Жалко за хората, които само критикуват.....

Пост операция без антибиотик !!!!!!!!

Участвах в програмата май месец и вече една година от тогава продължавам да се чувствам перфектно. Месец октомври се наложи
да си направя операция.


Имлантираха ми костозаместващо вещество и след операцията зъболекарят каза да пия антибиотик.

Тъй като вярвам в програмата и на всичко писано от теб аз отказах. Раната зарасна много бързо и без никакви усложнения.Албина искам да искажа мойта огромна благодарност към теб и всичко което правиш. Поклон до земята!

Да получиш подкрепа в точния момент е изключително

Благодаря, Албина! В тази турболентна ситуация е прекрасно, че предлагаш тази възможност за вече преминалите програмата. Точно навреме за нас в България!


Усещането да получиш подкрепа в точният момент е изключително. Всеки от нас, който е бил част от Нова клетка, и се е срещнал с теб, вече живее по различен начин. Поклон пред таланта и душата ти.


От утре аз, Алекс, Весела и Женя започваме капките отново.

Благодарим.

Бях болна, предполагам от COVID-19.

Бях болна, предполагам от COVID-19. В България ,обаче за да направят тест, трябва да умираш ,да е много тежко състоянието или да си футболен магнат.

Имах всички клинични признаци, гърло, треска,включително,не ми стигаха сили да си върша, ежедневните си дейности, задъхвах се при елементарни движения, а да спя, беше почти невъзможно. Търсих лекарска помощ,но така и никой не ми обърна внимание, казаха ми когато започна да припадам, тогава да ида пак.

Паникьосах се, беше ми тежко, буквално. Тогава, единствената ми опора беше,Програмата. Благодаря ти Албина, че веднага ме насочи какво, да правя! Моят съпруг все ми казваше, че няма как, каквото и да е ,ще го минем по лесен начин, на клетъчно ниво заради Програмата. 

Сега, десет дена, след тежкият период, мога да дишам свободно, да се движа у дома, защото съм се самоизолирала и да кажа, че съм добре.


Огромно благодаря, на теб Марек, за подкрепата., На теб Албина, че създаде тази уникална Програма, която работи! Благодаря ти, че когато имах нужда от напътствия, ти мигновено ми ги даде! Поклон !!!

Между другото: снощи по националната телевизия, един учен, сякаш преразказваше статията ти за Zn, за това как е заредена клетъчната мембрана, и как не може да влезе в клетката !!!

ОНКО РЕЗУЛТАТИ ЗА 8 СЕДМИЦИ

Здравейте д-р Фабиани, Вчера завърши 8 седмичният Онко Протокол на Радка Трамбабова. Прикачваме Скенера от днес: Петното в белият дроб е  вече с течна консистенция и е намаляо. Петната бяха две, едното изчезна след Програма Нова Клетка от която бяхме част: 14.10 - 20.10.2019г.Лекарят направил КТ е изумен от резултата, за цялата си практика не е виждал такава промяна от предният скенер 20.11.2019 (практиката и е над 30 години). В левият дял на щитовидната жлеза имаше и две кисти, които от преди програмата до днес са намаляли наполовина.

Радка се чуства добре. Молим, за последващата терапия.

Благодарим ви д-р Фабиани, Марек, Вили и Целият Екип от Програма Нова Клетка !!!

Бях със световъртежи, хашимото и тежка аортна стеноза.

Искам да БЛАГОДАРЯ на Албина и на целия екип на "Нова клетка" за отличните резултати,които постигнах благодарение на вашата програма!Бях на програмата през октомври 2019г., с високо кръвно, световъртежи, хашимото и тежка аортна (клапна) стеноза.Само 4месеца след това кръвното ми е 120/80, нямам световъртежи и TSH хормона е в норма и имам благоприятно развитие на клапната стеноза. Благодаря

ОНКО Протокол, Програма Нова Клетка от 17 - 21 Февруари 2020

Много съм благодарна, на теб и твоя екип , че успях да се срещна с теб , че участвах в програмата .

Наистина програмата ми подейства много добре , чувствам се много добре.

Най - малкото което ми се случи е че имах бенка, която от скоро беше порастнала и на шестия ден след програмата започна да намалява и не само това !!! Днес е само 2 Март 2020 !!!

След химио и лъчетерапия

Здравей Албина, минах програмата през февруари 2018г., месец след като бях приключила химио и лъчетерапията (РМЖ).


Програмата ми се отрази страхотно, никога преди това не се бях чувствала толкова енергична. Към днешна дата съм здрава, всички изследвания са ми наред.


Благодаря

Рзговор с пациент на Програмата:

Разговори с “пациенткa”:

Тя: Опитваме да забременеем, но не става, спонтанни аборти, затруднения и т. н.

Аз: Направи ми изследване за тежки метали

Тя: Гинеколога каза че не вижда връзката !!!!!!!!!!!!!!

Аз: Направи ги и ми ги изпрати !!!

Тя: Ето ги закачени към емайла: живака е в горната граница, а оловото е двойно !!!


Ето и Връзката: Тежките метали водят до най различни проблеми: за забременяване, по време на бременноста, спонтанни аборти, premature раждане, недоносени бебета, stillbirth бебета, дефекти на бебето, бебета с недоразвит мозък и още много които дори не са свързани с бременност, но …… щом гинеколога НЕ вижда връзката ….

ОНКО: Свити метастази за кратко време !!!

Майка прави антитуморния Протокол от почти 4 седмици. Правиха скенер след който излезе като резултат ,че са се свили метастазите в обвивката на белият дроб и стомаха . Туморният маркер като откриха болестта беше 500 , сега е 43 при норма 35 !!!!

С поставена диагноза МС

Здравейте Албина,

Бях на програмата до вчера ( 7.02-23.02 2020г. ) и се чувствам много добре! Чувствам напълно здрава. Страхотно преживяване!
Благодаря Ви сърдечно

Имах Хашимото

Здравей, Албина, ето че дойде и моя ред да се похваля. Аз имах Хашимото. Хормоните на щитовидната жлеза сега са ми в абсолютна норма-TSH I FT4.От повече от 10 години не бях виждала тези цифри. НАЙ-ГОЛЯМОТО БЛАГОДАРЯ!!!!! Бъди благословена!

Една революционна програма

Бях в програмата от 14-20 октомври 2019 г..
Първо искам да изкажа своята най-искрена благодарност към целия Ваш екип и най-вече благодарността си към Албина, която е създала една революционна програма,.

Изумително е това, което тя прави и силата, която има да продължава да се бори с невежеството и с правилата, които ни насаждат от самото раждане.

Защо програмата е революционна според мен, ами защото Албина се осмелява и дръзва да застава срещу една индустрия в цял свят и срещу всички лекари, които масово ни заблуждават, а ние им вярваме и сами ставаме опитни зайчета.

След програмата, смело мога да кажа, че се чуствам прекрано. Инсулиновата резистентност изчезна. Сърцето ми след изкарания инфаркт работи нормално, отоците и задържането на водата същото изчезнаха. Сега не е необходимо всеки ден да пия хапчета за обезводняване.Не само това, но kато бонус успях да сваля 10 кг.. Благодаря Ви, че Ви има и че имате желание да помагате на хората. За съжаление от практиката знам, че на добрите хора завиждат и пречат, но аз съм уверена, че Албина е силна и няма да се огъне пред разни провокации и злорадства.

Миома от 8 на 4 см. до 3 на 2 см. за три месеца !!!

Аз съм участник в Програмата от месец октомври 2019 г.
Изминаха само три месеца и бих искала да споделя с вас това което се случи с моето тяло за изминалото време.

Много положителни и неочаквани от мен промени, а именно: 

  

– Категорично постижение, нещо от което съм страдала винаги и съм полагала неимоверни усилия без резултат, е ежедневното изхождане, понякога 2-3 кратно.

– Миома с размери 8/4 см. в момента е 3/2 см.

– Антихипертензивната терапия от 1/2 т. Prestarium 5 mg., която приемах зимните месеци / тогава повишавах кръвното налягане: вече не се налага да приемам

– По предната повърхност на шията имах няколко папиломи, част от които изсъхнаха и паднаха

– Бонус: 4 кг., при което целулита ми намаля значително. .

– Определено се чувствам жизнена и работоспособна !!!

Благодаря,

Лаймска болест !!!

На мои приятели загатнах, че съм се подложила на едно Иновативно лечение по Програма Нова Клетка със Създател Др Албина Фабиани. Изминаха 3 месеца от Началото, а днес вече имам първите лабораторни резултати...

За първи път ще оповестя нещо толкова лично..., с което дори роднини не са запознати. Държах го в тайна, защото тогава Силата ми да се справя с това е по-голяма...

На 22 юни 2019г забелязах двусантиметрово петно на кожата си, подобно на ухапване от комар или паяк, което за дни нарасна до 20-25 см. Първите съмнения бяха за алергична реакция, която не се повлия от антихистаминова терапия, а и ексцесията на симптомите наложи да направя изследване за... Лаймска болест..., която за съжаление се потвърди.

Интересен факт е, че по тялото ми не беше открит кърлеж. Рядък случай, в който паразитът ухапва и внася инфекция без да се закрепва. Това е много сериозно заболяване, която за няколко месеца или години те омаломощава и... убива. 

Протоколът за лечение е свит до употребата на Доксициклинов препарат, най-често с дълга продължителност, понякога дори година. Не са малко случаите, когато, дори след приема на антибиотика, инфекцията остава в тялото и бавно, подмолно и коварно те убива, но преди това те инвалидизира.

По необясними причини, въпреки приложената ми терапия, инфекцията все още стоеше. Междувременно започнаха да се появяват първите сигнали за усложнения, като ревматоиден артрит и вече не можех да вдигна и пренеса дори кана с вода... 

Точно тогава ми попадна отзива на Соня, излекувана от Лаймска болест и ревматоиден артрит от Др Албина Фабиани, Автор на Програма Нова Клетка.

Нямах време да мисля... просто за минути се включих като извънредна бройка и се потопих в ... Неизвестното. Изправих се срещу себе си... волята си... страховете си... и усещах безсилие... до момента, когато срещу мен не застана Тя, Др Албина Фабиани... 

Повярвайте ми... нейното Присъствие остава да витае дълго след Нея... Тя притежава Необяснима, но Осезаема Енергия!

Тя е висш пилотаж в Професията си...

Съчетала Ум, Интелект, Благородство и Харизма, Тя е Светило...

Доверих Й се..., приложих нейните патентовани капки, следвах стриктно последващите указания и днес, 3 месеца по-късно, резултатът е ( - ). 

Ето всеобхващащия ефект от лечението на Др Албина Фабиани:

* Нямам Лаймска болест

* Нямам ревматоиден артрит

* Почти стопен 3 см възел на щитовидна жлеза

* Напълно изключена терапия за хипертония. От 10 мг активно вещество, намалявах плавно дозата, докато накрая напълно спрях приема на медикамент, който приемах от 14 години. Дано уважаваният от мен Доктор ИСПЕР не ми се скара, но проследяването на кръвното показва 110/70 вече близо месец без терапия.

* Намаляване на теглото с над 8 кг, подобряване на зрението /често чета в телефона си без очила, чийто диоптър е 1,25/, подобряване тургура на кожата и ред други неща, които имат по-скоро естетичен акцент.

* Също така, към днешна дата, кръвната ми картина, както и хормоните на щитовидната жлеза, са в абсолютна норма

Споделям всичко това, защото ДНЕС ИЛИ УТРЕ НЯКОЙ ОТ ВАС МОЖЕ ДА ИМА НУЖДА ОТ АЛТЕРНАТИВА... В ЛИЦЕТО НА ДР АЛБИНА ФАБИАНИ И НЕЙНАТА ИНОВАТИВНА ПАТЕНТОВАНА ПРОГРАМА "НОВА КЛЕТКА"...

Благодаря на Бог за теб, Албина... 

Ти събуждаш Твореца в нас...

Ти пишеш История, Албина Фабиани... 

Благославям те и те Прегръщам...А л б и н а...
Дори сега, когато пиша това очите ми се пълнят със сълзи от Благодарност, Признателност, Възхита и Поклон пред теб!...

Вчера, когато ме покани да дойда на Програма извънредно, така дълбоко ме докосна твоето Благородство... , че дълго те Благославях...

Веднага след това отидох до местната ни лаборатория, за да направя изследване за Лайм и резултатът беше ( - )
А л б и н а... бъди Щастлива !!!

Прегръщам те..

Ако трябва да напиша всичко, трябва да напиша Книга

 

Реших да публикувам мнението си за Програмата, за впечатленията от нея, за първите резултати и за онези случаи на излекувани хора, до чиито истории се докоснах. ...

 

Днес сутринта все още не знаех, че днес ще напиша това, което ви предстои да прочетете… Знаех, че трябва да споделя с повече хора…, защото много от вас, да не каже всички хора са в някакъв здравословен риск. Като практичен и рационален Козирог държа на личната проверка преди да оповестя нещо толкова сериозно, но днес реших, че може би някой би имал нужда да прочете това точно сега…

 

Единствено Моля Лекарите, които случайно биха се зачели в следващите редове… четете ме със Сърцето си… Надявам се, че много от вас вече са убедени, че все по-малко хора се поддават на успешно конвенционално лечение при ред бактериални инфекции, а автоимунните и Хроничните заболявания се увеличават главоломно, водят се нелечими и утежняват живота на милиона хора.

 

А всички останали Моля, приемете написаното като желание евентуално да помогна с опита си до момента… Освен това, Моля съсредоточете се върху всичко друго, но не и върху здравословното ми състояние, за което ще пиша най-малко. Повече от нормалното съм горда, за да привличам внимание със състрадание…

 

Също така заставам с името си, че споделеното НЕ Е с цел реклама! 22 юни… една дата, която от години ме съпътства с много силни житейски провокации. Преди три години катастрофирах сериозно… А тази година, на същата дата… се изправих срещу нещо, което е достатъчно коварно, за да отнеме човешки живот.

 

Все още не съм готова да го назова, но НЕ е обичайното заподозряно. Сигурно сте забелязали, че избягвам да споменавам думи, наситени с много отрицателен заряд… Съзнателно. Разбира се, потърсих лекарска помощ, отидох при Професор в София, който назначи терапия. Уточнявам, че протоколът за конкретното заболяване е изключително свит.

 

Лекарите нямат кой знае какви опции, освен терапия с един-единствен медикамент. Стриктно спазих всичко, но контролното изследване отново даде положителен резултат. Една сутрин ми попадна публикация на една ФБ страница, която следях от близо година. Публикацията беше за предстояща, буквално след броени дни, Програма, в която се включих веднага като извънредна бройка.

 

Така наречената Програма стартира процес на РеНовиране на тялото на клетъчно ниво. Тук е мястото да вмъкна, че винаги съм се интересувала от биохимията на човешкото тяло. Впечатлена от 1-2 книги по темата, сигурно помните, че преди време писах за теломерите в ДНК веригите, предназначението им и връзката им с качеството на Живота. Сега се главоблъскам с един учебник по биохимия за студенти, само за да разширя познанията си над това, което сподели Доктор Фабиани по време на Програмата…

 

За мен беше облекчение, да се запозная и да чуя личните истории на хора, излекували сериозни заболявания, доказани преди и след Програмата с изследвания, и реновирали телата си чрез регенерация на клетки и органи. В края на тази публикация ще споделя някои от тях. З

 

А МЕН БЕ ЧЕСТ РЕДОМ С МНОГО ЛЕКАРИ, ФАРМАЦЕВТИ и ДРУГИ ЗДРАВНИ РАБОТНИЦИ, да стартирам процеса за себе си и да попивам знанията и откритията директно от Доктор Фабиани!

 

Програмата е… „НОВА КЛЕТКА”… Създадена от Доктор Албина Фабиани. Черешката на Програмата са патентовани от нея капки, които стартират Процеса по реновиране на телата ни и започване на верижна реакция на клетъчно и междуклетъчно ниво. ТЯ е ЛЕКАР, който не само говори за здраве, НО И ИЗЛЪЧВА ЗДРАВЕ… ЛЕКАР, който говори за Електричния потенциял на тялото, НО И ОТ КОЙТО СТРУИ ЕНЕРГИЯ… ЛЕКАР, който… НЕ ЛЕКУВА СИМПТОМИ, НЕ ЛЕКУВА БОЛЕСТИ, а ОСВОБОЖДАВА КЛЕТКИТЕ НИ ОТ ЗАТВОРА и възстановява Електропроизводството в телата ни. Метафорично да ви попитам…

 

Вие как почиствате „дома си”?... Само стаята, която е най-затлачена от мръсотия или измивате и отваряте широко прозорците във всички стаи, така че да вдигнете Енергетиката на цялото пространство… разбирайте тялото си… Позволете ми и едно малко отклонение…

 

Познавам кардиолози, които през целия си професионален живот са профилактирали и лекували пациентите си от сърдечно-съдови заболявания, а самите те биват покосени от инфаркти и инсулти… Въобще даваме ли си сметка, че Лекарите, ДЪЛБОКО СЕ ПОКЛАНЯМ ПРЕД ТЯХ, но Лекарите, които лекуват заболяванията на пациентите си, страдат и умират от същите заболявания?... Защо?... Отговорите са си за вас. Ето малко шокиращи факти… Всеизвестно е, че съвременното човечество поглъща храна, която причинява слуз. Всекидневно поглъщаме паразити, които процъфтяват именно в слузни човешки тела. Колко от вас знаят, че… САМО ЗА ДЕНОНОЩИЕ ЕДИН ЕДИНСТВЕН ПАРАЗИТ СНАСЯ… 6 МЛН… повтарям 6 МЛН ЯЙЦА !!! Съмнявам се, че имате само един паразит в тялото си, но дори и само един да е 6 МЛН яйца за денонощие си е сериозна цифра!

 

Както казва доктор Фабиани „Вие не храните клетките си, вие храните зоопарка си”… Консумираната храна се оползотворява предимно от паразитите в телата ви и не успява да достигне до клетките ви. Те пък от своя страна са капсулирани в мастен, непробиваем слой, който възпрепятства достъпа на хранителни вещества и кислород до нея, блокира комуникацията между отделните клетки, както и процеса на самопочистване от отпадъчни продукти… Резултатът от всичко това е затруднено клетъчно хранене, Клетъчно дишане и клетъчна дегенерация … Меко казано: пълни стомаси, гладни клетки !!!

 

Сега се сещам, че преди години бях чела за откритие, според което шизофренията е предизвикана от един определен паразит. Който желае да проверява и опровергава. Доказано е, че когато един паразит умира, защото те също имат жизнен цикъл и все някога умират, та когато това се случи, те отделят невротоксини. Разбирайте убийци на неврони…

 

Поради това, че човек предимно храни паразитите си, а клетките му капсулирани от труднопробиваем слой, са гладни, жадни, задушени в собствените си метаболични отпадъци, разболяват се, стареят и умират. И нещо много важно – те не осъществяват жизненоважна електро-магнитна междуклетъчна комуникация.

 

Предназначението на една клетка е да генерира Енергия и всяка една от тях генерира по 1,4 волта ток… еквивалентно на 1 малка батерия. В човешкото тяло има… 33 трилиона клетки. Изчислихте ли вече колко Енергия биха произвели 33 трилиона клетки?... ако обаче не са блокирани, слаби, болни, стари…

 

Всичко за Програмата може да научите от страницата й, но ето малко инфо и от мен. Целта на Програмата е пълно клетъчно обновяване, а резултатите и подобрението се наблюдават почти ежедневно. Все още няма да споменавам кое е заболяването, заради което се включих в нея, но ще ви споделя, че от години следя един възел на щитовидната ми жлеза, който през април т.г. се оказа сериозно нараснал. Беше видим с просто око на шията ми.

 

По съвсем различна от това причина, след Програмата се наложи да посетя уважаван в града ни лекар за контролен преглед, който направи и щателно ехографско изследване на много други органи, в т.ч. и на щитовидната ми жлеза. Той беше категоричен, че възелът е със 1 см по-малко.

 

Надлежно съхранявам медицинска документация с историята и динамиката на възела, а за онези, които допускат т.нар. „ехографско отклонение”, след месец – два ще правя контрола и ще пиша. В този ред на споделяне ще ви кажа, че в Програмата на Доктор Фабиани идват много хора, страдащи от Хашимото, много от които след това са избегнали операция, други са спрели хормоналните си лекарства и се чувстват Прекрасно!

 

Запознах се с жена, която е била болна от лаймска болест в 3-ти стадий… За онези, които не знаят, 3-ти стадий се води нелечим и терминален. Междувременно е развила ревматоиден артрит и от дейна млада жена се превръща в инвалид. Порази ме историята й… Последната една година от лечението й е било ЕЖЕМЕСЕЧНО по 20 дни антибиотик… безуспешно. Тогава се хваща, като удавник за сламка, за Програма „Нова Клетка”. Сега тя е изцяло Нова Клетка… Напълно Здрава е!

 

Запознах се с историите на хора, които са прескочили планирани операции за полипи на дебелото черво. Отиват в Програма „Нова Клетка” след направена колоноскопия. Месец или два След Програма „Нова Клетка”, простете не помня точно краткросрочността на контролата им, те правят нова колоноскопия, която НАПЪЛНО НЕ СЪВПАДА с първата. Те са напълно излекувани.

 

Не е възможно тук да опиша всички случаи, с които се запознах. Моята цел беше само да ви споделя частица от това, което научих… Частица…, защото ако трябва да разкажа всичко, трябва да напиша Книга.

 

Благодаря ...

Програмата работи !!!

Възкръснах !!!

Благодаря за резултатите!!!!!

Здравей Албина, Пиша ти, за да ти благодаря - лекциите, капките, твоите усилия, труд и лишения, за да ги създадеш.

 

Аз бях на Нова Клетка октомври 2018. Rезултатите при мен дойдoха само и единствено от капките:

 

Първо, за първи път от 16 години цитонамазката ми е първа група.

Второ, синузита с който дойдох в Хисаря (имам и ренгенова снимка), се изпари. Направих си и втора снимка след 1 месец и синузита беше изчезнал. Последния ден на Нова Клетка, докато си миех зъбите, започна да тече нещо от гърлото, но заради пастата за зъби не видях какво. Излизаше като вода от чешмата и оттогава не ме е болява главата, което преди беше често явление.

Трето, изчезнаха горещите вълни още докато бях в Хисаря и оттогава не са се появявали. Четвърто, намалих диоптерите от 1,5 на 0,75, а си бях направила нови очила след преглед при 2ма различни лекари 3 седмици преди Нова Клетка.

 

Благодаря ти!

Благодарна съм на съдбата !!!!

Благодарна съм на съдбата че ме срещна с Албина и имах възможността да се включа в програмата през 2018. Тя ме върна към нов живот и ме спаси от операция. Препоръчвам я на всеки, който е отчаян от здравната ни система и има нужда от ефикасно лечение !!!!

Review

Благодарна съм на съдбата,че ме срещна с Албина и имах възможността да се включа в програмата през 2018 . Тя ме върна към живот и се спасих от операция! Препоръчвам я на всеки ,който е отчаян от здравната ни система и има нужда от ефикасно лечение!

Бях с Хашимото, ревматоиден артрит и лаймска болест трети стадий !!!

ПРОВЕДОХ ЛЕЧЕНИЕТО ПРЕЗ МАЙ И СЕ ЧУВСТВАМ МНОГО ДОБРЕ.
БЯХ С ХАШИМОТО, РЕВМАТОИДЕН АРТРИТ И ЛАЙМСКА БОЛЕСТ - ТРЕТИ СТАДИЙ !!!! ВЕЧЕ НЯМАМ И НИКАКВИ КРАМПИ, А ТЕ БЯХА МНОГО И СИЛНИ НАПРАВО ПОДЛУДЯВАЩИ. СПАЗВАМ ПРЕПОРЪКИТЕ, КОИТО АЛБИНА ДАДЕ САМО ЗА МОЯ СЛУЧАЙ.

ЧУВСТВАМ СЕ МНОГО ДОБРЕ, А И ОТСЛАБНАХ С 20 КГ !!!!
БЛГОДАРЯ.

Review

Истински работи за здравето, дълголетието и младостта, за добрия дух и тонус също! Няма друга истина за постигането им!

Review

Здравей Албина! Бързам да ти съобщя мойте резултати от участието във програмата от 27 май. Дойдох на програмата със тегло 97кг., лягане късно, ставане късно, все болна, и нямах сили за нищо. Вечно уморена и гладна. Както ти каза: пълен стомах - гладни клетки.

 

Rезултатите от програмата не закъсняха. Сега съм - 86 кг., кръвното ми се нормализира, ставам рано лягам във 22. 30, нахранена съм, не чувствам този вълчи глад който имах. Изобщо като нов човек съм !

С много енергия, като преродена съм!

 

Албина, ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ от мен, ти ми върна живота! Да си здрава и все така да помагаш на хората! Пожелавам ти прекрасен юли !

С МНОГО ОБИЧ - Коля

 

Докторката беше изумена !!!!

Здравейте, изпращам Ви резултат на Полина С., която беше в програмата от 20.05.2019г. с баба си. Преди програмата, на детето му беше установена киста на левия яйчник с размер 5, 5 см !!!!   Ще кажа, че резултата е факт !!!

 

Докторката беше изумена и заяви, че сме направили магия. Ние сме щастливи и безкрайно благодарни. Прилагам документ преди и след програмата.

Възхищение и поклон !!!

Възхищение и поклон, това което правиш е уникално ! Най-сетне успях да намеря време за себе си и да отида на лекар, доцент от Майчин дом, лекар който ме виждаше за първи път. Не можех да повярвам на ушите си, че вече съм напълно здрава жена: че няма никакви аденомиози, изменения и съмнения за каквато и да е патология. Наистина, чувствам се прекрасно, кипя от енергия и здраве. Нямам думи да опиша колко, се радвам. Благодаря ти от все сърце, Албина!

БЛАГОДАРЯ !!!!!

Вчера, 13 май 2019 г. бях на поредния си преглед в център ТРАНСМЕД гр. Пловдив. Той е първи след прекараната от мен програма НОВА КЛЕТКА при Вас през месец октомври 2018 г. в гр. Хисар. Чувствах се много добре и преди прегледа, но същия затвърди окончателно мнението ми, че програма НОВА КЛЕТКА е "вълшебната пръчица", която наистина лекува.

 

Нямам наличие на ракови разсейки никъде в организма ми. При предишното изследване в центъра, откриха наличие на цитомегаловирус в много орани на тялото ми. Сега няма нито един такъв. Чувствам се отлично и изпълнена с енергия. ОЩЕ ВЕДНАЖ ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО! БОГ ДА ВИ ПОЖИВИ И ДА ВИ ПОМАГА ВЪВ ВАШЕТО БЛАГОРОДНО ДЕЛО!

 

От години пробваме

Изпращам резултатите от днес (хематология) и тези от началото на последния цикъл (хормони). Извадиха 2 яйцеклетки от 2 фоликула и двете се оплодиха. Не сме вадили до сега 2 яйцеклетки никога !!!! Пробваме от години, и за първи път нещата се движат.

Вече не съм зависима от апарат за дишане !!!

Здравейте невероятна г-жо Фабиани!  Щастлива съм , че Ви повярвах! 

Теглото ми намаля  за 1.5 месеца  с цели 8  кг И ПРОДЪЛЖАВА ДА СПАДА, а това е в основата на всички мои здравословни проблеми. Също, още в Хисаря  разбрах, че мога да не съм зависима от  апарата  ми за дишане и  все повече часове спя без него! 

 

Благодаря  Ви, за  това ЧЕ СТЕ ОТКРИЛИ ВАЖНИ ТАЙНИ  НА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ И ЧЕ  ОБИЧАТЕ ХОРАТА И СЕ  РАЗДАВАТЕ И ИМ ПОМАГАТЕ  !  БЛАГОДАРЯ ВИ ! БЕЗКРАЙНО УВАЖЕНИЕ, ПРИЗНАТЕЛНОСТ  И ОГРОМНА БЛАГОДАРНОСТ!

С много , много обич,

1000 Благодарности

Здравей Албина, Хиляди Благодарности за теб и екипа: Марек и Вили от програмата! Прекрасна си, имаш голямо сърце за това истинско и невероятно чудо създадено от теб, което раздаваш с толкова обич за хората!!!!! Бях участник в периода от 14.10. до 21.10.2018 г.

 

След завършване на програмата (прилагам резултати от извършените изследвания) за щитовидната жлеза и изследване на витамините. Същите са в норма .... преди това Витамин D беше 6.8 , сега е видно 19.3 ng/ml, koето е невероятно за 4 месеца. Когато и съобщих, че съм намалила теглото си с 10 кг., сестрата в листа написа точно обратното че съм увеличила теглото си, а въпреки че истимуса на жлезата е намалял от 3 мм на 1.33 мм, те решиха, че уреда от изследването не е точен и следва да ме изпратят на сцинтиграфия на жлезата ..... за което категорично отказах.

 

Миомата която имах, след прегледа се установи че е намалялa с по 3,5 мм , което е чудесно, ще се видя след 1 година с лекаря ми, а преди ходех на 6 месечен период, защото растеше !!! Сърдечно БЛАГОДАРЯ АЛБИНА !!!

 

Благодарности от цялото семейство !!!

Здравей Албина, С мъжът и свекърва ми участвахме миналия октомври в програма “Нова Клетка” . Всички сме очаровани от постигнатите резултати! Аз свалих 10кг (хранейки се), и най- важното е, че и ги задържах. Чувството е прекрасно отново да се вмъкнеш в любимите си рокли:)

 

Мастното образование на крака на мъжа ми изчезна още докато бяхме при теб. А свекърва ми, която е диабетичка, постигна такива нива на кръвната захар без лекарства, каквито никога не е имала преди това и с шепа лекарства!

 

Но най-сме благодарни, че ни подкрепи и продължаваш да го правиш и то абсолютно безвъзмездно в борбата ни да осигурим по- добър живот на двете ни дечица със специални потребности. Там изчистихме само с един курс много от натрупаните паразити, за които дори не знаехме.

 

Благодарим ти от сърце за всичко, на теб и целия ти Екип-Марек и Вили за голямото Сърце и Любовта, с която озарявате всички! Бъдете здрави, щастливи сме, че Ви има!

 

Напусната съм :)

Аз съм отново Недка Русева, Бях в Програмата само веднъж през октомври миналата година. 45 дни след Програмата се "разведох" с Хилокобактер пилори, а днес разбрах, че и кандидата ме е напуснала. Не мога да опиша колко съм щатслива - и аз и цялото ми семейство. Тези проблеми получих след дълга употреба на антибиотик, след като ме ухапа кърлеж преди две години. Гениалните решения за лечение и сега бяха: няколко антибиотика.

 

НЕ СЪМ ПИЛА НИТО ЕДИН АНТИБИОТИК, НИТО ПЪК КАКВИТО И ДА Е ДРУГИ ЛЕКАРСТВА !!! Някой може да неглижира постижението ми, тъй като има хора с много сериозни диагнози, но да знаете: до тях се стига с тези, уж по-леките, на които не обръщаме внимание навреме. Щастлива съм и пожелавам на всеки, който в този момент се бори, с каквото и да е заболяване !!! Програмата работи !!!

Review

Бях в програмата само веднъж през октомври миналата година (2018). Стриктно спазвах напътсвията на Албина, и не се отказах нито за миг. Нарушила съм само по празниците и то леко. 45 дни след програмата се "разведох" с Хилокобактер пилори, а днес разбрах, че и кандидата ме е напуснала. Не мога да опиша колко съм щатслива- и аз и цялото ми семейство. Тези проблеми получих след дълга употреба на антибиотик, тъй като ме ухапа кърлеж преди две години. Гениалните решения за лечение и сега бяха- няколко антибиотика. НЕ СЪМ ПИЛА НИТО ЕДИН АНТИБИОТИК, НИТО ПЪК КАКВИТО И ДА Е ДРУГИ ЛЕКАРСТВА.
Пиша това с големи букви, защото ти- Албина ми написа в единия си мейл "НЕ ПИЙ НИКАКВИ АНТИБИОТИЦИ" Благодаря ти, благодаря и на всички хора, които помагат на програмата и я разпространяват. Винаги съм вярвала, че тялото е много умно и само чака да му помогнем, за да заработи правилно- сега вече имам и лично доказателство.
Някой може да неглижира постижението ми, тъй като има хора с много сериозни диагнози, но да знаете- до тях се стига с тези, уж по- леките, на които не обръщаме внимание навреме. Щастлива съм и пожелавам на всеки, който в този момент се бори, с каквото и да е заболяване- КУРАЖ!
Обичам си новите клетки! Направете нещо сега, за да не боледувате утре!
С много любов и хиляди благодарности!

Надка Русева от Русе
(Чета, че ни наричат “несъществуващи хора”- Същестувам си и то как!!! Ако някой иска да провери истинността, или страда от подобен на моя проблем, телефонът ми е 0897943279)

БЛАГОДАРЯ ТИ !!!

Албина, БЛАГОДАРЯ !!! Благодаря ти за това, че си намерила начин да помагаш на много хора - аз съм сред тях. От 17 години се боря с автоимунни заболявания, за които традиционната медицина вдига рамене и вместо да помага ти дават лекарства, които те погубват. Имам саркоидоза. Но след програмата през октомври 2017 съм си смъкнала антителата почти 3 пъти, това което толкова години не мърдаше каквито и начини да съм пробвала. Вярвам в теб, вярвам че това е правия път. Исках да се похваля! Благодаря ти!

Въпроси от Онколога :)

Моя онколог: Как постигна баланс на естрогена и прогестерона? Кистите ти са празни, само единят съд е разширен, но не се напипва и е доста по-малък от размерите, с които е бил ( От 2,5 см кръгло топче на 1,2 см плоско съдче)?

 

Моя отговор: С хранене и капки :)

Онколога: Капки?!!! какви капки?

Аз: Нова клетка!

Онколога: Това пък от къде е?

Аз: От Хисар ... там, където се лекуват и лекарите и умните хора :) ....

 

И така да се похваля и аз: Имах кисти - нямам кисти, имах сини капиляри по краката - Няма ги :) Венозен застой имах - няма го :) От малкото останала щитовидна жлеза нямах почти никаква полза: патерицата й беше 75 мг Лтироксин, сега сме на 50 мг и ще намаляваме още. Странични ефекти: Минус 7 кг., 2 номера на мерки надолу, перфектна кондиция и концентрация, запаметяване на информация без никакви усилия, сън по 4-5 часа и безкрайна енергия. ЗДРАВА И ИСТИНСКИ ЖИВА. БЛАГОДАРЯ ТИ, АЛБИНА :)

 

Review

Аз съм Нова Жива Клетка, за 2 месеца, без кисти, без сини вени, с нова кожа, нови нокти, нова коса, нова визия и съм ще цитирам мъжа ми - Новата му жена :) ЗДРАВА СЪМ, БЛАГОДАРЯ ТИ АЛБИНА ЗА НОВИЯТ ЖИВОТ :)

Хеликобактер Пилори

Здравей, Албина! Бях участник в програма “Нова клетка” тази година от 08 до 14 Октомври. Лекувах хеликобактер пилори, щастлива съм да споделя, че HP вече не е част от мен. Пълна с енергия и се чувствам здрава и силна! Благодаря ти.

За мен ти си чудо, благодаря ти

Албина, бях на Програма в периода 8 -  14 Октомври' 2018. Бях на преглед при ревматолога и от течността в коленете ми няма и следа. Вече мога да клякам, след като цяла година това елементарно движение ми беше невъзможно и свързано с остри болки.

 

Две седмици след програмата, коленете ми възвърнаха предишната си форма. Преди това бяха дебели като на двеста килограмова лелка и заради тях цяла година ходих с дълги панталони, защото изглеждаха огромни на моите 48 кг. тегло.

 

Благодаря ти, дано ти се случват много хубави чудеса, защото за мен ти си едно такова чудо!

Само в рамките на две седмици

Здравейте госпожо Фабиани, Участвах във Вашата програма "Нова клетка" в периода 22.10.2018 г. - 28.10.2018 г. в гр. Хисар. Искам да Ви благодаря за всички положителни промени, вече настъпили в моя организъм.

 

Още след първия прием на капки на 23 Октомври вечерта около 21.00 часа получих силно облекчение. В дните от 23 до 27 Октомври, около 20.40 часа вечер чувствах вълна, преминаваща през мозъка ми. От 25 Октомври нататък изчезна нощното изпотяване, което ме тормозеше от няколко години. От 30 Октомври нататък престанах да ставам през ноща за да ходя по малка нужда.

 

Изчезна и кашлицата ми, на 9 Ноември, забелязох промяна на кожата на краката. Намаляха и сините капиляри на ходилата на краката ми. Вече се чувствам много добре. Вие ми дадохте увереност, че ще се справя със здравословните проблеми, които имам. Още веднъж благодаря за всичко!

 

Бях много уплашена ... сега съм нов човек !!!

Дали препоръчвам програмата? Аз не съм много по приказките и препоръките, но мили хора, мога смело да кажа, че програмата работи!

 

Когато отидох за първи път бях многа уплашена и объркана от поставената ми диагноза. Сега съм нов човек, имам енергия, каквата не съм имала и като момиче, изчесна постоянната умора, предизвиквана от хашимото, възела който трябваше за се отстрани спешно и неотлажно изчезна, върша без никакво напрежение всичките си задачи, постоянно съм в добро настроение.

 

Благодаря на съдбата, че ме срещна с Албина! Не се колебайте, програмата работи! Скъпа Алби, благодаря на съдбата, че те има и ме срещна с теб! Една голяма прегръдка от мен!

Review

Дали препоръчвам програмата? Аз не съм много по приказките и препоръките, но мили хора, мога смело да кажа, че програмата работи! Когато отидох за първи път бях многа уплашена и объркана от поставената ми диагноза. Сега съм нов човек, имам енергия, каквата не съм имала и като момиче, изчесна постоянната умора, предизвиквана от хашимото, възела който трябваше за се отстрани спешно и неотлажно изчезна, върша без никакво напрежение всичките си задачи,постоянно съм в добро настроение. Благодаря на съдбата, че ме срещна с Албина! Не се колебайте, програмата работи! Скъпа Алби, благодаря на съдбата, че те има и ме срещна с теб! Една голяма прегръдка от мен!

Вълшебните капки на Албина !!!

Диагноза: рак на гърдата.

Здравей Албина, Завърших първият самостоятелен курс с твоите вълшебни капки. Чувствам се прекрасно и искам да ти споделя случващото се с мен: Раната стана доста суха. Дори не мога да и сложа марличка - просто не се задържа върху нея, а преди това беше немислимо да я оставя без марля, защото секретираше и се залепваха дрехите ми за нея.

 

Последният ден, когато взимах капки ми направи впечатление, че вече не усещам действието им в областта на гърдата както преди, но това усещане се премести в лимфния възел под мишницата, който се опитва да ми създава проблеми последно време.

 

Няколко минути след капките усещам в самия лимфен възел нещо като изтръпване за кратко и след това настъпва абсолютно облекчение. И най-важното: нямам никакви болки.

 

Дала си ми толкова много! Благодаря ти! Безкрайно съм ти задължена!

С много обич, Милена

 

Намален размер на миома за две седмици ...

Здравей Албина ! Извинявай че те притеснявам, но не мога да не се похваля. Участвах в Програмата ти в периода 8 - 14 Октомври, 2018.

На 26 Септември, миомата която имам беше 12. 9 см., а вчера 5 Ноември, ходих на преглед и е 7. 6 см. Много съм щастлива. Ще те държа в течение. Благодаря ти!!!

Инсулинова резистентност? ... Какво е това...

Здравей, Албина,

Участвах в пограмата в периода 08 – 14.10.2018 г. Бързам да ти съобщя, че миналата седмица си направих нови изследвания и от Инсулиновата ми резистентност няма и следа...

 

Инсулинът ми е вече на половина независимо, че не съм пила лекарството Мефогама която пих цели 2. 5 месеца без никакво подобрение. Прилагам изследванията ми от преди Програмата: 05.07.2018 г., а на второто седмица след Програмата: 23.10.2018 г, като Медфогама-та я спрях още преди започването на Програмата.

 

Аз съм меко казано ВПЕЧАТЛЕНА от теб, а аз рядко се впечатлявам... ???? За пръв път от години се чувствам … ЗДРАВА. Нищо не ме боли, не ми прилошава, имам супермного енергия ... По мое мнение, дори човек да няма явни болести, пак трябва да мине през твоята програма и съветвам всички около мен да го направят !!!

 

Резултатите ми са страхотни: Нямам разсейки или рецидиви !!!

Албина, пиша ти за да ти благодаря и да ти кажа, че правих пет скенер. Резултатите ми са страхотни. Няма разсейки или рецидиви. Благодаря ти, че ми вдъхна надежда. Прегръщам те, и ти благодаря отново много !!!

Изумена съм от ефекта на Програма "Нова Клетка"

Аз съм изумена от ефекта на Програма "Нова клетка" върху мен.В края на Април отидох в Хисар  доста отчаяна и отпаднала от предшестващо тежко инфекциозно заболяване. В момента имам прилив на енергия, какъвто нямам спомен да съм имала от детските си години.

Впечатлена съм от бързината с която се случват нещата!!! Наистина е невероятно, като магия! Благодаря на Бог, че съдбата ме срещна с теб Албина! Благодаря на Бог,че те има !!!

Приятелите, които ме срещат напоследък също забелязват промяната и ме питат какво съм  правила, че изглеждам толкова добре. Явно цялостното ми излъчване е различно. Аз с удоволствие им споделям за програмата и повечето буквално ми казват "искам и аз". "Нова клетка " ще печели все повече привърженици и приятели, защото аз както и другите от програмата сме ходеща реклама . :-) 

Пожелавам ти от все сърце много радост и удовлетворение!Бог да е с теб, Алби!

За мен и детето ми живота рестартира ...

Току що бяхме на периодичния си преглед за епилепсията и бързам да ви пиша, защото имаме страхотно ЕЕГ. Днес за първи път от 5 години Доц. Димова ни каза,че Алекс има страхотно подобрение,че вeче може да ни каже, че е сигурна, че ще се излекува и, че започваме намаляване на агресивните лекарства, които и увреждат черния дроб. Знаете ли, като че ли го очаквах, бях убедена че ще има напредък, но и се изненадах все пак, тъй като години наред получавах уклончиви отговори относно болестта и.

 

Албина благодаря ти от сърце, за всичко,което правиш,за промяната ,която инициираш в нас, за работещата ти Програма и за увереността с която отидохме днес на този преглед. Всичко това е благодарение на теб, Албина !!! Може да ви прозвучи прекалено емоционално, но за мен и детето ми живота се рестартира и копчето го натисна Албина .

 

Review

Току що бяхме на периодичния си преглед за епилепсията и бързам да Ви пиша,защото имаме страхотно ЕЕГ. Днес за първи път От 5 години Доц. Димова ни каза,че Алекс има страхотно подобрение,че врче може да ни каже,че е сигурна,че ще се излекува и ,че започваме намаляване на агресивните лекарства,които и увреждат черния дроб .

 

Знаете ли,като че ли го очаквах,бях убедена,че ще има напредък,но и се изненадах все пак,тъй като години наред получавах уклончиви отговори относно болестта и.След два месеца сме на преглед и за Хашимотото,но то не ме плаши вече :)

 

Албина благодаря ти от сърце,за всичко,което правиш,за промяната ,която инициираш в нас,за работещата ти програма и за увереността с която отидохме днес на този преглед.Всичко това е благодарение на теб !!!Може да Ви прозвучи прекалено емоционално,но за мен и детето ми живота се рестартира и копчето го натисна Албина .

МНОГО ХУБАВИ НЕЩА ...

Здравей Албина, сигурно ще ти е досадно да четеш, защото аз ще кажа същите МНОГО ХУБАВИ НЕЩА, които се случват ежедневно и с приятно натрупване с мен, каквито са казали всички участници в програмите ти. Да жива съм, все по-нова съм, спя по-малко и се наспивам, постоянно искам да правя нещо - кипя от енергия, щастлива съм, не съм нервна /досега смятах, че хората ме ядосват, а то всичко било по друга причина :), свалям килограми, имам все-по високо самочувствие и т.н.

Оставам с дълбоко уважение и най-добри приятелски чувства, както и с признателност към всичко, което правиш!

 

Не помня от кога не съм го правил !!!

Още в първата седмица (подготвителната) спрях всичките си (НЕ)лекарства - за хипертония, диабет 2, главоболие и панкреас!

Започнах да спа под 8 часа, да имам енергия да работя през целия ден без да се уморявам и почивам, болките по мускулите ми отшумяха!На 51 г. съм, а се чувствам както на 20-30! 

 

Скъпо било !!!!

Ето един много важен финансов факт: Изчислих си, че цената, която платих за да си изкарам страхотно миналата седмица в Хисаря с теб и с Програмата ти, ще ми се изплати за няма и 1 година!

Преди тръгвах на рейс (корабен механик съм) с половин куфар лекарства за 6 месеца, които с годините все повече им се вдигаше цената, но ориентировъчно за миналата година ми струваха около 800-1000 лв.! Т.е. следващата пролет АБСОЛЮТНО ще съм 'на кирия'! Тука дори не споменавам всички съпътстващи ме благинки, като: жизнен съм, весело ми е, аверите ми сами ми казват че изглеждам 'променен' (и видимо съм по- добре от последните ми 20на години!), 'сърбят ме ръцете' за работа, мозъка ми се 'отпуши'... 

Как да си изкривя душата и да нарека всичко това че ми е струвало 'скъпо', като нито гладувам, нито се потя, нито се тормозя по какъвто и да е начин! А колко пъти и по колко други програми съм се халосвал досега реално безрезултатно!  :( 

При мен също настъпи един "негативен" ефект за вече 15 дена - трябва да си купувам нови дънки, понеже всичките ми стари вече са ми като торби!  ;)Наистина ми е много интересно, понеже и друг път съм отслабвал с по 10на кг., но сега явно това ми се случва най- осезаемо в лицето, в шкембето и в задника ми!  :)

Много съм ти благодарен Алби, за това истинско чудо, което се случва с мен по- бързо и много пъти по- лесно от най- смелите ми очаквания!  :DМного успех и много здраве ти желая от сърце!

И накрая да ти припомня, в опит да ти помогна винаги да си над човешкото невежество и простотия: убеден съм че за всеки един човек е валидно, че 'Учителят идва когато ученика е готов!' - всъщност преди това самият ученик не ще да възприема новото за него знание (нехае за него, оплюва го, надсмива му се...)! 

Усмихвам се и се радвам уж без причина - непомня от кога не съм го правил! Благодаря ти Албина! Чувствам се отново жив благодарение на Програмата ти и на теб!

 

Review

Още в първата седмица (подготвителната) спрях всичките си (НЕ)лекарства - за хипертония, диабет 2, главоболие и панкреас!
Започнах да спа под 8 часа, да имам енергия да работя през целия ден без да се уморявам и почивам, болките по мускулите ми отшумяха!
На 51 г. съм, а се чувствам както на 20-30! Усмихвам се и се радвам уж без причина - непомня от кога не съм го правил!
Благодаря ти Албина! Чувствам се отново жив благодарение на Програмата ти и на теб!

Хашимото? Какво е това ...?

Казвам се Яна Средкова …  след първата ми бременност през 2006 г. отключих тиреоидит на Хашимото. Започнах прием на „Еутирокс” от 0, 25 мкг, тогава бях на 26 г. Започнах плавно да качвам килограми, въпреки че спазвах строги диети, заради което и дозата на „Еутирокс” трябваше да расте. Така достигнах до максималната дневна доза от 130 мкг. Лесно се уморявах и започнах обилно да се изпотявам, не ми стигаше сила и енергия – все неща нехарактерни за мен. Междувременно родих още две деца, като всеки месец следях нивото на TSH хормоните си. Бяха високи и трябваше с медикаменти да ги държа около 2 единици. 


През ноември 2017 г. се записах в „Програма Нова Клетка“ на Албина Фабиани. Още по време на едноседмичния курс за изчистване на тялото, съпътстван с изцяло нов хранителен режим, започнах да намалявам дозата на приеманите от мен медикаменти, усещах се бодра, изпълнена с енергия, наспивах се пълноценно. За по-малко на месец спрях напълно приема на лекарства. Изследване на хормоните показа, че TSH са в норма – 1, 02 единици. Освен това имах гинекологични проблеми – миоми. Те също изчезнаха. От тогава мина половин година и състоянието ми остава стабилно без лекарства. Благодаря, Албина! 

Review

За първи път имах възможността да се докосна до една уникална , истинска програма - която буквално за няколко дни успя са рестартира организма ми!
Благодаря Албина за ценните съвети, както и за този рестарт, който правиш за всички нас!!!

Уважаема Свръх др. Фабиани,

Уважаема  свръх д-р Фабиани,

Вашата програма е изключително медицинско постижение.

 

Дойдох на програма с "нелечими" проблеми: когнитивни нарушения, намален слух на двете уши, двустранна макулна дегенерация на очите и нарушения в отделителната система, хипетония, диабет, засегнат говорен процес, болки в раменете, а през през 2 месеца ми бият много  скъпи инжекции в двете очи и резултатите са незадоволителни. Зрението особено на лявото око се влошава въпреки инжекциите.

 

Сега, с голяма радост Ви съобщавам на рождения ми ден, само две седмицислед програмата, моите предхождащи писания не важат,  защото вече нямам никакви неприятности и оплаквания.

 

Вие ме пречупихте и аз тръгнах напред с удоволствие да изпълнявам Вашата (но и моята ) цел на програмата „ Нова клетка“.

 

Чувствам се физически, психически  и духовно много добре. Много Ви благодаря , че ме изтърпяхте и ще се радвам , ако продължите да ме напътствате и в бъдеще.

 

Ще  съдействам и настоявам да се открие за Вас в София  Университет 

“Нова Клетка“  и  да  Ви удостоят с  титла професор,  защото Вие заслужавате това много повече  от всички  и  професори и академици –лекари. Програмата е тотална революция в медицината. Абсолютно нов вид лечение  не само в България,  а  за целия свят, т.е. Вие  ще обърнете тотално  начина на здравеопазването. 

 

Безкрайно съм щастлив, че съдбата ме изпрати при Вас да ме излекувате . Най-хубавото нещо в живото ми !

 

Когато "невъзможното" става възможно !!!

С огромна признателност и благодарност към Албина искам да споделя, че преди Програмата Нова Клетка години наред, около 8-9 страдах от тежка хронична умора, проблеми със съня, тежък ПМС, кожни проблеми и др. През лятото на 2017 ендокринолог констатира хипофукция на щитовидната жлеза и инсулинова резистентност. Пълнее въпреки "леката" храна : предимно салати и ядки. 

След старта на програмата Нова клетка през октомври 2017, още на 2та седмица усетих прилив на енергия и липсата на постоянна умора. Мисълта ми бе ясна и жива! По собствено желание спрях всички лекарства, не чувствах необходимост от тях. През февруари 2018 посетих ендокринолога си, когото не бях виждала от септември 2017. Той остана изумен от вида ми и поиска да знае, какво правя та изглеждам така добре. Заявих, че не вземам нито едно от предписание ми лекарства и че съм минала Програма Нова Клетка! Той каза: "Това е невъзможно" и незабавно ме прегледа и с апаратура ... при това няколко пъти :) Изследванията ми бяха впечатляващи, нямаше развитие на проблемите ми със щитовидната жлеза. Процесите бяха спрени. Заключението на моя ендокринолог бе да продължа с Нова клетка. 

 

Благодаря ти Албина!!!

Чудесата се случват не само в приказките !!!

Това е едно кратко послание към всички които се осмеляват да „кривнат“ от общоприетите правила и дръзват да пожелаят здраве и младост за тялото си. Това е и една молба към Албина: Не спирай да дерзаеш, да се бориш, да твориш!

Когато прочетох за програма Нова клетка на страниците на януарското издание на списание 8 и споделих със съпруга си,усещах, знаете някак по женски, че това е нещо наистина различно и истинско. Не искам да крия, че съпругът ми подходи с огромно недоверие и скептицизъм ,към идеята да се вкючим  във февруарска група.  Имахме, различни здравословни проблеми. 

От осем години обикаляме болници и се борим с неизяснен кардиологичен проблем, пристъпни тежки тахикардни сърдечни кризи, много висок холестерол, а като резултат от многогодишния прием на статини и стеатоза на черния дроб. Отчайващо беше мнението на водещ лекар, който ни „успокои“, че за черния дроб няма лек. В потвърждние на неговото мнение, дълги курсове с билки и хепатопротектори, не водеха до никакъв резултат. 

И така се въртяхме в един омагьосан кръг. Холестерола варираше от 9 до 6,5, в най-добрия случай, а триглицеридите с пъти повече. Наследствения момент още повече утежняваше както казваха лекарите, картината. Виждах,че не мога да помогна на съпруга си по никакъв начин, макар и аз да съм самата, с медицинско образование. 

Но ... оказва се чудесата се случват, и не само в приказките. Има една магьосница с име Албина! Сега само един месец от началото на Програмата, абсолютно всички кръвни показатели на съпругат ми са в норма, триглицериди, чернодробни показатели, а холестерола е 4,28. Дори в лабораторията в която редовно правят изследвабията, не повярваха и повториха пробите. И да, нямаше никаква грешка. Сега съпругът ми е един ревностен последовател и пропагандатор на Програмата. Като бонус и двамата сме отслабнали, чувстваме се по-леки и видимо по-свежи и млади.

Моята лична борба продължава,и убедена съм, че под ръководството на Албина, има само един изход- успешния. Благодарна съм на едно голямо сърце, за вдъхновяващия  пример и заразителен ентусиазъм, за желанието и волята  да връщаш на  хората зравето и младостта, Албина! А живота има друго измерение от позицията на мадостта, нали!?

 

Програмата е Уникална !!!

Програмата е страхотна, уникална, а Албина е невероятен човек ! Слънчице грейнало със страхотно излъчване, от нея струи светлина и любов, зареждаща с много вяра и истинност ! Благодаря ти скъпа Албина за вярата, която върна в мен, за това ти подаде и пусна моя ток да работи, който беше изчезнал от много години и само болести и колограми трупах ! Щастлива съм, че се запознах с теб и нищо случайно няма в този живот ! Ти си моят ангел спасител, който ме върна към нов живот ! Бъди благословена и нека Бог те закриля ! Безкрайно ти благодаря ! Обичам те Алби !!!

Благодаря ти отново и отново !!!

Алби, искам да ти благодаря, сърдечно да ти благодаря, за това, че промени живота ми! Радвам се, че те срещнах по пътя си и че те познавам! Много ти се възхищавам за всичко, което си и това, на което си се посветила!

 

След Програмата ти, се чувствам прекрасно, отново лека, витална и млада. Имам енергия за работа, за спорт, за забавления, както никога досега. наспивам се само с по 4-5 часа сън. Всички ми казват колко свежа и млада изглеждам. През целия си живот досега не съм се чувствала толкова добре! Благодаря ти отново, и отново!!!

Невъзможно било ...?

Скъпа Алби

 

Днес  баща ми, Дядо Иван на 70+ години, (по-малко от месец след Програмата) ходи на доктор-кардиолог. Докторката щеше да си скъса дипломата, а баща ми щеше да литне от щастие. Но най-важното е както той казва, НЕ какво му казва докторката, а това, че той се чувства много, много добре! Видях, че си е върнал цвета на лицето, сиае, има енергия.Движи се доста по-лесно, има енергия, работи си из къщата, а вчера е успял да  измаже и шпаклова цяла стена от едно помещение, на което е захванал ремонт да прави. Казва, че вече СПИ спокойно и в легнало положение, а допреди да дойде при теб "спеше" в почти седнало положение защото се задушаваше, не му стигаше въздух - т.е почти не спеше.

Та много искам да мога да ти разкажа всичко, което се случи при докторката, но не съм сигурна, че като пиша ще мога да ти го пресъздам толкова автентично - това беше за камера!!! Когато можеш да се чуем ще се радвам да ти споделя и разкажа, тъй като самата аз още се  вълнувам и си се усмихвам "под мустак" доволна , доволна.

 

Иначе кратката версия - От предсърдно мъждене вече е Синусов Ритъм .... и както каза докторицата  цитирам нейните думи : НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ти си възстановил ритъма, това се получава много рядко, при по-млади хора и предимно спортисти. Значи лечението е правилно, да не пипаш да променяш лекарствата-виж това е дало резултат – а тя само ако знаеше, че той половината ги е спрял ...със сигурност щеше да си скъса дипломата....но това е кратката версия. По-подробно ще ти разкажа когато имаш време

 

БЛАГОДАРЯ ТИ ВЪЛШЕБНИЦЕ - АЛБИ от името и на дядо Иван, и те ПРЕГРЪЩАМ.

Ти променяш Света !!!

Алби, щастлива съм, че те познавам и съм твой последовател. Чувствам се прекрасно! И всички около мен го забелязват! Ти променяш света към по-добро. Бъди благословена!

Review

Алби, ти си невероятна!!!! Промени живота ни само за една седмица!!!!! Благодаря ти, че те познавам и че бях част от тази невероятна програма! Всеки, който обича и уважава своето тяло трябва да се докосне до това знание!

Бъди БЛАГОСЛОВЕНА, Албина

Цял живот съм те търсила и съм вървяла към теб, без да го зная. Чувствам се вълшебно в новото си тяло . Бъди БЛАГОСЛОВЕННА Албина!!! Благодаря от името на трима ни - майка ми, сина ми и от мен !!!
Нати

Review

Цял живот съм те търсила и съм вървяла към теб, без да го зная. Чувствам се вълшебно в новото си тяло . Бъди БЛАГОСЛОВЕННА Албина!!! Благодаря от името на трима ни - майка ми, сина ми и от мен !!! Нати

С БЛАГОДАРНОСТ !!!

Искам да ти изкажа огромната си БЛАГОДАРНОСТ за всичко, което направи през тази седмица за нас.
Ти си невероятна ! Това, което правиш е изумително ! Чувствам се прекрасно и съм убедена, че това е само началото. Ти ме накара да забравя, че съм на 53 години ( цифрите лъжат :)) и да се почувствам като младо момиче !
В мое лице имаш вечен последовател и посланик на "Нова клетка" ! Горда съм, че те познавам ! Поклон и адмирации пред силата и вдъхновението, които имаш, за ни просветлиш ! С безгранична Благодарност и респект към теб !

Изумително но Факт ...

Изумително ! Нямам думи да опиша това, което чувствам – имам усещането , че мога да полетя ! Албина е невероятна ! Тя ми даде знанието и вдъхновението да започна нов живот, който е пълен с енергия и здраве ! БЛАГОДАРЯ ТИ !!!

ЕВОЛЮЦИЯ !!!

Здрава съм, Красива съм !!! Мога да кажа че Програма "Нова клетка" е Еволюция на човешкият мозък и тяло, чрез прозрението на г-жа Фабиани. Преклони пред нейният дългогодишен труд.

Програма "Нова Клетка"

Животът Дар ни подари като Алби той ни сподели! Жена с Mисия и Cтраст, която хвърли ни в Екстаз! БЛАГОДАРИМ ТИ, че те ИМА - Ти Пионер си и Богиня! За 120 дни и цял животти преобърна кръгозора наш с любов ( и някой друг "шамар" :))

От твоите последователи, на "Програма Нова Клетка" - почитатели и бъдещи създатели на Клуба На НОВИЯ ЧОВЕК !!!

Review

Мислех си че зная много за здравето....за човешкото тяло и здравословния начин на живот
докато не срешнах Албина... Тя ми показа на теория и най вече на практика как функционира нашето тяло и какво трябва да правиме зада активираме процеса за регенерация и младеене. Всичко това се свежда до това да разбиреме че ние сме създадени от трилиони клетки, които работят чрез строго определени механизми и функции които са способни да се саморегулират и регенерират. Достатъчно е да им създадеме определените условия за това. За всички нас без изключение тези правила са едни и същи. Трябва само да се научиме да управляваме процесите. Аз взех своя „Курс за шофиране“ и се научих да управлявам тези механизми. Благодаря ти Албина че съм част от този революционен проект който ще промени живота на всеки който пожелае да вземе в свои ръце Управлението на своето тяло и да отключат безкрайният потенциал който е заложен в самите нас !

Аз нямам думи ...

Какво да кажа ...  аз нямам думи. Албина е вълшебница, сякаш от друг свят: светла, лъчезарна, позитивна ... Когато започнах Програмата си мислех, че щитовидната ми жлеза не работи а Програмата промени това, дори спрях лекарствата, с които живея от доста години още в първите три дни. Чувставам се прекрасно, а когато спирах лекарствата преди се чувствах зле. Допълнителен ефект от цялата "работа" са ми и 5 кг. по-малко :) (засега), както и вдима разлика в състоянието на кожата.

Алби, ти си прекрасна !!!

Review

Променяща живота! Албина е автентична, живее това, което преподава. Вдъхновяващо!

Review

Алби, радвам се ,че имах възможността да те срещна !
Благодаря за знанието , което споделяш с нас ...
Невероятно е чувството , да усещаш тялото си пълно с енергия :) .

Review

Вдъхновена и много ентусиазирана! Албина е невероятна!!!

За Програма Нова Клетка

Прочетох отзивите на другите участанци в програмите Нова клетка и Ново тяло, които Албина 'проповядва' и да, всички те са много точни и верни, че просто няма какво друго да добавя освен резултати. Днес е 21-ви ден от началото на програмата: -8 кг.; кръвната ми захар от 14.6 спадна на 7.5 (нормалната е 5.8) без хапчета, кръвното налягане е нормално, с половината доза медикаменти. Сигурна съм, че след 2-3 месеца всички показатели ще са в норма, както и другите заболявания, произтичащи от стреса и диабета. С цялата си душа благодаря на Албина за вярата и ентусиазма, които влага в работата си и с които ни зарежда, така че да повярваме в своите силите и да вземем здравето и живота си в ръце. БЛАГОДАРЯ ТИ, АЛБИНА!

Магия или Чудо ?

Албина е биологична Магьосница. Тя познава човешкото тяло като никой друг и предлага невероятни подходи към неговите проблеми, всички от които работят. Трудно е да се опише начина по който работи Албина, тя подхожда стриктно индивидуално към всеки обърнал се към нея. Аз се записах в нейната Дистанционна Програма като последна надежда, след като през последните 10 години бях посъветвана да оперирам / отстраня жлъчен мехур, фиброидни кисти и бях поставена в групата на жените с висок риск от развиване на рак на гърдата. Невероятно, но Албина направи връзката между моето състояние и хипотиреоидизма който имам от 25 годишна (сега съм на 55). Чрез поправка на фунцията на адреналните жлези и чрез прилагане на една много специфична ортомолекулярна терапия, съчетана с други форми на терапия за които няма медицинско име, аз смело мога да заява че съм ЧИСТО НОВА ЖЕНА БЕЗ СЛЕДА ОТ ПРЕДИШНИТЕ ДИАГНОЗИ. БЛАГОДАРЯ ТИ АЛБИНА !!! Изключително съм благодарна че имах невероятния късмет да те срещна, ти си Магьосница !!!!ОБИЧАМ ТЕ !!!

НЕВЕРОЯТНО .... НО ФАКТ !!!

Блажени са глупавите, от отбора на които бях и аз. За последните 30 години си мислех че практикувам медицина ... докато не срещнах Албина !!! Единствената ми утеха е че както казват, по-добре късно откокото никога. Мила Албина, не мога да изразя с думи колко съм щастлива че те срещнах. Ти променяш хората дори само с присъствието си !!!! 

Живота ми преди и след ...

Първата ми среща с Албина беше през месец Април 2015. Още при първата ми среща с нея аз я "усетих", "разпознах" и изцяло и се доверих. За първи път в живота си срещах такава невероятна и магнетична жена. Бих могла да кажа със сигурност, че моят живот се дели на преди и след срещата ми с Алби. След срещата си с нея, аз не съм същата. Като че ли цял живот Албина съм чакала! Тя е един неизчерпаем източник на знание, мъдрост, сила и вдъхновение! Тя умее да действа като катализатор за промяна в живота на хората на всички нива. Аз без усилия отслабанах още първият месец с 10 килограма като това е допълнителен бонус към нейната програма "Нова клетка". Това е без никакви лишения и ограничения. След това никога не ги качих повече, а напротив продължавам да свалям по един килограм на два месеца. Имах високо кръвно налягане, заради което пиех хапчета. Наложи се да спра хапчетата, защото високото ми кръвно просто изчезна.                   С ново мислене съм и нов поглед върху живота, благодарение на теб Алби. Ти си ми един от най-големите ПОДАРЪЦИ, които съм получавала. С нетърпение очаквам всяко твое пътуване до България, за да те видя отново - да получа още много знания и да си тръгна,  още по-осъзната и по-щастлива. Пожелавам от цялото си сърце на всички, да се докоснат до Алби. Заслужава си. Не е възможно да останете същите, след срешата си с нея.                       ОБИЧАМ ТЕ МНОГО МИЛА АЛБИНА! БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ВСИЧКО!               БЛАГОДАРЯ ТИ ЧЕ СЕ ЯВИ В ЖИВОТА МИ!

Албина е Биологичен Хакер

Казвам се Искра  и от 25 год.Живея със 75% отпечатък на щитовидна жлеза !!! Всеки, който е запознат, знае за какво става въпрос ...
Нямам думи да изразя ОГРОМНИТЕ СИ БЛАГОДАРНОСТИ И ПОЧИТ КЪМ АЛБИНА ФАБИАНИ И ПРОГРАМАТА И "НОВА КЛЕТКА" !!! ТОВА Е УНИКАЛНА, ИНОВАТИВНА ПРОГРАМА, КОЯТО МИ ДАДЕ ЕДНО ЦЯЛОСТНО  ЗНАНИЕ И ВСИЧКО КОЕТО Е НЕОБХОДИМО ЗА ТЯЛОТО И ДУШАТА ...!!!
АЛБИ, ти по един вълшебен начин изчисти стари програми в мен, научи ме на нещо, което  ВЪЗВЪРНА БАЛАНСА И ХАРМОНИЯТА   МИ, РЕГУЛИРАЙКИ ЦЕЛИЯТ МИ ХОРМОНАЛЕН СВЯТ, А МИ БЕ КАЗАНО ЧЕ Е НЕВЪЗМОЖНО !!! ТОВА Е ЧУДО, КОЕТО  САМО ЕДИН ТАКЪВ БИОЛОГИЧЕН ХАКЕР КАТО ТЕБ  БИ МОГЪЛ ДА СЪТВОРИ .... ПОЗНАНИЕТО  ДАВА СИЛА ... А ТИ СПОДЕЛЯШ ТВОЕТО С ХОРАТА, КОЕТО ТЕ ПРАВИ ЕДИН ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МЪДЪР, ВСЕОТДАЕН И ВЕЛИК ЧОВЕК !!! ЩАСТЛИВА СЪМ ЧЕ ТЕ ПОЗНАВАМ ❤

Нов живот на 57

Аз съм във възторг! Във възторг от себе си, промяната и новия си живот. Срещнах Албина преди месец. Не, не е случайно, защото в живота няма случайни неща. Прекарах с нея една седмица, една красива есенна седмица с един необикновен човек. На моите 57 години, бях започнала да се подговтям за старостта и промените, свързани с нея. Сега живота ми се промени. Чувствам се нова, щастлива и работоспособна. И всичко около мен е спокойно и красиво. Аз съм спокойна и пълна с енергия. И хората около мен го усещат и ми го казват. Обичам те Албина!Срещнете се с Албина, за да промените вашия свят и вашия живот!

Животът е прекрасен ... с Албина

Доверих се на Албина безрезервно и много се радвам, че я познавам. Тя ми даде това, което до момента съм търсила-промяна в живота и начина ми на мислене. Нейната програма е революционна и е доказано РАБОТЕЩА! Аз започнах програмата преди почти 3 месеца и продължавам все повече да осъзнавам колко ми е била необходима тази промяна. Албина е прекрасен човек и истински професионалист в професията си - винаги това което казва се случва и резулатите са видими за всички.  ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОГРАМАТА НОВА КЛЕТКА и с всеки от вас ще се случат чудеса, защото те са във вас и вие само трябва да ги откриете. Аз се променям всеки ден и тази промяна ме кара да се чувствам щастлива и лека като птица. БЛАГОДАРЯ ТИ АЛБИ! ОБИЧАМ ТЕ!

Без думи !!!

Изумена съм, и съм абсолютно сигурна че Албина е наистина единствения човек, който предлага ново разбиране за тялото, за здравето, и за младеенето както го нарича тя. Моя живот вече никога няма да бъде същия.БЛАГОДАРЯ ти от сърце и от душа, Албина! Ти ме накара да повярвам в чудеса !!!Обичам те!